Sådan bruges MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter

1. december 2020 Slået fra Af Mathias

En af de ting, som Coronavirus-induceret lockdown har fået mig til at sætte pris på, er fordelene ved en stor skærm på dit hjemmekontor. Det og en bærbar computer, der faktisk har en HDMI-port til det. Hvis du er en Mac-bruger som jeg, sidder fast hjemme og prøver at arbejde på en ekstern skærm med din bærbare computer, er chancerne for, at du ikke vil have din bærbare computers skærm på periferien af din vision. Det er meget distraherende. Så du vil sandsynligvis lukke låget på din bærbare computer og bruge den eksterne skærm som hovedskærm, højre. Plus, du vil gøre det uden at tilslutte en strømadapter hele tiden. Så her er hvordan du kan bruge en MacBook i clamshell-tilstand uden en strømadapter.

Brug MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter

Indholdsfortegnelse +

Hvorfor understøtter MacBooks ikke dette som standard?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor har vi brug for en hel artikel om, hvordan man gør dette? Nå viser det sig, Apple vil ikke lade dig gøre det, medmindre du har en strømadapter tilsluttet din MacBook. Se på virksomhedens officielle hjælpedokument om dette. Nu da jeg kom i gang med hele denne opsætning, tog jeg Apples ord for det og fortsatte med at bruge min MacBook med opladeren tilsluttet hele tiden, idet jeg vidste godt, at det vil ødelægge mit batteris helbred. Det gjorde netop det, og mit batteri oplades ikke længere. Nu sidder jeg fast ved at bruge min bærbare computer som et glorificeret skrivebord og med en umulig spredt CPU til at starte.

Heldigvis for dig fik dette mig til at se efter måder at bruge en MacBook i clamshell-tilstand uden at holde opladeren altid forbundet til den, og jeg fandt løsningen.

MacBooks håndterer strøm på måder, der ikke er særlig indlysende. Du ved, medmindre du gør hvad jeg gjorde og mister dig selv i forumdiskussioner, der taler om kommandoen ‘hibernatemode’ og de forskellige strømtilstande i en MacBook. Jeg giver dig det lange og det korte.

Når du lukker låget på din MacBook, sover den grundlæggende. Det betyder, at det holder op med at give strøm til eksterne skærme, drev, selv Ethernet-porten (hvis den har en). Nu forventer en bruger normalt, at den bærbare computer er intelligent nok til at vide, at en ekstern skærm er tilsluttet den. Det betyder naturligvis, at jeg vil bruge det som en primær skærm. Men vores overherre Apple ved, hvad vi vil have bedre, end vi gør, og tillader ikke, at denne opsætning fungerer.

Læs også  iMyFone AnyRecover: En komplet løsning til alle dine behov for datagendannelse
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en masse terminalkommandoer, du kan bruge til at deaktivere søvn, og vi vil diskutere dem i et senere afsnit, men chancerne er, at du ikke vil rode med terminalkommandoer, og en simpel løsning med et enkelt klik er virkelig alt hvad du leder efter.

Spar Mac-batteri ved at bruge det i Clamshell-tilstand uden strømadapter

Nu hvor Vi ved, at problemet er, at MacBook går i dvale ved at lukke låget, selvom vi har en ekstern skærm tilsluttet den, løsningen er enkel. Vi er nødt til at forhindre, at søvn sker. Men du kan ikke bare bruge en simpel koffein-app til at løse dette problem. Det skyldes, at hallsensoren på din MacBook registrerer, når låget er lukket og bare sætter det i dvale uanset alt andet.

Brug af en tredjepartsapp

Du skal have hørt om appen ‘Amfetamin’, som er en meget populær Mac-app, der styrer søvntilstande for Macen baseret på udløsere og hvad ikke. Selvom appen oprindeligt ikke havde kapacitet til at løse vores problem, er den siden blevet opdateret og kan faktisk hjælpe os med at komme ud af denne pickle.

 • For begyndere, hoved over til Mac App Store og download amfetamin (gratis).

  Artiklen fortsætter under annoncen

 • Start appen, og du vil blive mødt med en skærm som denne. Klik på ‘ Næste ‘og følg instruktionerne.
 • Klik nu på amfetamin ikon i menulinjen.

set up amphetamine mac

 • Gå over til ‘Hurtige præferencer’ og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for ‘Tillad system-dvaletilstand, når skærmen er lukket’ .

amphetamine disable mac sleep on lid close

  • Installer hjælperen, og start den. Vælg ‘Lukket skærmtilstand Fejlsikker’ fra sidepanelet og klik på ‘Installer’ .
  • Sådan bruges MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter

   • Klik endnu en gang på ikonet Amfetamin i menulinjen. Sørg for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for ‘ Tillad, at systemet går i dvale, når skærmen er lukket ‘.

   Sådan bruges MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Det er det, du kan nu bruge din MacBook i clamshell-tilstand uden at skulle tilslutte din vekselstrømsadapter til den. Sådan bruges MacBook i Clamshell-tilstand uden en strømadapter Brug af terminalkommandoer

   Hvis du ikke vil bruge en tredjepartsapp til at få dette gjort, eller du bare vil lege med Terminal-kommandoer og finde ud af tingene for dig selv er der nogle kommandoer, der kan opnå lignende resultater.

   Bemærk: Jeg har ikke testet disse kommandoer, fordi Apple anbefaler ikke at ændre hibernatemode ved hjælp af pmset-kommandoen, og disse kommandoer gør netop det. Disse kommandoer deaktiverer dog din bærbare computers dvale ved lukning af låg, så de skal også løse problemet med at være ude af stand til at bruge din bærbare computer i muslingetilstand uden strømadapteren. Når det er sagt, brug dem på egen risiko.

   Med denne advarsel ude af vejen, her er hvad du skal gøre.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   • Først start terminal og kør følgende kommando for at se din standard ‘hibernatemode’ indstilling. Sørg for at notere dette.
    pmset -g | grep hibernatemode 
   • Kør nu følgende kommandoer i terminalen .
    sudo pmset -a sove 0 sudo pmset -a dvale-mode 0 sudo pmset -a deaktiverer sove 1 

   Disse kommandoer vil deaktiver søvn på din MacBook, og du

   skal

   kunne bruge din Mac i clamshell-tilstand uden en AC-adapter tilsluttet.

   Du kan altid gendanne ændringerne ved at køre følgende kommandoer i terminalen

   Artiklen fortsætter under annoncen
    sudo pmset -a sove 1 sudo pmset -a hibernatemode sudo pmset -a deaktiverer søvn 0 

   Brug MacBook i Clamshell-tilstand uden lysnetadapter, og spar dit batterisundhed

   Jeg har muligvis bevidst forårsaget min MacBook Pro’s batteri bliver helt ubrugeligt til det punkt, hvor det ikke engang oplades længere, men du behøver ikke at følge i mine fodspor. Nu hvor du ved, hvordan du kan bruge en ekstern skærm med din MacBook og ikke behøver at have en adapter tilsluttet hele tiden, skal du fortsætte med at konfigurere dit arbejde fra hjemmebordet med din helt nye skærm og nyde at arbejde på en større skærm med mere fast ejendom. Åh, og uanset hvad du gør, tag ikke Apples ord om ting som denne. I mellemtiden vil jeg prøve at finde ud af, om jeg skal købe M1 MacBook Air eller M1 MacBook Pro.

   Artiklen fortsætter under annoncen