Sådan tilsluttes PS4-controller til iPhone

1. december 2020 Slået fra Af Mathias

I en overraskende begivenhed tager Apple spilbranchen alvorligt i år. Teknologigiganten har meddelt, at den frigiver Apple Arcade, en abonnementstjeneste til videospil senere på året. Og i samme åndedrag bringer Apple support til forskellige spilcontrollere for at gøre spiloplevelsen på iPhone meget bedre. Den store del er, at Apple allerede har bragt support til PS4-controlleren i beta-kanalen i iOS 13. Så i denne artikel lærer vi, hvordan du problemfrit forbinder PS4-controller til iPhone uden løsninger. Når det er sagt, lad os begynde med guiden.

Tilslut PS4-controller til iPhone

Her lærer vi, hvordan du forbinder PS4-controller til iPhone i bare fire nemme trin. Der er dog et par ting at bemærke. Din iPhone skal være på iOS 13 beta, og du skal have en Playstation Dualshock 4-controller . På dette tidspunkt understøttes ingen andre PS4-controllere, så husk det. Når det er sagt, lad os begynde med trinnene.

1. Åbn bare din iPhones indstillinger, og naviger til Bluetooth. Tænd nu Bluetooth-skifteren og vent et stykke tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Connect PS4 Controller to iPhone 1

2. Tag nu Playstation Dualshock 4-controlleren, og tænd dens Bluetooth i parringstilstand. For at gøre det skal du trykke og holde PS og del-knappen nede i 3-4 sekunder. Det begynder at blinke blåt lys.

Connect PS4 Controller to iPhone

3. Kom nu tilbage til din iPhone, og finder du “DUALSHOCK 4 Wireless Controller” under siden Bluetooth-indstillinger. Tryk på det og voila, din PS4-controller vil være forbundet til din iPhone. Endelig skifter lyset på PS4-controller til lyserødt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Connect PS4 Controller to iPhone 2

4. Det er det. Nu kan du nyde spil på din iPhone, der understøtter spilcontrollere som GTA, Fortnite osv.

Læs også  Sådan deaktiveres Msmpeng.exe og reducerer høj CPU-brug

SE OGSÅ: 15 bedste PS4-apps dig Bør installeres på din konsol i 2019

Tilslut PS4-controller og nyd spil på iPhone som aldrig før

Så det var vores smarte guide til, hvordan du tilslutter PS4 controller til iPhone. Som du kan se, er processen ret ligetil, og du behøver ikke gøre noget hacky for at forbinde controlleren. Vi er glade for Apple Arcade, der kommer senere på året. Det vil helt sikkert forbedre spiloplevelsen på iPhones med nye funktioner og controller support. Så det er alt fra vores side, men hvad med dig? Er du begejstret for, hvad Apple vil gøre med spilbranchen? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen