Sådan tilføjes brugerdefinerede glyffer til genveje på iPhone og iPad

4. november 2020 Slået fra Af Mathias

Apple tilbyder en håndfuld standardtegn til genveje. For de fleste brugere er disse foruddefinerede godbidder mere end nok til grundlæggende tilpasning. Men de (som mig), der elsker at personalisere deres ting med et unikt design, kan finde samlingen under par. Og det er her behovet for at tilføje brugerdefinerede tegn til genveje på iPhone og iPad opstår. Så hvis du gerne vil give et personligt præg til dine genvejsikoner, men ikke ved, hvor du skal begynde, så lad mig guide dig igennem.

Føj brugerdefinerede glyffer til genveje i iOS 13 eller iPadOS 13

Et par ting, der er værd at tage notatet af Upfront

Det, der måske allerede kører i dit sind, er hvor man kan få de brugerdefinerede glyffer fra? Internet er oversvømmet med masser af muligheder; Derfor kan du nemt få en række ikoner, der kan give dine hacks et flot tilpasset udseende og også repræsentere dem levende. Desuden sælger nogle websteder endda smukt designede ikoner. Så at få nogle seje burde ikke være en stor spørgsmål. For at få en gratis glyph lige nu skal du åbne Safari (eller en hvilken som helst af din yndlingswebbrowser) og søge i den type ikoner, du vil have. Når du har fundet en bedre, skal du trykke og holde på ikonet. Vælg derefter “Tilføj til fotos” for at gemme ikonet i dit fotobibliotek.

Nu hvor du har fået en god -ikonet, husk et par ting. Først og fremmest kan du ikke kun bruge tegn og ikoner, men også bruge ethvert billede i dit fotobibliotek. Og det andet fungerer tricket kun til at ændre ikonet på startskærmen for en bestemt genvej. Selvom det måske ikke er en fuldgyldig løsning, er det mere end praktisk at bringe nogle seje personaliseringer ind i blandingen. Med det sagt, lad os komme i gang med trinene!

Læs også  Sådan opretter du flere tidslinjer på Twitter-startskærmen
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start Genveje app på din iPhone eller iPad.

Open Shortcuts app on your iPhone

2. Gå nu over til genvejen hvilket ikon du vil ændre, og tryk derefter på små tre prikker . Tryk derefter på de tre vandrette prikker øverst til højre på skærmen. Derefter skal du vælge “Føj til startskærm” .

Tap on Add to Home Screen

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Tryk derefter på glyphen . Nu vises en menu fra bunden af skærmen med flere muligheder:

Now, select Choose Photos in the menu Now, select Choose Photos in the menu

  • Tag foto: Tag et foto ved hjælp af enhedens kamera og derefter brug det som genvejsikon.
  • Vælg foto: Vælg foto / glyph, du har gemt i din kamerarulle.
  • Vælg fil: Vælg glyph gemt i Files-appen.

Da jeg har gemt glyphen i Photos-appen, skal jeg vælge “Vælg fotos”.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Derefter skal du vælge den brugerdefinerede glyph, du havde downloadet tidligere. Til sidst skal du trykke på Tilføj øverst til højre og du er klar til at gå!

Add custom glyph to your favorite shortcut

SE OGSÅ: Sådan komprimeres og udpakkes ZIP-filer på iPhone og iPad

Tilpas dine foretrukne genveje med brugerdefinerede ikoner

Så det er sådan, du kan få dine yndlingsgenveje til at se mere personlig og elegant ud. Selvom det også ville have været bedre, hvis Apple havde tilladt at ændre ikonet i genveje-appen, er jeg tilfreds med muligheden for i det mindste at ændre ikonet Hjem. Har du feedback til os? Sørg for at lægge det på tværs.

Artiklen fortsætter under annoncen