Sådan spiller du Google Stadia på iPhone og iPad

25. december 2020 Slået fra Af Mathias

Google Stadia har eksisteret i et stykke tid, og der er ret mange spil på tjenesten nu. Mens du kunne afspille Stadia på Android-telefoner, pc’er og Mac’er, var det desværre ikke tilgængeligt på iPhones og iPads. Det ændrer sig i dag, da Google har lanceret Stadia til iOS-enheder. Desværre tillader Apple ikke apps som Stadia at være i App Store, så Google har brugt en pæn løsning til at få Stadia på iPhones. Så hvis du vil spille AAA-spil som Cyberpunk 2077 på dine iOS-enheder, kan du her afspille Google Stadia på iPhone og iPad.

Sådan spiller du Google Stadia på iPhone og iPad

Stadia er endelig tilgængelig på iOS-enheder. Du finder dog ikke Stadia-appen i App Store. I stedet skal du bruge det via din webbrowser. I denne artikel vil vi se på, hvordan du gør det. Vi vil også se på, hvordan du tilføjer Stadia til din startskærm og forbinder en ekstern controller til let at spille spil.

Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til et hvilket som helst afsnit, du vil.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

add stadia to home screen

  add stadia to home screen

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Så næste gang du ønsker at spille et spil med Stadia, skal du bare trykke på dette startskærmikon, så er du klar til løbene. stadia on home screen in iPhone Sådan tilslutter du en controller til iPhone og iPad til Stadia

  Okay, denne er en smule tangent. Stadia på iOS understøtter berøringskontrol, hvilket er fint for nogle spil. Men hvis du spiller spil som Cyberpunk 2077, bør du bestemt overveje at bruge en dedikeret controller til det.

  Vi har en venlig guide til, hvordan du forbinder en PS4-controller til din iPhone, som du kan bruge til at komme i gang med controllerbaseret input på Stadia.

  Dual Shock er forresten ikke den eneste understøttede controller. Her er en liste over controllere, der er kompatible med Stadia:

  Artiklen fortsætter under annoncen
 • PlayStation 4 Dual Shock-controller
 • Xbox One-controller
 • Xbox One elite-controller
 • Xbox adaptiv controller
 • Xbox 360-controller
 • Stadia-controller

Bemærk : Vi har ikke testet alle disse med iOS-enheder. Så sørg for at kontrollere, om de er kompatible med iPhones og iPads, hvis du vil købe en til Stadia på iOS.

Spil Stadia-spil på iOS

Det handlede kun om at spille Google Stadia på iPhones og iPads. Jeg synes, Google har brugt en god løsning til at bringe Stadia til Apple-brugere, og det ser ud til at fungere rigtig godt på iPhones. Så har du brugt Google Stadia på andre enheder? Er du begejstret for at spille Stadia-spil på iPhone og iPad? Lad os vide i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan synkroniseres iPhone og iPad med Mac i macOS Catalina uden iTunes