Sådan bruges Head Pointer Accessibility Feature på Mac

27. august 2020 0 Af Mathias

macOS 10.15.4 er kommet med nogle bemærkelsesværdige funktioner, herunder skærmtidskommunikationsgrænser og muligheden for at give udviklere mulighed for at oprette en enkelt binær, der indeholder kode til macOS, iOS og tvOS. Men funktionen, der får mere trækkraft, er “Head Pointer”. Hvis du spekulerer på, hvad denne nye funktion er, lad mig fortælle dig, at det er en tilgængelighedsfunktion, der giver brugerne mulighed for at styre skærmmarkøren med hovedbevægelser ved hjælp af Macs kamera. Her er en hurtig gennemgang for dig om, hvordan du bruger funktionen Head Pointer Accessibility på Mac, hvis du finder denne funktion værd at tage en snig-top.

Bemærk: I øjeblikket er macOS 10.15.4 i beta. Hvis du er på den stabile udgivelse, skal du vente et par uger på, at denne opdatering når dig.

Kontrol skærmmarkør med hovedbevægelser på Mac

Head Pointer er primært designet til folk, der har problemer med motorik, og tilbyder fuld tilpasning. Således kan en bruger personalisere det, så det passer bedre til hans / hendes behov. Mens tilgængeligheden allerede er funktionsrig med en række nyttige funktioner som stemmestyring og farvefiltre, vil det yderligere forbedre tilgængeligheds omdømme som en stor suite for forskelligartede mennesker.

Det er ret ligetil at komme i gang med Head Pointer på Mac. Men før du sætter det i aktion, skal du justere det i overensstemmelse med dine behov. For at få det gjort skal du klikke på Apple-menuen øverst til venstre på skærmen -> Systemindstillinger -> Tilgængelighed.

Click on Accessibility

Klik nu på Hovedmarkør . Her kan du finjustere, hvordan denne funktion fungerer på Mac. For eksempel kan du justere markørens hastighed og markørbevægelser, og mere. Indstil indstillingerne, og sørg ideelt for, at markøren følger dine hovedbevægelser, uanset hvor du står overfor. Bemærk, at at flytte hovedet hurtigere får markøren til at bevæge sig hurtigere.

Use Head Pointer on Mac

( Billede med tilladelse: Brasiliansk iOS-udvikler Guilherme Rambo )

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden bemærkelsesværdig indstilling er “Afstand til kant” , som giver dig mulighed for at definere den nødvendige bevægelse af hovedet, før markøren sparker ind . Selvom Head Pointer er indstillet til at tage input fra Macs indbyggede kamera, har du mulighed for at vælge en anden enhed. For at gøre det skal du klikke på menuen ved siden af kameraindstillingen og derefter vælge det eksterne kamera, der er tilsluttet din Mac.

Afhængigt af dine behov kan du vælge at oprette et brugerdefineret tastetryk for at sætte pause på eller genoptage hovedmarkøren. Når du har justeret alt, skal du sørge for at klikke på OK for at afslutte. Værsgo!

Brug hovedmarkør til at styre skærmmarkøren på Mac

Så sådan er dette spændende macOS-funktionen fungerer. Som en person, der altid har talt meget om Apples tilgængelighedssuite for at være så hjælpsom, glæder jeg mig over denne nye tilføjelse. Hvad tager du med denne tilgængelighedsfunktion. Del din værdifulde indsigt i kommentarerne nedenfor.

Læs også  Sådan bruges den redesignede iPhone-forstørrelsesglas i iOS 14