Sådan får du iOS 14-funktioner på Android uden rod

31. juli 2020 0 Af Mathias

iOS og Android har været mangeårige konkurrenter. Der er tidspunkter, hvor Apple henter inspiration fra Android. Tilsvarende bringer Google nye privatlivsfunktioner, der tager en signal fra iOS. På dette tidspunkt er begge økosystemer ret polerede og modnes med spring og grænser, især Android. Der er dog et aspekt, der får iOS til at skille sig ud, og det er privatlivskontrol. Hvert år tilføjer Apple nye privatlivskontroller til iOS, der gør Android-brugere der ønsker mere. Så i denne artikel bringer vi dig en praktisk guide til, hvordan du får iOS 14-funktioner på Android, herunder privatliv og andre nyttige funktioner. Så uden videre, lad os komme i gang.

Få de bedste iOS 14-funktioner på Android

Her er de bedste iOS 14-funktioner, som du kan få på Android lige nu. Du kan gå gennem listen nedenfor og klikke på linket for at gå til den tilsvarende funktion. Vi har for det meste inkluderet iOS 14-funktioner, der faktisk ikke er tilgængelige på Android-enheder.

 1. Kamera og mikrofonindikator
 2. Appbibliotek
 3. SMS-filtrering
 4. Tilbage Tap
 5. Oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger i App Store
 6. Midlertidig tilladelse
 7. Søgning i app
 8. Tildel påmindelser
 9. Webstedets privatlivsrapport
 10. Samtale Mode
 11. Bonus: Blok til udklipsholderadgang

Liste over iOS 14-funktioner på Android

1. Kamera- og mikrofonindikator

Under frigivelsen af ​​iOS 14 fremsatte Apple nogle store meddelelser om privatlivets fred, og en af ​​funktionerne, der skilte sig ud, var kamera og mikrofonindikator. Hver gang en app bruger kameraet eller mikrofonen, , vises der en iOS-indikator øverst på skærmen. Dette gøres for at advare brugeren om, at en app snyder på dig. Yderligere kan du finde appnavnet i Kontrolcenter og afinstallere det med det samme.

1. Camera and Mic Indicator iOS 14 Features on Android

Artiklen fortsætter under annoncen

Så hvis du vil have denne iOS 14-funktion på Android, kan du brug Access Dots (Gratis, tilbyder køb i appen). Appen giver dig mulighed for at få en lignende indikator som iOS 14 til brug af mikrofon og kamera. Det bedste er, at du endda kan tilpasse farverne og ændre størrelsen og placeringen af ​​prikken. Så gå videre og få denne fantastiske iOS 14-funktion på Android ved hjælp af appen Access Dots.

2. Appbibliotekmapper

Efter mange års pestering kom Apple omsider ind og bragte en app-skuffe på iOS 14. I lighed med Android-lanceringsprogrammer, huser nu en separat rude alle apps på iOS 14. Men det handler ikke alt om den nye appskuffe. Der er noget, der hedder App Library, som automatisk organiserer alle dine apps i en mappe afhængigt af i app-kategorien.

2. App Library

For at få App Library-funktionen på Android skal du blot downloade en tredjepartsstarter, f.eks. Microsoft Launcher ( Gratis) eller Græsplæne (Gratis) eller Nova (gratis, $ 4.99). Alle disse lanceringer giver dig mulighed for at oprette appmapper lige ind i appskuffen. Husk dog, at disse lanceringer ikke sorterer appen automatisk, så du bliver nødt til at gøre det på egen hånd. Hvis du vil have automatisk kategorisering, kan du bruge Poco Launcher (gratis), men i stedet for app-mapper tilbyder det dig separate vinduer.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. SMS-filtrering

Med annonceringen af ​​iOS 14 føjede Apple en stor funktion til sin messaging-app. Nu bliver spammy-tekster, OTP’er og reklamemeddelelser filtreret ud og lagt i separate mapper. Dette ændrer fuldstændigt messaging-oplevelsen, især i Indien, hvor du får så mange junk-tekster hver dag.

3. SMS Filtering iOS 14 Features on Android

På Android er SMS-filtrering ikke tilgængelig indfødt, men du kan installere en tredjepartsmeddelelsesapp, der automatisk filtrerer tekster. Du kan installere SMS Organizer (Gratis) fra Microsoft for at få iOS 14s SMS-filtreringsfunktion på Android. Det er en af ​​mine foretrukne apps på Android, og du skal prøve det.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Back Tap

For at gøre iPhones mere tilgængelige og lettere at bruge, bringer iOS 14 noget kaldet Back Tap, der giver dig mulighed for påkalde en handling ved at dobbelttappe på ryggen på telefonen. Du kan bare dobbeltklikke på bagsiden og tage et skærmbillede eller stille Google Assistant nogle spørgsmål. Det er ret cool, ikke?

For at få denne iOS 14-funktion på Android, skal du muligvis vente lidt længere. Google udvikler en lignende funktion til Pixel-telefoner, som muligvis frigives med Android 11. Men hvis du vil have det lige nu, er Quinny899 fra XDA kommet til redning. Han har udviklet en app kaldet “Tap, Tap” , der giver dig mulighed for at dobbelt- tryk bagpå og påberåbe handlinger efter dit valg.

Læs også  Sådan deaktiveres kameratilgang på iPhone-låseskærm

4. Back Tap

Hvis du undrer dig over, hvordan det fungerer, ja, bruger appen gyroskop og accelerometerlæsninger og sammenligne det med modeller for maskinindlæring , som Google har trænet til Pixel-enheder. Det fungerer overraskende godt på min OnePlus 7T, og hvis du vil have iOS 14’s Back Tap-funktion på Android, så tryk på Tap er her for dig. Du kan downloade appen herfra.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger i App Store

For at gøre folk opmærksomme på forstyrrelser i privatlivets fred viser Apple på iOS 14 personlige oplysninger om hver app i App Store i let forståeligt sprog. Før du f.eks. Downloader en app, kan du finde ud af hvilke data appen kan bruge til at spore dig 1. Camera and Mic Indicator iOS 14 Features on Android og hvilke data appen har adgang til. Dette går langt i at forstå, hvilken slags privatlivspolitik praktiserer appen, så du enten kan vælge at installere en app eller kassere den.

5. Privacy information on the App Store iOS 14 Features on Android

Mens Android ikke har denne funktion oprindeligt, kan du installere en app kaldet Exodus 1. Camera and Mic Indicator iOS 14 Features on Android (Gratis). Den scanner alle dine installerede apps og viser alle de trackere, som appen bruger til at spore dig. Bortset fra det kan du også finde ud af alle slags tilladelser, som app er blevet tildelt som standard. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvor meget data appen søger fra dig. Så gå videre og få denne iOS 14-funktion på Android for at styrke dit privatliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Midlertidig tilladelse

Apple bragte “Tillad én gang” tilladelsesdialog sidste år med iOS 13, og nu hører vi, at Android 11 vil sporte denne funktion. Dertil kommer, at Android-brugere muligvis også får funktion til automatisk tilbagekaldelse af tilladelse . Den måde, den fungerer på er, hvis du ikke har brugt en app i nogen tid, tilbagekaldes følsomme tilladelser automatisk.

6. Temporary Permission

Dog er det ikke alle, der vil modtage Android 11-opdateringen, så hvis du vil have denne fremragende privatlivsfunktion på din Android lige nu, kan du installere Bouncer ($ 1.99 ). Det giver dig mulighed for at give en app midlertidig tilladelse, og i det øjeblik du forlader appen, tilbagekaldes tilladelsen automatisk. Det er virkelig godt, ikke? Så gå videre og få denne iOS-funktion på Android med det samme.

7. Søgning i appen

Med iOS 14 har Apple overhalet, hvordan søgningen fungerer. Du kan nu udføre søgninger i appen, hvilket dybest set betyder, at du kan søge efter dit bibliotek eller sange i Apple Music lige fra søgefeltet. Ingen grund til at åbne appen og kigge efter indholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

7. In-App Search iOS 14 Features on Android

Hvis du vil have denne iOS 14-funktion på Android, kan du installer Sesame (Gratis, tilbyder køb i appen). Appen er kun et tryk væk fra at søge efter din musik, kontakter, systemindstillinger, Instagram-historier, yndlingsapps med mere. Kort sagt, har du adgang til alt med et enkelt tryk.

8. Tildel påmindelser

Med iOS 14 kan du tildele påmindelser til folk du deler lister med. Og de bliver husket i henhold til skemaet. Denne funktion er fantastisk og kan hjælpe dig med at opdele opgaver og udføre dem uden at mislykkes. Du kan også få denne iOS 14-funktion på Android ved blot at bruge Google Assistant.

8. Assign Reminders

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er en del af en familiegruppe, skal du bare har brug for at sige “ Hej Google mind X om… ” og påmindelsen tildeles til den nævnte person. Du kan finde din familiegruppe fra Google App -> 3-punkts menu -> Indstillinger -> Google Assistant -> Dine mennesker. Og for at tilpasse tildelte påmindelser skal du flytte til fanen “Tjenester” under Google Assistant og åbne “Tilordnelige påmindelser”.

Læs også  Sådan bruger du en Windows-bærbar computer som skærm til Raspberry Pi

9. Webstedets privatlivsrapport

Under meddelelsen om iOS 14 drøftede Apple mange nye funktioner i Safari, og hvordan det er blevet finetunet til en mere privatlivsvenlig oplevelse. Blandt de mange funktioner i Safari kunne jeg godt lide webstedets privatlivsrapport. Grundlæggende vil du være i stand til se hvilke trackere og cookies webstedet bruger og de sporingssteder, som Safari har blokeret.

iOS 14 Features on Android

Artiklen fortsætter under annoncen

På Android tilbyder Chrome ikke sådan en rapporter, som er skuffende (lære hvordan du får Safari-funktioner på Chrome). Alligevel, hvis du flytter til DuckDuckGo (Gratis) eller Firefox (gratis) eller modig (Gratis) på Android, så viser det dig alle cookies og trackere, som browseren har blokeret. DuckDuckGo giver endda en beskyttelse af personlige oplysninger til de websteder, du besøger. Til sammen, hvis du vil have iOS 14’s websted om privatlivets fred på Android, ville DuckDuckGo-browseren være et godt valg.

10. Samtale Mode

Med iOS 14-udgivelsen annoncerede Apple en ny Translate-app, der ser virkelig lovende ud. Det har offlinefunktioner og sprogdetektion er på punkt. Det, der fandt min opmærksomhed, var Samtale-tilstand, som giver dig mulighed for at sige noget, og appen Oversæt transkriberer stemmen på skærmen, efterfulgt af den oversatte lyd. Det fungerer rigtig godt.

 iOS 14 Features on Android 10. Conversation Mode

Hvis du vil have noget som samtaletilstand på Android vil Google Assistant hjælpe dig. Google Assistant leveres med en dedikeret tolketilstand, der fungerer meget som iOS 14’s samtale-tilstand. Bare sig “tolkemodus” til Google Assistant, så får du din stemme transkriberet på skærmen med oversat lyd. Til side kan du lære mere om Apple Translate vs Google Translate fra vores dybdegående artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bonus: Adgang til blokering af udklipsholder

iOS 14 har foretaget mange interne revisioner for at beskytte dit privatliv. For eksempel får du nu en anmeldelse på iOS 14, hver gang en app forsøger at få adgang til udklipsholderen . Du kan have alt – adgangskode, følsomme oplysninger, bankoplysninger – kopieret til dit udklipsholder og apps, der får let adgang til det, er ikke rigtigt.

Android 10 har allerede begrænsninger på, hvad apps kan få adgang til udklipsholderen, og hvad der ikke kan. Hvis du imidlertid kører en ældre version af Android , kan du finde ud af apps med adgang til udklipsholder, og du kan endda blokere dem fra at læse dit udklipsholder igen. Her er trinnene, der skal følges.

1. Opsæt ADB og flyt til adb shell . Udfør nu nedenstående kommando til finde alle apps med adgang til udklipsholder.

Artiklen fortsætter under annoncen
 cmd appops query-op --user 0 READ_CLIPBOARD allow 

2. Noter pakkenavnet på den app, som du vil blokere, og udføre nedenstående kommando . Dette blokerer appen for at læse udklipsholderen igen. Hvis du vil aktivere det, skal du bare udskifte ignorere med tillade.

 cmd appopsæt READ_CLIPBOARD ignorere 

Sådan får du iOS 14-funktioner på Android uden rod

Hent iOS 14-funktioner på Android lige nu

Så det er, hvordan du kan få iOS 14-funktioner på Android uden meget at tilpasse eller rodfæste din enhed. Det er ingen hemmelighed, at Apple hvert år bringer nye funktioner til iOS og sætter linjen høj for Android og resten af ​​softwareproducenter. Jeg elsker det faktum, at Apple presser hårdt på for at beskytte brugernes privatliv, og som giver nyt liv til Google til at gøre mere, når det kommer til privatlivets fred. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.

Artiklen fortsætter under annoncen