Hurtigste måde at overføre filer på tværs af enheder og platforme

4. september 2020 0 Af Mathias

Selv efter mange års teknologisk udvikling kan vi alle være enige om, at filoverførsel på tværs af forskellige platforme er besværligt. Sikker på, der er nogle gode tjenester som Apples AirDrop, Samsungs Quick Share (formodes at komme med S20), Realme / Oppo / Mi Share, Googles nærheden og mere. Imidlertid er alle disse tjenester begrænset til deres eget økosystem, og det er derfor, filoverførsel på tværs af platforme stadig er en hårrivende øvelse. Når det er sagt, har vi fundet en ekstremt problemfri måde at dele filer på tværs af platforme – det være sig mobil eller desktop OS. Så uden yderligere forsinkelse, lad os gå videre og finde ud af den hurtigste måde at overføre filer på tværs af enheder og platforme.

Overfør filer på tværs af enheder og platforme (Android, iOS, Windows, macOS, Linux)

Vi bruger Snapdrop, en webbaseret overførselstjeneste til at sende filer på tværs af forskellige enheder og platforme. For at gøre det klart fungerer Snapdrop på tværs af Android, Windows, iOS, macOS, Linux og alle andre platforme, der understøtter en webbrowser. Det bruger almindelig teknologi som WebRTC og WebSockets til at sende og modtage filer. Og det er ikke alt, det er helt open source og gratis og kræver ikke, at du tilmelder dig overførsel af filer. Hvis du er bekymret for sikkerhed, så er den fuldstændig krypteret af TLS-protokol , så ingen kan opfange og læse datapakkerne i det fælles netværk . Efter at have sagt alt dette, lad os gå videre til trinnene.

1. Åbn snapdrop.net på begge dine enheder – afsenderen og modtageren – og du vil opdage hinandens enheder med det samme. Husk, at begge enheder skal være forbundet til et fælles WiFi-netværk, da det bruger en P2P-forbindelse.

Læs også  Sådan vises internethastighedsmåler på proceslinjen i Windows

Here's the Fastest Way to Transfer Files Across Devices and Platforms

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu skal du bare trykke på enheden og vælge en fil, der skal sendes. Det er det. Inden for en brøkdel af et sekund får du en besked om at downloade filen eller ignorere den. Sådan kan du overføre filer på tværs af enheder og platforme inden for få sekunder. Vi sendte en 20 MB videofil, og det tog kun 3-4 sekunder at overføre filen, og det er fantastisk.

1 Transfer Files Across Devices and Platforms (Android, iOS, Windows, macOS, Linux)

3. For nogle brugere ville det være for meget besvær at åbne et websted. I så fald kan du installere Snapdrop som en PWA-app . Klik bare på installationsknappen på adresselinjen, så begynder den at fungere som en enkeltstående app. Du kan også fastgøre det til din proceslinje for hurtig adgang.

2 Transfer Files Across Devices and Platforms (Android, iOS, Windows, macOS, Linux)

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Du kan endda bruge Snapdrop, mens du er helt offline. Alt du skal gøre er at oprette en PWA-app først, så den kan fungere uden internettet. Derefter skal du oprette et hotspot og derefter tilslutte andre enheder til det nævnte hotspot. Nu vises enhederne på snapdrop.net, og du kan nemt sende filer. På grund af sin offline support behøver du ikke installere apps som ShareIt og Xender, der er blevet bloatware og et mareridt om privatlivets fred på dette tidspunkt .

3 Transfer Files Across Devices and Platforms (Android, iOS, Windows, macOS, Linux)

AirDrop-alternativ, der fungerer på tværs af Android, iOS, Windows, macOS og Linux

Så det var vores lille guide til, hvordan du overfører filer på tværs af alle de større platforme uden at installere nogen oppustet app. Bortset fra at være platformagnostiker, er den bedste del af Snapdrop, at hvor hurtig overførslen er på trods af høj TLS-kryptering. Billeder og filer, der spænder fra 4-5 MB i størrelse, sendes hurtigt. Så hvis du nogensinde ville have et AirDrop-alternativ, der fungerede på tværs af forskellige platforme med høj sikkerhed og hastighed, er Snapdrop den service, du har brug for. Hvis du også vil støtte dette open source-projekt, kan du donere udvikleren herovre. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne tip og tricks, skal du holde øje med os.

Læs også  Sådan repareres iMessage, der ikke synkroniseres med iCloud-problemet på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen