Sådan fjernes 200MB-mobilgrænseværktøj på iOS 13 og iPadOS 13

17. november 2020 Slået fra Af Mathias

Download af større apps som PUBG (2.3 GB) og Call of Duty: Mobile (1,5 GB) via mobil anbefales ikke af flere grunde. Først og fremmest kan det hurtigt spise i masser af mobildata – tilsyneladende udløsende kaos for den begrænsede båndbredde. Og for det andet kan det dræne meget batteri. Når det er sagt, hvad hvis du hverken er generet af mobildata eller bekymret for den hurtige batteridrænning, ville du ikke downloade apps, der er endnu større end 200 MB på din iPhone eller iPad uden nogen begrænsning? Ja, det ville du. Men for at gøre det bliver du nødt til at finjustere indstillingen. Lad mig hjælpe dig med at fjerne 200MB-mobilgrænsen til download af iOS på iOS 13 og iPadOS 13, så du kan installere hard-core-spil eller strømforsyede apps uden vejspærring.

Sådan downloades apps, der er større end 200 MB på iPhone og iPad

Med udgivelsen af iOS 11 øgede Apple downloadgrænsen for apps over mobildata fra 100 MB til 150 MB. Senere satte teknologigiganten begrænsningsgrænsen på 200 MB i iOS 12. Selvom det helt sikkert var et godt skridt, var det stadig ikke synkroniseret med tiden. Da ubegrænset mobildata var tilgængeligt til en overkommelig pris i flere lande, følte mange, at det ville have været bedre, hvis der var en mulighed for at omgå endda 200 MB downloadbegrænsning på mobil. Så det er dejligt at vide, at det Cupertino-baserede firma endelig har leveret en opt-in-funktion for at slippe af med begrænsningen. Husk, at apps stadig skal have din tilladelse til at downloade, når din enhed er på roaming. Når det er sagt, lad os gå videre med trinnene!

Læs også  Sådan planlægger du tekstbeskeder på Android

1. Åbn Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad. Rul derefter ned og vælg iTunes & App Store.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Settings and choose iTunes and App Store

2. Tryk nu på Appdownloads -muligheden under afsnittet Mobil / mobildata.

Select App Downloads

3. Vælg derefter “Tillad altid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Always Allow

Det er det! Fremover kan du downloade apps, der er større end 200 MB på din iPhone eller iPad uden nogen begrænsning.

Download apps, der er købt på andre enheder automatisk via mobil

Bare hvis du har luksus med masser af mobildata og vil have en problemfri downloadoplevelse, skal du tænde for skifte til automatiske downloads over mobil som godt. På denne måde downloades køb foretaget på andre synkroniserede enheder som iPad automatisk på din enhed. For at gøre dette skal du tænde for skift til automatiske downloads under afsnittet Mobildata ( Indstillinger> iTunes & App Store ).

Artiklen fortsætter under annoncen

Turn on the toggle for Automatic Downloads over cellular

SE OGSÅ: 10 tip til at få mest ud af Safari i iOS 13 og iPadOS 13

Fjern 200 MB mobil downloadgrænse på iPhone og iPad

Det er den ligefremme måde at deaktivere downloadgrænsen for mobilapp på iOS enheder. Det anbefales naturligvis ikke til folk, der ønsker at skære ned på dataforbruget eller forbedre batteriets levetid på deres enheder. Men dem, der har ubegrænset data og kan prale af strømforsyede enheder som iPhone 11 Pro Max, der sandsynligvis leverer den bedste batterilevetid i en flagskibs smartphone, kan det være en nyttig funktion.