Bedste gaming headset i 2021

25. marts 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Et gaming headset er en af de mest afgørende dele af ethvert gaming setup.

At finde det perfekte gaming headset er dog ikke det nemmeste i verden, da der ganske enkelt er tusindvis at vælge imellem.

Jeg mener personligt, at det bedste gamer headset er det, der lyder fantastisk i dine ører og som ikke forvolder høreskader eller gør ondt at have på i længere tid ad gangen.

Et dårligt headset kan let være billigt, men det kan helt sikkert også risikere at forårsage høreskader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med så mange mulige headset-kandidater på markedet, har jeg omhyggeligt valgt de bedste gaming headset i 2021 til dig.

Lad os komme igang.

HyperX Cloud Alpha S – Kvalitet, lækkert design og god lyd

 • Drivere med to kammer med strålende bas og diskantstøtte.
 • Stærk ramme udskåret af aluminium.
 • Behagelig pasform til alle hovedformer og størrelser.
 • HyperX 7.1 surround sound.
 • Glidere til justering af basniveauer uden forvrængning.

HyperX Cloud Alpha er svær at slå, når det kommer til lyd og stil til prisen. Det har behagelige ørekopper med et sort og rødt malearbejde. Desuden leveres Alpha S med en beskyttende pose, der holder headsettet sikkert under rejsen. Du behøver ikke være bange for at bryde den på grund af dens stærke aluminiumsramme. Mikrofonen kan løsnes fra headsettet, når du spiller spil i singleplayer-tilstand eller lytter til musik.

Dobbeltkammerdrivere fra Alpha S adskiller mellem- og højder fra bassen. Det betyder ikke noget, om du kaster en granat eller knækker et glas i dit yndlingsskydespil, HyperX Cloud Alpha S sætter dig aldrig ned, fordi den leverer den lyd, der er veldefineret og afbalanceret, hvilket gør det nemt for dig at få øje på dine fjender. Hvis du er fan af justeringer, har Alpha S 3 skydere, der giver dig mulighed for at kontrollere mængden af ​​bas, der går gennem driverne. Driverne leverer skarp diskant og tyk bas uden nogen form for forvrængning, hvilket gør det til et af de bedste budget gaming headset. Det har på ledningsknapper til at justere lydstyrken i spillet og chatlydstyrken. Jeg finder det praktisk, da det sparer din tid ved ikke at gennemgå spilindstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvent ikke at lave podcasts af høj kvalitet med dette headset, fordi det opfanger en enorm mængde baggrundsstøj og fuzz. Den leveres med støjreducerende, men den optagede lyd er ikke klar og skarp. Alpha S er god, når du chatter med dine spilkammerater, men for lydoptagelsesjob holder det ikke godt.

Hvis du leder efter et par gaming-headset med en mikrofon med støjreduktion, så tænk ikke to gange. Du fortryder ikke at have købt dette. Alpha S er et fremragende headset, der er hver krone værd.

Fordele

 • På ledningen Volumenblander.
 • Behagelig pasform.
 • Stærk opbygning.
 • Forvrængningsfri lyd.

ULEMPER

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Subpar støjreduktion.
 • Enfarvet variant

SteelSeries Arctis Pro – Spil har aldrig lydt bedre

 • 2,4 GHz trådløs forbindelse, der sikrer en forsinkelsesfri oplevelse.
 • Industristandardmikrofon med støjreduktion.
 • 24-timers backup af batteri.
 • DTS 7.1 Surround Sound.
 • Anti-vævet ørepude holder dine ører tørre og kølige.

Hvorfor bliver kun spilkonsoller og pc’er bedre? Hvorfor forbedres spilhovedtelefoner ikke? SteelSeries Arctis Pro blev bygget med tanke på innovation. Premium-par headset til den enestående spiloplevelse.

I modsætning til de tidligere modeller har denne model en robust aluminiumsramme, der giver den et premium look. Ørepropperne er aftagelige og kan let udskiftes med forskellige stilarter. Arctis Pro har de samme on-ear-kontroller som den forrige model. Den venstre kop har en lydstyrkeknap, lydløs knap, alle porte og udtrækkelig mikrofon, som er let tilgængelig. For en opvarmet afspilningssession er lydløs-knappen fremtrædende og større, hvilket gør det praktisk at finde. Derudover har den en velcrobånd øverst for at gøre hovedbåndet strammere eller løsere efter dit behov. Dette trådløse kapacitets trådløse kapacitet er stor, og jeg var i stand til at opretholde en god forbindelse uden tab af kvalitet ca. 20 m fra kilden.

SteelSeries-mikrofonen gør det til et af de bedste spilhovedtelefoner til 2021. Den bøjelige, udtrækkelige mikrofon er så skarp og klar, at den kan bruges til mere end spilformål. Det giver den bedste podcast eller streaming oplevelse. Hi-Res-lyden er så klar, at du endda kan høre græsset bevæge sig i et spil. GameDAC (digital til analog konverter) er en smart og lille boks med en stor lydstyrkeknap, flere porte og to 3,5 mm stik. Den ene til at oprette forbindelse til din højttaler, og den anden er at oprette forbindelse til din mobile enhed. Tryk længe på knappen for at åbne hovedmenuen, hvor du kan foretage lydindstillinger.

Samlet set er Arctis Pro en god aftale, men den har en stor defekt, idet kablerne er meget korte. Headsettet er designet til at blive brugt ved et skrivebord. Så det er kun godt for pc-spillere eller folk, der holder deres PS4 i deres kommandocenter, men en enorm bummer for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arctis Pro leveres med et 3,5 mm lydstik, der kan tilsluttes med Nintendo-switch, smartphone, Xbox One-controller eller flere andre gadgets, der har et analogt stik. Du kan købe dette headset, hvis du ikke vil gå efter andre avancerede muligheder derude. Dette headset indeholder alle flagskibsfunktioner i et budgetvenligt beslag.

Fordele

 • Dedikeret DAC.
 • Hi-Res lyd.
 • Mange tilpasningsmuligheder er tilgængelige.
 • Premium design og komfort.

ULEMPER

 • Korte kabler.
 • Trådløs forbindelse kan blive ramt eller savnet.

Logitech G935 – High-End trådløs lyd

 • 7.1 Surround Sound bagt ind i den.
 • 2,4 GHz trådløs forbindelse.
 • PRO-G 50mm drivere, der leverer suveræn bas.
 • Lightsync tilpasses RGB.
 • AI-drevet oplevelse for den bedste lydoplevelse.

Logitech G935 er faktisk det bedste budget trådløse spilheadset på markedet. Lyden er god, passer godt, og den kan sluttes til enhver enhed inklusive mac og Xbox One. Rammen er mat sort og skinnende med geometriske mønstre på både pandebåndet og de firkantede ørekopper giver det en gamerstemning. Den venstre ørekop indeholder en udtrækkelig mikrofon, som er ret praktisk at gemme, når du ikke bruger mikrofonen. Bag på venstre ørekop har den tre knapper: en tænd / sluk-knap, lydstyrkeknap og en lydløs knap, som er ret nem at nå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ørekopperne er åndbare med et polstret pandebånd, der ikke lægger spændinger på din nakke. G935 fungerer perfekt med alle enhederne, men hvis du bruger den på Nintendo Switch eller PS4 tredobles lydkvaliteten, hvilket også gør det til det bedste budget gaming headset til PS4. Alt hvad du behøver er at tilslutte den trådløse dongle til din enhed, så er du klar. Den trådløse kvalitet er usædvanlig og har ingen forsinkelse under spil, der kræver lave latenstidsniveauer.

G935 giver en fremragende balance mellem diskant, bas og lydeffekter. Fra at dræbe dine fjender med sværd eller hylende vandlyd kan du høre alt. Vigtigst er det, at mikrofonen er fantastisk, den optager stemmen højt og tydeligt. Selvom det også opfanger nogle baggrundsstemme, er det ikke et problem. Luk døren til dit spilværelse.

Installer Logitech G Hub-softwaren for at få mest muligt ud af G935. Du kan tilpasse lyde såvel som lysmønstre. Desuden har den DTS 7.1 surround sound codec indbygget lige ind i den og har også udligningsprofiler. Batteriet kan vare op til 16 timer med RGB-belysning slukket og 8 til 12 timer, mens de er tændt.

G935 har ikke den rigeste lyd, du kan finde i andre gamingheadset, men det er heller ikke en dårlig aftale, fordi det er et af de bedste gamingheadset under $ 200. Udover at have et omfangsrigt design er RGB-belysning unødvendig, fordi du ikke kan se det, men det kan være en god glæde for de mennesker, der sidder bag dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logitech G935 er et stærkt, men omfangsrigt headset, og designet er ikke alsidigt for alle. Takket være dens knap bag på venstre kop, som er meget behagelig og let at nå. Efter min erfaring var bassen stødende, lyden var klar og høj, og du kan høre alt under en rasende kamp med dine fjender.

Fordele

 • Fejlfri trådløs forbindelse til enhver enhed.
 • Komfortabel pasform og førsteklasses fornemmelse.

ULEMPER

 • Stor og forældet design.

HyperX Cloud Stinger – Ekstraordinær lyd til billig pris

 • Problemfri forbindelse med Xbox One og Nintendo Switch.
 • Giver fordybende lyd i spillet.
 • Slidstærk stålkonstruktion.
 • 2- års garanti med teknisk support.
 • Eksklusive funktioner på Playstation 4.

Præsentation af et af de bedste spilheadset under $ 50 i hyperX cloud stinger. Det er et billigt kablet stereohovedtelefon med et sort malingsjob og et rødt hyper X-logo trykt på begge ørekopper. Designet ser premium ud fra alle vinkler. Rammen er stærk sammenlignet med andre headset, der er lavet af billig plastik, men jeg vil ikke anbefale stresstest det. Stinger er kompatibel med enhver enhed, der har en 3,5 mm port. Den har standardstikket på 3,5 mm på koppen og kan tilsluttes til et bredt udvalg af gadgets derude. Forlængerkablet har to 3,5 mm stik til at forbinde det med en pc. Et stik er til lyd og et til mikrofonen. I modsætning til andre billige headsets er kablerne i denne model ikke flettet, hvilket gør det let at vikle sig sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

HyperX-logoet er også trykt i den øverste del af headsettet. Under hovedbøjlen er der en god mængde polstring lavet af kunstlæder. Det er også nemt at justere hovedbåndet, og det kan rumme alle hovedformer og størrelser perfekt.

Den støjreducerende mikrofon er fastgjort til venstre ørekop. Den højre kop har en skyder til at kontrollere lydstyrken. Stingeren er let og føles ikke som en tung ting på dit hoved eller øre. Vigtigst af alt, selvom det er let, glider det ikke under bevægelse. Mikrofonen er ikke aftagelig, men den giver fleksibilitet.

Headsettet fungerer godt til spil og giver en fremragende lyd, tilstrækkelig bas, uanset om du spiller et strategispil eller et skydespil. Cloud Stinger kan håndtere alle slags lyde med glans. Headsettet giver overlegen stereolyd.

Jeg forventede, at headsettet ville være billigt og kedeligt, men når jeg skruede op for lyden, blev jeg forbløffet. Basen var der, og diskanten var glat. Højere frekvenslyde håndteres ret godt, og jeg følte ikke nogen form for knitring i ørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stinger er god, hvis du overvejer at købe et headset med et stramt budget. Stinger er derimod behagelig, giver en solid lyd, klar mikrofonkvalitet og enestående spiloplevelse.

Fordele

 • Behagelig og let.
 • Lav pris.
 • Skum og kunstlæder i alle polstrede områder.
 • Fremragende lydydelse til denne pris.

ULEMPER

 • Kæmper i høje og lave frekvenser.

SteelSeries Arctis 7 – Enestående Surround Sound oplevelse

 • S1 Højttalerdrivere.
 • 2,4 GHz trådløs forbindelse.
 • 24-timers backup af batteri.
 • Bedste gaming mic i branchen.
 • DTS hovedtelefon 7.1 Surround Sound.

Arctis Pro 7 er et luksus gaming headset til pc- og konsolspillere. Denne retfærdiggør spiloplevelsen. Kort sagt, denne er det bedste trådløse spilheadset. Dette headset er på den dyre side, men det skriger også kvalitet. Rammen er lavet af aluminium og plast. Ørekopperne er ovale og lavet af en blød klud, der giver en jævn følelse i stedet for kunstlæder. Jeg havde svedeproblemer, mens jeg brugte Arctis 7, i modsætning til andre headset, der bruger kunstlæder. Headsettet leveres med en USB-sender, der giver et stærkt signal, selvom du går til et andet rum.

Læs også  Sådan aktiveres udklipsholderhistorik på en Chromebook
Artiklen fortsætter under annoncen

Når den ikke er i brug, kan mikrofonen let trækkes tilbage i headsettet. Det røde LED-lys i headsettet giver en klar indikation af, at mikrofonen er slået fra. Headsettet og mikrofonens lydstyrke kan justeres med knapperne og knapperne under begge ørekopper. Du finder også en opladningsport der. Jeg var i stand til at oplade batteriet fuldstændigt ved hjælp af en standard USB-adapter på cirka 3-4 timer. Hvilket er imponerende i betragtning af at det giver en sikkerhedskopi på 24 timer glat.

Arctis Pro 7 er måske ikke den mest æstetiske derude, men lyden af ​​den er endda imponerende, når du spiller. Det afbalancerer mellemtonerne meget godt og giver en usædvanlig klar lyd. Lyden af ​​det er meget naturlig sammenlignet med det andet headset. Hvis du er vild med spil, der har store landskaber, vil Arctis Pro 7 gøre denne oplevelse mere behagelig. Du kan høre de mindste detaljer i film og spil. Dette headset er udstyret med DTS 7.1-codec-understøttelse, hvilket betyder, at headsettet kan genskabe surroundlyden, når du bruger en gaming-pc. Desuden kan du justere equalizeren ved at installere SteelSeries-software.

Mikrofonen fungerer perfekt ved at vælge en klar og skarp lyd. Den støjreducerende funktion er også en godbid. Udover at bruge mikrofonen til chats i spillet kan den også bruges til taleopkald. Batteriets levetid er det, der adskiller den fra andre trådløse headset i denne prisklasse.

Headsettet er ikke så fedt som det hævder, men heller ikke et job. Nogle af knapperne er meget små, hvilket er ret svært at nå. Alt i alt er det ikke et stort headset, så folk med store hoveder er nødt til at finde et andet alternativ til dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste af de trådløse headsets kan koste en formue, men Arctic Pro 7 er en komplet pakke, fordi den har 3,5 mm stik, og det er helt sikkert det bedste spilheadset under $ 200.

Fordele

 • Lang batterilevetid.
 • Bredt arbejdsområde.
 • Fremragende og stærk byggekvalitet.
 • Stødig og klar lyd.

ULEMPER

 • Mindre for folk med store hoveder.
 • Volumenopkald kan være forvirrende for nogle mennesker.

LucidSound LS35X – Bedste headset til Xbox One gaming

 • En knap synkroniseres med Xbox One.
 • Dobbelt mikrofonsystem for at reducere støj.
 • Understøtter Dolby Atmos og Windows Sonic.
 • Bliv kølet Memory Foam Earpads holder dine ører kølige.
 • Hurtig adgang lydsystem giver problemfri konfiguration.

Dette mærke fremstiller ikke mange headset, men når det gør det, lyder det usædvanligt og ser fantastisk ud. LucidSound LS35X er et trådløst headset, der blev fremstillet for at give Xbox One-spillere den bedste lydoplevelse. Alt ved dette headset er fantastisk. Det kan tilsluttes Xbox One med en enkelt knap, og hele headsettet kan styres med kun to drejeknapper, der findes i ørekopperne. Det er dyrt, men prisen værd. Jeg var komfortabelt i stand til at bære dem til lange spilsessioner uden problemer overhovedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

LucidSound har ikke mousserende lys eller store ørekopper, der ligner en cyborg fra fremtiden. Enheden har en metalramme med polstret pandebånd. Begge ørekopper har skum indeni, som holder ørerne i blå mærker. En 3,5 mm lydport, en opladningsport, en tænd / sluk-knap, en aftagelig mikrofon på venstre ørekop og en højre ørekop har en parringsknap. Parringsprocessen er retfærdig og let. Jeg var i stand til at parre den med min Android-telefon problemfrit. Lydstyrken kan styres ved at bevæge hjulet på venstre kop eller trykke på det for at slå lyden til eller fra. Imidlertid kan mikrofonen slås fra eller fra ved at trykke på den højre kop. Skumøreskålene er infunderet med kølegel, som er en fornøjelse for øret og behagelig at bære selv i timevis.

Der er kun få headset, der er kompatible med Xbox One. Det tager et par sekunder at forbinde LucidSound til Xbox One ved blot at trykke på parringsknappen på headsettet. Lydene er høje og klare. En af de bedste dele af LS35X er, at den afbalancerer bassen og håndterer de lavere frekvenser perfekt.

For Xbox One-gamere derude er headsetforbindelse det største problem, men LS35X løser det ved synkronisering med en knap til Xbox One. Det fungerer på samme frekvens som Xbox One-controlleren, så der er ingen interferens med andre trådløse genstande i dit hjem. Dette headset passer godt til alle, der overvejer et Xbox One- og Windows-kompatibelt headset.

Fordele

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Xbox One-integration.
 • Innovativt design.

ULEMPER

 • Forbindelse med andre enheder end Xbox One kan være hårdt.

Logitech G633 – Gamer-æstetik

 • Dolby 7.1 og DTS Surround Sound Support.
 • Pro-G-drivere tillader høje niveauer af tilpasning.
 • USB og 3,5 mm jackforbindelse.
 • Logitech LightSync-teknologi.
 • Kompatibel med PS4 og Xbox One.

Med et sort malingsjob, rektangulære ørekopper og polstret hovedbånd ligner G633 noget, der kom ud af en futuristisk film. Headsettet leveres med to separate kabler; et 3,5 mm lydkabel og et USB-kabel til hver enhed, der kan skiftes med en knap på venstre ørekop. To separate kabler er faktisk en elegant løsning, som de fleste headset ikke har. USB-kablet har en mikrofon, en lydløs og afspil / pause-knap. Headsettet kan let tilsluttes med Xbox One- eller PS4-controller.

Med de tre knapper, der findes bag venstre ørekop, kan du gøre næsten alt med dem, men som standard bruges de til at ændre lydprofiler. Du kan tinker med disse profiler i Logitech-softwaren på din pc. Den anden knap er en lydstyrkeregulator, mens den tredje bruges til at skifte mellem USB og 3,5 mm. Mikrofonen kan let skubbes ind og ud, hvilket er praktisk, når du ikke bruger mikrofonen. Jeg testede mikrofonen, og det viste sig fremragende. Støjniveauerne var minimale, og der var ingen overhovedet forsinkelse i timelange spil-sessioner. Mikrofonen leveres med tre muligheder; sidetone, lydløs og lydstyrke.

De lyde, den leverer, skuffer aldrig. Du kan høre skud, eksploderende maskiner og dine holdkammerater. Det afbalancerer højere og lavere frekvenser kombineret med surroundlyd gør spiloplevelsen enestående.

Artiklen fortsætter under annoncen

G633 bruger Logitech-spilsoftware. Årsagen til, at de kalder det ‘Spectrum’, er på grund af RGB-lysene, der findes på begge ørekopper. Disse lys kan justeres af softwaren. Lysene er pæne og giver den vanlige gamervibe.

Logitech tilbyder subtile og omfattende udjævningsmuligheder, der giver dig mulighed for at oprette flere profiler til hvert spil. Logitech Gaming Software giver brugeren fuld kontrol over baggrundsbelysning, udligning og kortlægning af tre knapper. Du kan kortlægge knapperne for at gøre hvad du vil. Du kan kortlægge det for at åbne noget på pc eller endda springe mellem spor.

Headsettet er ikke rejsevenligt på grund af dets ekstra store design. Headsettet passer ikke let i rygsækken og tager meget plads. Dette headset er bedst egnet til brug sammen med en gaming pc.

I grøn tradition var der en gudinde for jagten kendt som Artemis, en bueskytte, der gav sine tilbedere skarpt syn og hørelse. Logitech G633 Artemis Spectrum giver sine brugere en fænomenal lyd og visuel oplevelse for sine brugere. Headsettet er dyrt, men det komfortable design, softwaren, enestående lydkvalitet og andre funktioner gør det værd at pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordele

 • Fantastisk lyd til spil og musik.
 • Kompatibel med næsten alle enheder.
 • Robust software.

ULEMPER

 • Ikke bærbar.
 • Passer ikke ordentligt på alle hovedformer.

Razer Kraken – Fantastiske hovedtelefoner til et stramt budget

 • Kompatibel med pc, Xbox One og PS4.
 • Let og ergonomisk opbygning.
 • Praktiske lydkontroller.
 • 7.1 Surround Sound Experience.
 • Blød polstring for at holde ørerne blå.

Kraken X er uden tvivl et af de smukkeste headset, Razer nogensinde har produceret, og et af de bedste gamingheadset på denne liste. De ældre versioner var voluminøse, men Kraken X vejer ikke meget. Det har et sort malingsjob med et bikagedesign, og ørekopperne har et Razer-logo trykt. Hovedbøjlen er polstret, og indhak er der for at indstille størrelsen efter dit behov. Designet er elegant og klassisk.

Den venstre ørekop har alle de ekstra knapper som en mikrofon-dæmpningsknap og en slank lydstyrkeskyder. Alt er glat, indtil du kommer til mikrofonen. Mikrofonen i Kraken X kan ikke trækkes tilbage, hvilket betyder, at mundstykket altid vil forblive tæt på din mund, selv når det ikke er i brug. Det forbinder til alt via 3,5 mm kabel. Headsettet leveres også med en splitter til spillere, der kan lide deres mikrofon- og lydindgange adskilt. 3,5 mm-kablet er kort, men med splitterkablet er kablet 4,3ft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komfort er det bedste ved dette headset. Størrelse, ørekopper og vægt gør det til et af de mest behagelige headset. Det polstrede pandebånd og ørekopper er blide mod hoved og øre og giver en støjfri spiloplevelse.

Kraken X er kompatibel med pc’er, Xbox One, Nintendo Switch, PS4 og alle enheder med et hovedtelefonstik.

Headsettet fungerer fint i stemmeafdelingen. Basen har den rille, og diskanten er meget defineret.

Gamingheadset under $ 100 har en tendens til at være ret billigt, men Kraken X forbliver tro mod sine Razer-rødder og giver lyd og komfort af høj kvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kraken X er utvivlsomt behagelig, og du kan bære den i timevis uden engang at huske, hvor stort dette headset er. Razer Kraken X skal overvejes, hvis du er under et stramt budget, da det er et af de bedste spilheadset under $ 50.

Fordele

 • Behagelig pasform.
 • Klassisk design.
 • Letvægts.

ULEMPER

 • Mikrofonen kan til tider være en gener.

Corsair HS70 – Corsairs våben på headset-markedet

 • 2,4 GHz trådløs forbindelse.
 • Corsair iCUE softwaresupport til flere profiler.
 • Aftagelig mikrofon.
 • Op til 40 fod trådløst rækkevidde.
 • 16 timers batteribackup.

Corsair er berømt for sine hardwareudstyr. På det seneste er de også begyndt at producere spilhovedtelefoner, men spørgsmålet her opstår er de lige så gode som periferiudstyr? Lad os se det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke noget prangende ved designet af HS70. Det er slankt og sort. Det er godt for folk, der ikke ønsker det gamer-look. Jeg kunne godt lide den minimalistiske tilgang fra Corsair, og den er meget behagelig for øjnene. Rammen er lavet af førsteklasses metalkomponenter, hvilket gør headsettet holdbart og robust. Hovedbøjlen og ørekopperne er polstret med blødt læder, der giver den silkeagtig berøring. Jeg har testet mange komfortable headset, men dette headset er heller ikke en dårlig aftale. Mit hoved følte ikke byrden efter timevis med at se film eller spille spil. Headsettet leveres med en typisk USB-sender, der gør det muligt at arbejde trådløst.

Spillere kan installere Corsair-softwaren og justere headsetets udligning. Du kan også oprette flere udligningsprofiler, kontrollere batteristatus, sidetone med softwaren. Desuden giver det dig mulighed for at skifte fra stereo til surround sound ved at aktivere funktionen 7.1 virtuel surround sound. Disse små ændringer kan gøre dette headset fra et godt headset til et utroligt. HS70 Pro holder i op til 16 timer og kan oplades fuldt ud på kun 2 timer. HS70 har bestået alle test af lyd, opladningstid og batterilevetid.

Læs også  Sådan stopper du for irriterende Windows 10-opdateringer

Et trådløst headset giver en episk spiloplevelse. Retningsbestemt lydstøtte giver spilleren mulighed for let at finde fjendens placering. Et godt headset kan gøre det let, mens et ikke så godt headset kan gøre denne opgave vanskelig. Spillyden er fantastisk, ren, klar uden forvrængning, og kvaliteten ligner et avanceret headset.

Ulempen ved dette headset er, at det kun er kompatibelt med pc’er. Det kan ikke tilsluttes Mac, PS4 og Xbox. Da vi diskuterer alle de detaljer, jeg gerne vil nævne, når den aftagelige mikrofon er fastgjort til headsettet, går den ikke ud af syne og forbliver foran dit ansigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et godt headset med kompakt trådløs forbindelse. Jeg stod overhovedet ikke over for nogen problemer, mens jeg brugte det. Hvis du leder efter et godt trådløst spilheadset, er dette headset muligvis det, der passer dig.

Fordele

 • 7.1 Surroundlyd.
 • Stor trådløs forbindelse og rækkevidde.
 • Ingen forsinkelse eller forsinkelse overhovedet.

ULEMPER

 • Headset-software er kun windows.

Turtle Beach Recon 70 – Billig, men god

 • PS4, Xbox One og Nintendo Switch support.
 • Komfortabelt letvægtsdesign.
 • 40 mm drivere af høj kvalitet.
 • Flip-up mikrofon.
 • Surround Sound Ready og Windows Sonic Support.

Dette headset har en særlig plads på vores liste for at være et af de bedste spilheadset under $ 50. Den har en plastikbygning, der ikke ser billig ud i nogen vinkel. Malingen er udført pænt og generelt ser det godt ud. Jeg har ingen problemer med, at plasten bruges, så længe den forbliver robust, holdbar og let. Jeg vil ikke anbefale at bøje bandet for at teste dets grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har en flot blank finish på hver side med Turtle Beach-logoet. Det har også Turtle Beach-logoer på indersiden af ​​kopper. Der er fire farveskemaer at vælge imellem. Alle farveskemaer er inspireret af PS4 og Xbox One. Jeg havde ingen problemer med at forbinde det til PS4, Xbox One og Nintendo Switch. For at oprette forbindelse til en pc skal du dog få en splitter for at få hovedtelefon- og mikrofonstikket separat.

Jeg var komfortabelt i stand til at bære Recon 70 i mere end 3 timer, mens jeg havde min regelmæssige spilsession og på intet tidspunkt følte jeg overhovedet noget ubehag. På et øjeblik glemte jeg endda, at jeg havde mit headset tændt. Mikrofonen fungerer fejlfrit, men forvent ikke meget af den.

Lyden er detaljeret skarpt, og der er en tydelig forskel mellem lavere og højere toner. I denne prisklasse er det svært at argumentere for lydkvaliteten, da konkurrencen giver langt dårligere lyd i samme prisklasse.

Et headset under $ 50 er aldrig en dårlig aftale, hvis du har et begrænset budget. Turtle Beach Recon 70 vil opfylde dit headset ved at spare penge. Headsettet har komfortable ørekopper, kompatible med alle enheder og leverer anstændig lyd. Det er et godt valg, hvis du er villig til at leve med mudret diskant og bas og en billig samlet ramme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordele

 • Kopper er behagelige.
 • Ekstremt overkommelig.
 • Kompatibel med ethvert system.
 • Anstændigt spillyd.

ULEMPER

 • Stiv mikrofonafbryder.
 • Billig ramme og design.

Købsguide til gamer-headset: hvordan vælger jeg det bedste?

Den vigtigste komponent for afslappede eller hardcore spillere er et gaming headset. Et premium-headset får ikke kun spiloplevelsen til at leve, men det er også nyttigt at kommunikere med holdkammerater.

Men ved du, hvilke funktioner et godt headset indeholder? Hvordan kan du vide, om det headset, du er villig til at købe, er det, du har brug for? Hvordan kan du identificere headsettet, der har alle de funktioner, der gør spiloplevelsen bedst?

Artiklen fortsætter under annoncen

Kompatibilitet

Den første ting, du skal overveje, før du køber et headset af høj kvalitet, er den enhed, du bruger. Hvis du er en pc-spiller, skal du sørge for, at det headset, du har øjnene for, er kompatibelt med pc. På den anden side, hvis du spiller spil på konsoller som PS4 eller Xbox One, skal du dobbelttjekke, om headsettet er kompatibelt med konsollen. Mac-brugere har svært ved at finde et headset, der fungerer med Apple-enheder. Imidlertid arbejder mange producenter utrætteligt for at løse dette problem.

Nogle headset er kompatible med mange enheder, men de koster mere end det headset, der er kompatibelt med en enhed.

Forbindelse

Forbindelsen afhænger af den enhed, du bruger. Analyser forbindelsestypen på din enhed, for hvis du fejler, ender du med et fancy headset, der ikke er kompatibelt med nogen konsol eller pc.

En standard 3,5 mm, kablet USB, trådløs USB, dobbelt 3,5 mm og Bluetooth og nogle typer forbindelser. Hvis kassen har trykt på den, at den er kompatibel med bestemte enheder såsom Xbox One, PS4 eller Nintendo Switch, behøver du ikke bekymre dig om forbindelsesproblemerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den anden side, hvis du er en pc-spiller, bliver du nødt til at analysere klogt. Du skal installere ekstra software eller drivere, hvis du køber headset til pc’en. Installation af denne software giver dig mulighed for at få adgang til funktioner som surround sound eller Equalization-indstillinger.

Ting bliver lidt vanskelige, når vi leder efter et headset, der er kompatibelt med Xbox. Nyere Xbox-controllere leveres med et 3,5 mm stik, men de ældre enheder kræver Microsoft 3,5 mm headsetadapter.

Kort sagt, trådløse USB-headset er kompatible med pc og PS4 og i nogle tilfælde med Xbox. Bluetooth-headset er kompatible med Vita, pc’er, PS og PS4.

Komfort

Der er intet kompromis med komfort, når det kommer til et gamingheadset. Ingen ønsker et headset, der lader nakke og hoved være i smerte, og dine ører bliver forslået. En af nøglefunktionerne, som det bedste gamingheadset skal have, er komfort. Et behageligt headset skal have lette materialer, der kun tillader en spiller at fokusere på spillet. Et godt headset resulterer ikke i smerter i nakke, øre eller hoved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikrofon

Betydningen af ​​en god mikrofon kan ikke benægtes, når det kommer til et spilheadset. Hvis du ikke har råd til at købe et dyrt headset, skal du sørge for, at dit budgetheadset har en god mikrofon. En mikrofon af god kvalitet giver dig mulighed for at kommunikere med dine holdkammerater under en opvarmet gaming-session. Det har funktioner som støjreduktion og klar stemmefrihed.

Det er nødvendigt at vælge et spilheadset med en støjreducerende funktion, hvis du spiller spil i et støjende miljø. Den støjreducerende funktion fanger ikke lyden af, at din familie taler, eller din værelseskammerat ser tv.

Trådløs og kablet

Nej, trådløst og kablet headset tilbyder ikke de samme funktioner. De har begge deres fordele og ulemper.

Ledningerne er den største ulempe ved det kablede headset. At købe et kablet headset betyder, at du byder velkommen til risikoen for, at ledninger løsnes og løsnes. På den anden side behøver du ikke stå over for disse problemer med et trådløst headset. Disse headset opretter forbindelse til enheder via trådløse netværk eller Bluetooth. Du kan blive udsat for forstyrrelser fra højttalere, mobile enheder eller routere, men problemerne er minimale, og det meste af tiden bemærker du ikke engang. Men en ulempe, der følger med trådløse headset, er at de kører på batterier. Trådløse headset har også en ledning til opladning af headset. Headsettet kan dø midt i et spil, hvis det ikke er opladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukket eller åben

Lad os først diskutere, hvad et lukket eller åbent spilheadset er. Lukkede headset har solide ørekopper, der ikke tillader, at lyde omkring dig kommer ind i dine ører. De er perfekte, hvis du vil koncentrere dig om dit spil uden distraktioner fra dine omgivelser. Folk omkring dig bliver heller ikke forstyrrede, fordi de ikke hører nogen lyd fra spillet. Med lukkede headset kan du endda høre din fjende nærme sig i spillet klart og højt.

På den anden side har de åbne headset perforerede ørekopper, der leverer mindre dæmpet og mere naturlig lyd. Nogle spil er behagelige med et åbent headset. Det er overflødigt at sige, at ulempen med et åbent headset er, at du kan høre støj udefra, der forstyrrer spiloplevelsen.

Lydkvalitet

Alle spillere er enige om, at lydkvaliteten enten gør spiloplevelsen fremragende eller gør den værre.

Hovedformålet med et godt spilheadset er at levere lyde af skud, fjendens fodspor og eksplosioner meget klare.

Artiklen fortsætter under annoncen

At kompromittere lydkvaliteten er ude af billedet, hvis du ikke kun er en gamer, men også en streamer, podcaster eller YouTuber. For at sikre, at en spiller kan høre lyde fra alle vinkler, placeres flere drivere inde i ørepuden til forskellige lydkanaler.

Ofte stillede spørgsmål

Virker trådløst headset med ledning?

Ja, de fleste headset på markedet har et 3,5 mm audio jackstik, som du kan bruge uden at bruge batteri. Nogle USB-headset kræver muligvis ekstra strøm.

Hvordan tilslutter jeg trådløse hovedtelefoner til min PC?

Du kan tilslutte dit ledningsfrie headset ved hjælp af en Bluetooth-dongle eller ved hjælp af USB-senderen, hvis der fulgte en med din hovedtelefoner.

Er der nogen forskel på kablet og trådløs lydkvalitet?

For 10 år siden ville forskellen have været enorm. I dag er trådløs teknologi forbedret meget og på nogle måder bedre end med ledning. Du vil ikke bemærke nogen forskel i kvalitet, så længe dit headset understøtter de nyeste trådløse standarder.

Artiklen fortsætter under annoncen
Hvordan forbinder jeg mit Xbox One-kompatible headset til min PC?

For at forbinde dit Xbox One-kompatible headset skal du købe Xbox One Controller-adapteren til PC. Du kan også bruge den kabelforbundne forbindelse, hvis dit headset understøtter det.

Kan jeg forbinde mit headset med min smartphone?

Ja, du kan slutte dit headset til din smartphone. Hvis din telefon har 3,5 mm jackstik, kan du tilslutte det kablet. Ellers kan du altid parre dem trådløst, hvis dit headset har Bluetooth (har næsten alle.)Artiklen fortsætter under annoncen