Sådan tilpasser du Apple Music med cool kunst i macOS Catalina

17. september 2020 0 Af Mathias

Til tider kan en smule tilpasning fremhæve hele affæren, hvilket giver et nyt blik på den samme ting, der ikke syntes at appellere til din smag før. Ved du hvad jeg taler om, ikke? Efter bare at have tilpassede fil- og mappeikoner på Mac troede jeg, at det også ville være rart at gøre den samme tjeneste til Apple-musik. Når alt kommer til alt, har et gammelt kunstværk en tendens til at få endnu ny musik til at virke forældet efter et stykke tid. Så hvis du er klar til at tilføje noget personligt præg til dine sange eller afspilningslister for at få dem til at skille sig ud, skal du gå over for at opdage, hvordan du kan tilpasse Apple Music med seje illustrationer i macOS Catalina.

Tilpas din musik og video med nyt kunstværk på Mac

Den nye musikapp giver fuldstændig frihed til at finjustere kunstværket på et spor. Så baseret på hvad der appellerer til dit humør, kan du indstille et passende billede for at give din musik og video en attraktiv ansigtsløftning. Uanset om det er en stedsegrøn hukommelse fra en af dine helligdage eller et sjovt billede, der er downloadet fra internettet, kan næsten alt, hvad der får klarsyn fra dine præferencer, pryde din sang. Nok snak? Lad os komme i gang med trin-for-trin oversigt!

Føj illustrationer til musik og video på macOS

Bemærk:

  • Dette hack fungerer ikke kun med de sange, album og musikvideoer, der er købt fra iTunes Store, men også med dem hentet fra Apple Music.
  • Derudover har du friheden til at tilføje flere typer stillbilledfiler som JPEG, Photoshop, PNG, GIF, TIFF og meget mere. Husk, at du bliver nødt til at konvertere WAV-filer til andet understøttet format, før du tilføjer illustrationer til dem.
  1. Start Musik app på din Mac.
Læs også  Sådan vises påmindelser hele dagen som for sent på iPhone, iPad og Mac

Open Music app on macOS

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på indstillingen Sange i sidepanelet.

Click on Songs in the sidebar

3. Højreklik derefter på din yndlingssang, og vælg Info i genvejsmenuen.

Click on Get Info

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Klik derefter på fanen Illustrationer .

Click on Artwork tab

5. Klik derefter på Tilføj illustrationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Add Artwork

6. Herefter åbnes en dialogboks, der giver dig mulighed for at vælge din billedfil. Vælg den, og klik derefter på Åbn . Alternativt kan du også trække billedfilen direkte til illustrationsområdet.

Click on Add Artwork

7. Voila! Ændringen ville træde i kraft med det samme. Se på skærmbilledet nedenfor. Klik på OK for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navigate to your favorite image file

Bemærk:

  • Der er også mulighed for at få adgang til albumgrafik fra iTunes Store til dit bibliotek. For at gøre det skal du klikke på Fil-menuen -> Bibliotek -> Hent albumbilleder.
  • En ting, der er værd at tilføje, er, at du kan følge de samme trin for at tilføje eller ændre illustrationen af en playliste. Så prøv dette enkle hack for at give din musik et personligt præg.

Tilpas Apple Music med illustrationer på Mac

Så det er sådan, du kan give brugerdefineret udseende til illustrationen af din yndlingsmusik på macOS. Da processen er ret ligetil, er jeg sikker på, at du har fået det godt ved. Den nye musikapp til macOS har sat mere fokus på enkelhed, hvilket er en god ting set fra en brugeroplevelse. Indstillingerne, der giver brugerne mulighed for at skjule Apple Music, vælge, hvor musikfiler opbevares og endda importere musik med lethed, gør det ret nyttigt. Fortæl mig dine tanker om det i kommentarerne nedenfor. Click on OK to finish

Læs også  Sådan overføres fotos og videoer fra Facebook til Google Fotos