Sådan omdannes en stemmememo til iPhone-ringetone

4. december 2020 Slået fra Af Mathias

Selvom jeg ikke er en stor fan af quirky ringetoner, elsker jeg at prøve en out-of-the-box ringetone på iPhone en gang imellem. Selvom der ikke er mangel på tåbelige ringetoner, føles det godt at gøre et stemmememo til en iPhone-ringetone. Det tilføjer ikke kun en smule personligt præg til din iPhone, men har også en tendens til at sprede hele ringetone affæren. Hvis det er det, der har fået dig interesseret, så lad mig vise, hvordan du kan konvertere en stemmememo til en ringetone på din iPhone på den rigtige måde.

Konverter en stemmememo til en iPhone-ringetone med 10 hurtige trin

Så hvordan gør du en lydoptagelse til en ringetone iPhone? Takket være Apple GarageBand-appen er det relativt en ligetil affære at konvertere en stemmememo til en cool iPhone-ringetone. Ja, det er ikke så kedeligt som det ser ud til at være.

For at opsummere er alt hvad du skal gøre, at oprette en sjov optagelse (eller hvad du vil) og derefter finjustere den som en ringetone. Når det er gjort, er det forretning som normalt. Nu hvor du har et smugkig på, hvad denne vejledning har for dig, lad os springe lige ind for at komme i gang!

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. For at komme i gang skal du åbne appen Voice Memos på din iPhone og derefter vælg den optagelse , du vil bruge. Hvis du ønsker at gå med en ny, skal du registrere den nu og derefter vælge den.

Launch Voice Memos

2. Derefter skal du trykke på små tre prikker (ellipsis) og derefter vælge Gem til filer i aktiebladet. Og gem det derefter på det ønskede sted.

Læs også  Virker YouTube "billede-i-billede" ikke i iOS 14 Safari?

Save your recording

3. Start nu GarageBand-appen (gratis, kræver iOS 14 eller nyere) på din iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch GarageBand app on iPhone

Vælg derefter et foretrukket instrument . Du har fået en håndfuld instrumenter som tastatur, tromme, guitar og mere. Jeg vælger tromlen. Derefter skal du trykke på projektikonet øverst til venstre på skærmen.

Choose drum

Artiklen fortsætter under annoncen

Vælg derefter loop-ikon øverst til højre på skærmen.

Tap on the loop icon

4. Sørg for, at fanen filer er valgt øverst i midten, og tryk derefter på Gennemse emner fra appen Filer . Derefter skal du navigere til den lydoptagelse, du lige har gemt.

Tap on Browse items from the Files app

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Tryk derefter på lydoptagelsen for at få den inde i projektmenuen.

Tap on the audio recording

Derefter, slip det som det andet spor efter instrumentet, der er placeret som det første spor.

Place your audio recording

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Tryk derefter på sporet, og træk derefter den ene ende for perfekt at trimme lydoptagelsen. Når du har trimmet det, skal du sørge for at spille det (tjek afspilningsknappen øverst) for at sikre, at det er i tråd med dine behov .

Fine tune your recording

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Hvis du ikke er glad for metronomen, kan du let deaktivere den. Tryk blot på metronomikonet til højre for “optag” -knappen.

7. Sørg for at holde længden på lydoptagelsen under 40 sekunder . Når du har finjusteret optagelsen, skal du trykke på den lille nedadgående pil øverst til venstre på skærmen og vælge Mine sange .

8. Derefter vises GarageBand-projektet nu i fanen Nyheder. Hold et langt tryk på projektet, og vælg Del .

Select My Songs

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi

9. Vælg derefter Ringetone for at eksportere dit projekt som en ringetone.

Select Share

Herefter giver et passende navn til det og rammer Export-knappen øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Name your audio recording

10. Når du har eksporteret lydoptagelsen som ringetone, skal du trykke på “Brug lyd som …” til , indstil den som standard ringetone på din iPhone .

Name your audio recording

Endelig har du mulighed for at indstille det som Standard ringetone, standard tekst tone, eller tildel den til kontakt . Vælg den ønskede mulighed, så er du klar! Hvis du ikke vil indstille ringetonen lige nu, skal du trykke på Udført for at føje den til din samling af eksisterende ringetoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Sound As

Det er stort set det!

Opret en fantastisk ringetone til din iPhone

Så det er sådan, du kan gøre en lydoptagelse til en ringetone på din iPhone. Nu hvor du ved, hvordan dette seje hack fungerer, skal du få mest muligt ud af det ved at indstille sjovt ringetoner til en mere personlig oplevelse. Jeg er sikker på, at det vil lyse op for hele ringetone-affæren på din iOS-enhed.

Men inden du går videre til næste artikel eller din daglige opgave, så lad mig vide din feedback i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen