Sådan bruges YouTubes stemmesøgefunktion, når du caster til et smart-tv

18. september 2020 0 Af Mathias

Google opdaterede for nylig YouTube-appen for at introducere en helt ny stemmesøgningsfunktion. Hvad der gør denne funktion så praktisk er, at det gør søgning efter indhold ret simpelt, især når du caster YouTube-videoer til et smart TV. Tidspunkter, hvor du planlægger at se et spændende træk, men ikke ved, hvad der lyser op i din showtid, kan denne intuitive søgefunktion komme rigtig godt i spil. Hvis du finder det værd at give et skud, skal du følge med, da jeg viser dig, hvordan du kan bruge YouTubes nye stemmesøgningsfunktion, når du caster til et smart-tv.

Brug YouTubes nye stemmesøgningsfunktion på iPhone og Android

Først skal du sørge for, at dine enheder kører den nyeste version af YouTube. Funktionen er rullet ud til både iOS (naturligvis inkluderet iPadOS) og Android. Så det betyder ikke noget, hvilket af de to mest populære mobile operativsystemer du kører, du kan bruge denne funktion. Med det sagt, lad os komme i gang med de hurtige trin!

Bemærk: Trinene for både iOS og Android er de samme. Så vi har netop vist Android’s skærmbilleder.

1. Åbn YouTube appen på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch YouTube app on your device

2. Tryk nu på Cast -knappen øverst til højre på skærmen.

Tap on Cast button at the top right corner

Bemærk: På din iOS-enhed vises en popup fra bunden. Tryk på YouTube på tv . Bare hvis du endnu ikke har tilsluttet din enhed til smart TV, skal du trykke på Link til TV-kode og tryk derefter på Lær, hvordan du får en TV-kode .

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Start derefter YouTube-appen på dit tilsluttede Smart TV.

Læs også  Sådan slukkes Siri i iCloud og slettes, hvad Siri har lært

4. Nu vises overlay med en stemmesøgeknap på skærmen. Tryk på på det røde mikrofonikon, og sig derefter den sætning eller det ord, du vil søge. Søgeresultaterne vises med det samme på dit Smart TV.

Use YouTube's Voice Search feature

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: En popup vises på skærm, der siger, “Stemmesøgninger gemmes i tv’ets søgehistorik og påvirker anbefalinger. Hvis du kun skal knytte din aktivitet til din konto, skal du logge ind på YouTube på tv. Tryk på Luk for at fortsætte.

Det er stort set det!

Få mest ud af YouTubes stemmesøgningsfunktion

Så det er sådan, du kan få mest muligt ud af YouTubes stemmesøgningsfunktion for at forbedre din filmoplevelse. Uanset om du er en velkendt filmbuffer eller kan lide at forkæle dig med sjovt smip en gang imellem, kan denne funktion gøre en stor forskel i den måde, du går på at søge efter indhold. Fortæl forresten din favoritfunktion på YouTube, og hvad der får den til at skille sig ud.

Artiklen fortsætter under annoncen