Deaktiver personlige anbefalinger på Google TV (GUIDE)

15. april 2021 Slået fra Af Mathias

For et stykke tid siden skrev vi en detaljeret vejledning om, hvordan du deaktiverer reklamer fra Android TV-startskærmen. Vi håbede, at Google TV – den næste opdatering af Android TV – i det mindste ikke vil have annoncer i form af indholdsanbefalinger. Det er dog ikke tilfældet. Nogle af kortene og bannerne virker påtrængende, og Google skubber dem kraftigt til et flertal af brugerne, hvilket får anbefalingen til at føles som en annonce. Så hvis du direkte ønsker at deaktivere personlige anbefalinger på Google TV, skal du blot gennemgå vores korte vejledning nedenfor.

Slå personaliserede anbefalinger fra på Google TV (2021)

1. For at deaktivere personlige anbefalinger på Google TV skal du gå til profilmenuen og åbne “Indstillinger“.

2. Herefter skal du åbne “Konti og login” og derefter gå til din konto i højre side. Du kan trykke på den højre navigationstast på fjernbetjeningen for at hoppe til det højre panel.

3. Her skal du rulle nedad og aktivere toggle for “Apps-only mode“. Som navnet antyder, viser Apps-only mode kun apps og ikke personlige anbefalinger fra Google.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Og lige sådan kan du deaktivere personlige anbefalinger på Google TV. Som du kan se, viser startskærmen kun apps og har ingen kort eller nogen form for intelligente forslag.

Slå annoncer på startskærmen fra på Google TV

Sådan kan du altså deaktivere personlige anbefalinger på Google TV. Mange mennesker finder Googles kuratering af startskærmen påtrængende, som virker mere som en annonce end som et personligt forslag.