Guide: aktiver totrinsbekræftelse på Telegram

16. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Efter at WhatsApp har implementeret de nye ændringer i fortrolighed, har tingene taget en vild tur rundt om i verden. Folk migrerer til Signal og Telegram for at have bedre beskyttelse af privatlivets fred. Mens overgangen alt er af de rigtige grunde – som vi har bemærket i vores sammenligning mellem WhatsApp vs Telegram vs Signal – er det vigtigt også at foretage nogle ændringer fra vores ende. To-faktor verifikation er en af de sikkerhedsforanstaltninger, som du skal aktivere for at beskytte din konto. Vi har allerede skrevet en guide til, hvordan du tænder for 2FA på Signal, og her skal vi vise, hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Telegram. Så på den note, lad os begynde.

Aktivér totrinsbekræftelse på telegram (2021)

1. Først skal du trykke på hamburger-menuen øverst til venstre og åbne “ Indstillinger “.

Enable Two-Step Verification on Telegram (2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn derefter “ Privacy and Security ” og tryk på “Two-Step Verification”.

Enable Two-Step Verification on Telegram (2021)

3. Tryk nu på “Indstil adgangskode” og opret en adgangskode til totrinsbekræftelse på Telegram. På den næste side skal du indtaste adgangskoden igen. Sørg for at huske denne adgangskode eller bedre, skriv den ned og opbevar den et sikkert sted.

Enable Two-Step Verification on Telegram (2021)

4. Derefter kan du give et tip , hvis du glemmer adgangskoden, eller du kan springe dette afsnit over med det samme.

password hint

5. Dernæst beder den dig om at indtaste en gendannelses-e-mail til scenarier, hvor du har glemt adgangskoden til totrinsbekræftelse. Hvis du ikke er fortrolig med at skille din e-mail til Telegram, kan du også springe dette afsnit over. For generelle brugere vil jeg dog anbefale at give en e-mail til gendannelse , hvis tingene går sydpå i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

telegram recovery email

6. Åbn nu din e-mail-klient, og indtast bekræftelseskoden . Dette gøres for at validere din gendannelses-e-mail-adresse.

Enable Two-Step Verification on Telegram (2021)

7. Endelig har du aktiveret totrinsbekræftelse på Telegram. Nu og frem, hvis du logger ind på din Telegram-konto på en hvilken som helst ny enhed , vil den bede om din adgangskode til totrinsbekræftelse sammen med engangskoden (SMS), som du har modtaget på din smartphone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Two-Step Verification on Telegram (2021)

Tænd 2FA på Telegram og beskyt dine chats

Så det er sådan, du kan tænde 2FA på Telegram, og tilføj et ekstra lag af sikkerhed til dine personlige beskeder og chats. I henhold til en undersøgelse foretaget af Princeton University er sim-swapping blevet en reel trussel rundt om i verden, hvor bedragerne anmoder transportørerne om at bytte telefonnummeret, og transportører pligtmæssigt ændrer nummeret uden behørig omhu. Så for at folie sådanne forsøg er det nødvendigt at aktivere 2FA.

Læs også  Sådan køres Android på Linux ved hjælp af virtuel maskine

Det er alligevel fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne Telegram tip og tricks, så gå gennem vores linkede artikel. Læs også vores artikel om at flytte fra WhatsApp til Telegram for at finde den bedste måde at skifte. Og hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil helt sikkert prøve at hjælpe dig.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_133.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_133 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_133.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_133.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_133.td-a-rec-img {text-align: center; }}