Sådan oprettes en lokal konto på Windows 10 under installationen

26. september 2020 Slået fra Af Mathias

Med Windows 10 version 1903 (maj 2019-opdatering) tvinger Microsoft brugere til at vælge en online-konto under installationsprocessen. Mange brugere har rapporteret, at muligheden for en lokal konto ikke længere er tilgængelig. Efter tvungen Windows-opdateringsfiasko er dette Microsofts seneste skub for at bringe flere Windows-brugere online. Microsoft foreslår, at det at have en online-konto giver yderligere funktioner som OneDrive-lager, adgangskodedeling, filer og indstillingssynkronisering og mere. Der har imidlertid været adskillige kontroverser omkring dets baggrundstelemetri-tjenester, så jeg foretrækker altid en lokal konto. Heldigvis er der en vej ud, og jeg vil vise dig, hvordan du opretter en lokal konto på Windows 10 under installationen. Trinene er ret lette, så ingen bekymringer på den front. Lad os nu hoppe lige ind uden forsinkelse.

Opret en lokal konto på Windows 10 under installationen

Nøglen er ikke at give internetadgang til pc’en, så den bliver tvunget til at tilbyde en mulighed for en lokal konto. Her er hvordan du kan omgå Microsofts online installationsproces.

1. Hvis du bruger en Ethernet-forbindelse , skal du sørge for at tage stikket ud af din computer, inden du konfigurerer Windows 10.

2. Hvis du bruger WiFi og allerede har tilsluttet din pc til et adgangspunkt, skal du enten slukke for din router et stykke tid eller genstarte din pc og klikke på “Spring over” i netværket. vindue.

3. Nu kommer den afgørende del. Når du har deaktiveret internetadgang, skal du klikke på “Opret konto”.

create account locally

4. Når der ikke oprettes forbindelse til et netværk, vises en “Skip” -knap i bunden. Klik på den.

Create a Local Account on Windows 10 During Setup

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Nu giver et navn til din pc og fortsæt med instruktionerne på skærmen ligesom du gør for en lokal konto. Nå, det er sådan, du kan oprette en lokal konto på Windows 10 under installationsopsætningen.

Create a Local Account on Windows 10 During Setup

Skift til en lokal konto på Windows 10 efter installation

I tilfælde af har du allerede logget ind med en Microsoft-konto , kan du nemt skifte tilbage til en lokal konto. Dette vil sikre, at dine data forbliver på din computer lokalt og ikke bruges til brugersporing eller annoncemålretning. Sådan gør du.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Tryk på Windows-tasten en gang, og skriv “konto” . Klik derefter på det første resultat: “Administrer din konto”.

Switch to a Local Account

2. Klik her på på “Log ind med en lokal konto i stedet” . Det vil søge din bekræftelse igen, bare tryk på “Ja”, og den online Microsoft-konto fjernes. Derefter beder det dig om at indstille en adgangskode til din lokale konto.

Switch to a Local Account on Windows 10 After Setup

3. For at sørge for, at online-kontoen er fjernet fuldstændigt , skal du gå til fanen “E-mail og konti” og klikke på den tilsluttede konto. Klik derefter på “Administrer” og fjern Microsoft-e-mail-kontoen fra din pc. Du er flyttet til en lokal konto på Windows 10.

remove microsoft account

Opret en Windows 10 lokal konto og beskyt dit privatliv

Så det var vores korte artikel om, hvordan man omgår Microsofts seneste push for at bruge en online-kun konto. Mens Microsoft som softwarefirma ønsker at levere en bedre Windows-oplevelse ved hjælp af forbrugerdata, gør den enorme mængde datahøstning i baggrunden en forsigtig med privatlivets fred og brugersporing. Under alle omstændigheder, hvis du vil bruge en lokal konto på Windows 10, er der stadig en vej ud og heldigvis er trinnene ret lette. Hvis du står over for et problem, mens du skifter til en lokal konto, skal du kommentere nedenfor og give os besked. Vi vil helt sikkert se på dit problem.

Artiklen fortsætter under annoncen