Sådan synkroniseres zoommøder med iPhone- og iPad-kalendere

15. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Meget få apps har fået så meget trækkraft det sidste år som Zoom. Da fjernarbejde er blevet dagsordenen i kølvandet på pandemien, har et stort antal mennesker valgt, at videokonference-appen skal samarbejde og forblive forbundet. Appen har masser af bemærkelsesværdige funktioner som virtuel baggrund og forbedringer af udseendet, og den udmærker sig i de fleste aspekter. En af de smarte funktioner, der har fanget min opmærksomhed, er muligheden for at synkronisere Zoom-møder fra iPhone- og iPad-kalendere, som hjælper mig med at holde mig opdateret med alt, hvad der er opstillet for mig. Efter at have fundet det virkelig nyttigt vil jeg gerne vise dig, hvordan du synkroniserer møder med Zoom på iOS eller iPadOS.

Synkroniser zoommøder med iPhone- og iPad-kalendere

Når du har synkroniseret dine møder med Zoom, bliver det let at holde styr på dem. Desuden kan du nemt komme i gang med den planlagte konferencer. Takket være de rettidige meddelelser om de kommende møder sikrer appen, at du forbliver i løkken om, hvad der skal komme. For en forenklet sporingsoplevelse har Zoom et planlagt afsnit, hvor du kan se alle dine kommende møder sammen med tid og varighed. Når det er sagt, lad os komme i gang med trinene!

  1. Start Zoom-appen på din iPhone og iPad.

Launch Zoom app on your iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på ikonet Indstillinger i nederste højre hjørne af skærmen.

Læs også  Sådan ændres dit Apple ID-profilbillede på iPhone og iPad

Tap on Settings icon

3. Tryk derefter på Møder .

Tap on Meetings

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Tryk derefter på Synkroniserede kalendere .

Choose Synced Calendars

5. Til sidst skal du tænde kontakten lige ved siden af Synkroniser zoommøder fra kalendere . Nu vises en popup, der siger noget i retning af,

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tænd for baggrundsopdatering, Zoom har brug for tilladelse til at underrette dig om kommende møder.”

Tryk på Indstillinger , og sørg derefter for, at baggrundsopdatering er aktiveret. Nu viser appen alle dine synkroniserede kalendere.

Sync Zoom calendars

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Sørg for, at Zoom har adgang til aktiekalenderappen på din enhed. For at gøre det skal du gå over til appen Indstillinger -> Zoom. Sørg nu for, at skifte til Kalender er slået til.

Synkroniser møder med Zoom på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan synkronisere møder med Zoom på din iPhone- og iPad-kalender. Hvis du bruger Zoom til at kommunikere og samarbejde med dine kolleger, vil du sætte pris på denne nyttige funktion.

Selvom adskillige magtfulde udfordrere som Google Meet og Microsoft Teams er kommet op for at påtage sig Zoom, forbliver det sandsynligvis det mest foretrukne videokonferenceværktøj på tværs af platforme. Hvad har du at sige om denne videokonference-app, og hvad er de nye funktioner, du gerne vil se i den? Sørg for at lægge dine tanker på tværs.

Læs også  Sådan frigøres WhatsApp-lagring på Android-enheder