Sådan får du desktop-widgets på Chromebook

4. september 2020 0 Af Mathias

Med understøttelse af Linux- og Android-apps projicerer Google endelig Chromebook som en desktop-klassemaskine. Nogle funktioner mangler dog stadig, og det forhindrer mange Windows-brugere i at flytte til Chrome OS. Jeg taler om desktop-widgets, der er ret populære på Windows-computere og også blandt Android-brugere. Ikke desto mindre er der en vej ud, og i denne artikel bringer vi dig en detaljeret guide til, hvordan du får desktop-widgets på Chromebook. I lighed med Android-enheder kan du få næsten alle appwidgets på din startskærm, og det bedste er, at du ikke behøver at flytte til udvikleren eller beta-kanalen. Nu med alt det sagt, lad os gå videre og finde ud af trinene til desktop-widgets på Chromebook.

Hent desktop-widgets på Chromebook

Inden du går videre , sørg for at din Chromebook er opdateret til den nyeste stabile build, og at Android-undersystemet er på Pie (Android 9). For at se efter opdateringer, åbn Chrome OS-indstillinger -> Om Chrome OS -> Søg efter opdateringer. Efter at have gjort det, lad os gå til trinene og lære at installere desktop-widgets på Chromebook.

1. Først og fremmest skal du åbne Google Play Butik på din Chromebook og installere proceslinjeappen (gratis). Derefter skal du åbne appen og gå til menuen “Avancerede funktioner” .

image002Get Desktop Widgets on Chromebook 2

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her aktiverer både “Erstat startskærm” og “Widget Support”.

image003Get Desktop Widgets on Chromebook 3

3. Flyt nu tilbage til hovedmenuen, og aktiver proceslinjens skift øverst til højre.

Sådan får du desktop-widgets på Chromebook

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Efter at have gjort det vises en båndmenu i nederste venstre hjørne . Klik på den, og flyt derefter til gittermenuen. På denne skærm kan du vælge dit valg af widgets, og det vises på din startskærm.

Læs også  Sådan bruges nye markupfarveredskaber i iOS 14 på iPhone og iPad

image001Get Desktop Widgets on Chromebook 1

5. Hvis du vil have flere Android-widgets på Chromebook-startskærmen , kan du installere KWGT (gratis, tilbyder køb i appen) og Pixxy KWGT ($ 0,99 ) apps. Med KWGT kan du oprette dine egne widgets, og med Pixxy KWGT får du adgang til nogle af de bedst designede, foruddefinerede widgets.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få Android-widgets på din Chromebook lige nu

Så det var vores lille guide til, hvordan du får desktop-widgets på Chromebooks. Efter at have testet denne app selv kan jeg sige, at implementeringen er ret urolig lige nu, da du bliver nødt til at klikke på båndmenuen hver gang for at få adgang til widgets. Det er dybest set et Android-lag over den aktuelle Chrome OS-startskærm. Ikke desto mindre, hvis du er en die-hard widget-fan, kan dette tilfredsstille dig, indtil Google bringer native support til widgets på Chromebook. Alligevel er det alt fra os. Hvis du står over for problemer, kan du kommentere nedenunder og lade os vide.