Her er hvordan man får Fnatic Mode skjult baggrunde påskeæg

4. december 2020 Slået fra Af Mathias

Med lanceringen af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro lancerede den kinesiske smartphone-producent en ny version af sin Gaming Mode i samarbejde med et af de bedste eSports-hold, Fnatic. “Fnatic Gaming Mode”, som det kaldes, er beregnet til at undgå distraktioner under spil sessioner, og det forsøger også at afsætte flere ressourcer til spillet for at gøre det kørende.

Hvad du måske ikke ved, er, at Fnatic Gaming Mode skjuler et interessant påskeæg, der giver dig adgang til tre eksklusive (og skjulte) baggrunde på din OnePlus-telefon. Så her finder du, hvordan du finder disse baggrunde:

  • Gå til Indstillinger, gå over til Hjælpeprogrammer og derefter til Spiltilstand. Tryk på Fnatic-tilstand. Tryk nu fem gange på Fnatic-logoet øverst.

Her er hvordan man får Fnatic Mode skjult baggrunde påskeæg

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Dette åbner et tekstfelt under logoet. Skriv ‘altidfnatisk’.

Her er hvordan man får Fnatic Mode skjult baggrunde påskeæg

Det er det, du har nu låst op 3 skjulte baggrunde på din OnePlus-smartphone. Du kan bare tilføje disse til dine baggrunde og anvende dem på din OnePlus-telefon.

Fnatic-spiltilstanden var oprindeligt kun tilgængelig på OnePlus 7 Pro, men er siden blevet udvidet til OnePlus 7, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 5 og OnePlus 5T også. Så hvis du bruger en af disse smartphones, skal du fortsætte med at få disse skjulte baggrunde med det samme. Vi har testet dette på vores OnePlus 7 Pro-enhed her på arbejde, og baggrundene ser syge ud på OnePlus 7 Pro’s skærm, og personligt kan jeg godt lide dem. Men hvad synes du? Lad os vide i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Sådan får du Siri til at reagere på din stemme, selv når iPhone & # 8217; s skærm er dækket