Sådan bruges PowerToys på Windows 10

5. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Med over 1 milliard brugere er Windows 10 det førende desktopoperativsystem i verden. Mens operativsystemet tilbyder et anstændigt sæt funktioner, kan strømbrugere muligvis have brug for yderligere værktøjer for at få mest muligt ud af deres maskiner. Et sådant værktøj, som Microsoft lavede med tanke på magtbrugere, er PowerToys. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan bruge alle de strømfunktioner, der følger med PowerToys på Windows 10.

Brug PowerToys på Windows 10

I dag gennemgår vi installationsprocessen for PowerToys og alle de funktioner, den tilbyder. Læs videre til slutningen for at lære, hvordan du bruger værktøjet til at øge produktiviteten i din arbejdsgang.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Genvejsvejledning

Endelig har vi genvejsguide, en praktisk tilføjelse, der hjælper nye Windows 10-brugere. Genvejsvejledning bringer et overlay med almindelige Windows 10-tastaturgenveje når du trykker og holder nede Windows-tasten . Du kan alternativt få adgang til genvejsvejledningen med kombinationen ‘Windows +?’. Sådan bruges PowerToys på Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

shortcuts guide

Inden for PowerToys kan du tilpasse varigheden af overlayet, ændre baggrundsopacitet og vælge en farvetilstand til overlayet . Dette er utvivlsomt et godt Windows 10-tip til begyndere.

shortcuts guide settings

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer PowerToys og forbedr Windows 10

Det er alle PowerToys-funktioner, du kan bruge til at udvide funktionerne på din Windows 10-maskine. Så hvilken af disse er din favorit? Mine skal være PowerToys Run og Image Resizer. Fortæl os dine valg i kommentarerne. Mens du er i gang, skal du ikke glemme at tjekke vores artikel om de bedste Windows 10-funktioner.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_ff3.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_ff3 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_ff3.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_ff3.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_ff3.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan undgår du vejafgifter og motorveje ved hjælp af Apple Maps på iPhone