Hvordan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone eller Android

Hvordan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone eller Android

16. juli 2020 0 Af Mathias

Efter den seneste rapport ser det ud til, at den ByteDance-ejede video-delingsplatform – TikTok – er på et rekordstort sprit med over 2 milliarder downloads. Platformen kan prale af et massivt samfund af lidenskabelige skabere i alle aldre, men der mangler aldrig spændende videoer, der kan øde på nogen. Når det er sagt, til trods for at være så populær, har TikTok længe været kontrovers favoritbarn med en række sensationelle beskyldninger. Uanset om det er det uanstændige indhold, salg af data eller at være den kinesiske regerings ubehagelige spioneværktøj, er videodelingsplatformens liste over beskyldninger ret lang. Naturligvis er appen blevet forbudt flere gange i mange lande, og opfordringen til et permanent forbud ser aldrig ud til at dø. Hvis disse årsager eller nogle af dine egne personlige grunde har tvunget dig til at fjerne TikTok, skal du følge med for permanent at slette din TikTok-konto på din iPhone eller Android-enhed.

Sådan slettes TikTok-kontoen permanent uden at miste data

Men inden vi går til at lukke TikTok-kontoen, lad os tjekke et par vigtige punkter, der berettiger øjeblikkelig opmærksomhed!

Hvad er efterspørgslen ved at slette TikTok-konto

Ingen sociale netværksapps vil slippe dig, og TikTok er ikke anderledes. Så hvis du har besluttet at sige farvel til din TikTok-konto, skal du huske eftereffekten. Når du har slettet din konto, kan du ikke længere logge ind på TikTok med den konto. Desuden forsvinder alle de videoer, du har uploadet, for godt. Video-delingsplatformen tilbyder ikke dig nogen refusion på de varer, du har købt . En anden bemærkelsesværdig ting, der er værd at huske på, er, at de oplysninger (dvs. chats), der ikke er gemt på din konto, stadig kan være synlige for andre.

Vil du have en midlertidig pause – Deaktiver din TikTok-konto

Bare i tilfælde af at du synes, at udvekslingen af ​​at udslette TikTok-kontoen er for stor eller snarere ønsker at tage en midlertidig pause af en hvilken som helst personlig grund, kan du vælge at deaktivere din TikTok-konto. Når du trykker på slet-knappen, deaktiveres den sociale netværks-app først din konto i 30 dage. Under deaktivering forbliver din konto skjult for offentligheden. Når som helst du ønsker at genaktivere din konto inden for de 30 dage skal du blot logge ind på din konto for at komme i gang igen.

Artiklen forsætter under annoncen

Download dine TikTok-data

Nå, hvis du besluttede at vende siden på TikTok, er den første ting, du skal gøre, at downloade dine TikTok-data. Det er den rigtige måde at nærme sig at slette enhver konto. Uanset om du vil slette Facebook eller TikTok, skal du først få dine data tilbage. Heldigvis er det temmelig let at anmode om en download-fil fra TikTok . Det eneste smertepunkt (hvis nogen er) er, at du ikke får vælge, hvad du skal beholde, og hvad du skal holde væk i downloadfilen, der består af en række data.

  • Din profil: Den består af dit brugernavn, profilbillede, en profilbeskrivelse og kontaktoplysninger såsom din telefon og e-mail-adresse.
  • Din aktivitet: Den består af videoer, kommentarhistorie, chatshistorie , købshistorik, likes og favoritter.
  • Dine appindstillinger: Det består af privatlivsindstillinger, underretningsindstillinger og sprogindstillinger.

1. Åbn TikTok på din enhed, og tryk på profilfanen på nederste højre hjørne på skærmen.

Læs også  AirDrop fungerer ikke mellem iOS 13 og macOS Catalina? Her er løsningen

Launch TikTok

2. Tryk nu på den vandrette / lodrette ellipsis i øverste højre hjørne.

Artiklen forsætter under annoncen

Tap on the ellipsis button

3. Tryk derefter på Privatliv og sikkerhed.

Privacy and safety

Artiklen forsætter under annoncen

4. Tryk derefter på Tilpasning og data.

Personalization and data.

5. Dernæst skal du trykke på Download dine data.

Download the file

Artiklen forsætter under annoncen

6. På det næste skærmbillede skal du se listen over alle de data, din anmodning vil bestå af. Tryk nu på Anmod om datafil.

Request file

Nu vælges fanen “Download data” automatisk, med den afventende anmodning synlig på skærmen. Når dine TikTok-data er klar, vil appen advare dig. Gå derefter tilbage til netop dette sted for at downloade filen.

Artiklen forsætter under annoncen

Husk, TikTok vil fjern downloadfilen fire dage efter, at den er oprettet . Så sørg for at downloade det så hurtigt som muligt.

Sådan slettes din TikTok-konto permanent

1. Start din TikTok på din iOS- eller Android-enhed og tryk på profilfanen i nederste højre hjørne.

Launch TikTok

2. Tryk nu på de tre vandrette / lodrette prikker i øverste højre hjørne.

Artiklen forsætter under annoncen

Tap on the ellipsis button

3. Tryk derefter på Administrer min konto.

Tap on Manage my account

4. Dernæst skal du trykke på Slet konto i bunden.

Artiklen forsætter under annoncen

Delete account

5. Baseret på hvordan du havde oprettet din konto, skal du verificere din konto for at fortsætte.

verify and continue

Artiklen forsætter under annoncen

6. Nu vises en bekræftelsesside, der viser detaljer om sletning af TikTok-kontoen. Igen, sørg for at læse alle eftervirkningerne. Når du har læst teksten, skal du trykke på knappen Slet konto .

Delete TikTok account

7. Til sidst skal du trykke på Slet for at bekræfte, at du ønsker at lukke din TikTok-konto permanent.

Læs også  Virker YouTube "billede-i-billede" ikke i iOS 14 Safari?

Use Digital Wellbeing on Android

Artiklen forsætter under annoncen

Som nævnt ovenfor din TikTok-konto vil nu blive deaktiveret i 30 dage. I løbet af denne periode vil kontoen være usynlig, og det vil også være alle dine videoer, som du har uploadet på video-delingsplatform. Derefter slettes det automatisk. Hvis du nogensinde ændrer mening inden for 30 dage og beslutter at tilbagekalde sletningen af ​​kontoen, skal du bare logge ind på din konto.

Brug digital velvære og skærmtid til at stoppe med at overforbruge TikTok

En af de vigtigste grunde til, at mange ønsker at slippe af med TikTok, er dens vanedannende karakter. Takket være et væld af fascinerende videoer synes folk aldrig at få nok af appen. Hvis du ofte finder dig selv overforbrug af videodelingsappen og ønsker at finde en måde at begrænse brugen på, vil jeg anbefale dig at prøve Digital Wellbeing på din Android-enhed og skærmtid på din iOS-enhed for automatisk at låse dig ud af appen efter en bestemt tid.

På din Android-enhed: åbn Indstillinger-app -> Digital velvære -> Dashboard -> TikTok og indstil derefter brugerdefineret tidsbegrænsning.

Artiklen forsætter under annoncen

Use Digital Wellbeing on Android

På iOS-enhed: Gå ind i appen Indstillinger -> Skærmtid -> Se al aktivitet -> TikTok> Tilføj grænse, og indstil derefter klokkeslættet.

Set time limit for TikTok

Luk din TikTok-konto med brugervenlighed

Artiklen forsætter under annoncen

Så det er sådan, du kan slette din TikTok-konto uden at miste dine data inklusive alle de videoer, du har uploadet på videodelingsplatformen. Da processen er ganske ligetil, antager jeg, at du har udslettet din konto uden at skulle håndtere nogen smertepunkter. Da vi taler om TikTok, vil jeg gerne være opmærksom på nogle relaterede indlæg, f.eks. De bedste TikTok-lys, hurtig måde at ændre et brugernavn på, og også indstille forældrekontrol for at afværge uanstændigt indhold.