Sådan deaktiverer du Chrome PDF Viewer

30. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Google Chrome-brugere ved, at du kan se PDF-dokumenter direkte fra browseren uden at downloade dem. For nogle kan det være en nyttig funktion, men for brugere, der gerne vil redigere og kommentere PDF-filer, er denne funktion snarere blevet en flaskehals. Chromes indbyggede PDF-fremviser giver dig ikke mulighed for at redigere eller kommentere indholdet af PDF-filer, hvilket er en stor begrænsning for brugere, der er meget afhængige af den. Desuden har brugere, der har brugt Adobes PDF-fremviser eller en anden kraftfuld PDF-fremviser for den sags skyld, brug for fuld kontrol over deres PDF-filer, som kan redigeres, flyttes og deles med andre brugere på deres egen måde, hvilket er noget, som Chrome ikke understøtter. Så i denne artikel vil vi lære, hvordan du fuldstændig deaktiverer Chrome PDF-fremviser, så du kan bruge PDF’er på den måde, du ønsker.

Trin til at deaktivere Chrome PDF Viewer

1. Kopier og indsæt “chrome://settings/content/pdfDocuments” i URL-linjen, og tryk på enter. Det vil åbne indstillingerne for PDF-filer. Her skal du aktivere toggle-knappen, og det vil stoppe med at vise PDF-filer i Chrome. Nu vil PDF-filerne blive hentet som i de gode gamle dage.

2. Den anden del er at ændre standard PDF-fremviseren på din enhed. Højreklik på en downloadet PDF-fil, og gå til Egenskaber.

3. Her skal du klikke på “Change” (Ændre), og den viser dig alle de PDF-fremvisere, der er tilgængelige på din pc.

4. Vælg den PDF-fremviser, du ønsker, og klik på Ok-knappen.

5. Til sidst klikker du på knappen Anvend og Ok efterfølgende, og du er færdig.

SE OGSÅ: Sådan deaktiverer du irriterende reklamer i Chrome

Brug PDF på den måde, du ønsker

Sådan kan du deaktivere Chromes indbyggede PDF-fremviser og erstatte den med din foretrukne PDF-fremviser. Hvis du spørger mig om min anbefaling, vil jeg råde dig til at bruge Microsoft Edge som din PDF-fremviser, da den giver dig mulighed for at kommentere og kommentere gratis. Hvis du bruger Mac eller en ældre version af Windows, vil Adobe Reader dog være et godt valg til redigering af PDF-filer, men bemærk, at det kommer med et heftigt prisskilt. Hvis du kunne lide artiklen eller har forslag til os, så kommenter nedenfor og lad os høre din mening.

Artiklen fortsætter under annoncen