Installer Snapchat på PC

31. juli 2020 0 Af Mathias

Blandt de mange ​​apps til sociale medier er Snapchat ganske unik for sine forsvindende beskeder og funky indholdsoprettelsesværktøjer.

Derudover kan du ikke tage skærmbilleder på Snapchat uden at give besked til afsenderen, som tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

I modsætning til Facebook og Twitter kan Snapchat imidlertid ikke bruges på skrivebordet, og det er et stort problem for sine ivrige fans. Når det er sagt, kan det være svært at køre Snapchat på pc, men det er ikke umuligt. Så i denne artikel tager vi et kig på alle de forskellige metoder til at installere Snapchat på pc. Vi har talt om Android-emulatorer og andre mulige måder at bruge Snapchat på pc. Så uden yderligere problemer, lad os gennemgå artiklen og lære mere om installationstrinnene.

Installer og brug Snapchat på pc i 2020

Tidligere var der en sikker måde at køre Snapchat på PC ved hjælp af BlueStacks-emulatoren. For nylig opdaterede Snapchat sin app til at blokere emulatorer, og nu er BlueStacks ikke i stand til at køre appen. Sikker på, du kan installere appen med succes, men du kan ikke logge ind, da appen går ned derefter. Der er en anden emulator kaldet Andy Android, som på en eller anden måde omgår detekteringen af ​​Snapchat, men der er nogle store bekymringer med denne emulator . Mange rapporter antyder, at Andy Android-emulator slipper en bitcoin-miner til dit system, der kører i baggrunden og spiser GPU-ressourcer. Så helt ærligt vil jeg ikke rigtig anbefale denne emulator. Men hvis du har et presserende behov for at bruge Snapchat på din pc, kan du prøve det, men igen træde med forsigtighed.

Læs også  Sådan tilføjes eller fjernes kontrolcentervinkler i watchOS 7
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn dette link, og klik på knappen “ Download “.

Install Snapchat on PC

2. Efter dette skal du installere emulatoren på din computer. Dernæst skal du åbne Play Store og logge ind på din Google-konto.

Install Snapchat on PC

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Download nu Snapchat ligesom enhver anden app fra Play Store. Efter installationen skal du logge ind på din Snapchat-konto , og du kan flytte forbi log-skærmen.

snapchat windows

4. Nu kan du bruge Snapchat på din pc, men der er nogle begrænsninger. Du kan ikke bruge kameraets funktionalitet og nogle gange fryser appen . Uanset hvad, gå over til vores artikel og lær coole Snapchat-tricks, så du forbliver på toppen af ​​dit Snapchat-spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

snapchat conputer

Andre måder at bruge Snapchat på PC

Hvis du ikke vil bruge Andy emulator, så kan du prøve et andet Android-emulator på din pc. Vi har samlet en liste over brugbare Android-emulatorer, så brug dem igennem og prøv LD Player, Nox, MEMU osv. På din computer. Installationsprocessen ligner ovenstående metode. Bortset fra det, hvis du vil have en idiotsikker metode til at køre Snapchat på pc, bliver du nødt til at installere Chrome OS på pc, som bringer Android-app support . Vi skrev for nylig en detaljeret artikel om, hvordan du installerer Chrome OS på pc med Play Store-support, så gå igennem det. Husk dog, at du skal flytte til Chrome OS fra Windows, hvilket er en ganske opgave. Men på den anden side får du alle funktioner som DM, historier, kamera og mere uden ydeevne.

Læs også  Sådan aktiveres forbedret sikker browsing på Chrome til Android
Other Ways to Use Snapchat on PC
Snapchat kører på Chrome OS

Nyd Snapchat på pc med nogle begrænsninger

Så det er de få måder, du kan installere Snapchat på din laptop, mini pc, eller desktop. Vi har inkluderet en arbejdsmetode, men husk, den kommer med et stort problem, og hvis du ikke har ekspertisen til at håndtere en sådan applikation, er det bedre, at du ikke installerer den. Når det er sagt, kan du prøve andre Android-emulatorer, som jeg har nævnt ovenfor. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du står over for problemer, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.

Artiklen fortsætter under annoncen