Sådan får du en system-bred farvevælger på Windows 10 Få system-bred farvevælger på Windows 10 Vælg farver hvor som helst på Windows 10

5. januar 2021 Slået fra Af Mathias

I august sidste år opdaterede Microsoft PowerToys med en systemomfattende farvevælger, der hjælper brugerne med nemt at vælge og udtrække farvekoder hvor som helst på Windows 10-enheder. I dag vil vi se på, hvordan du kan installere PowerToys og bruge dens farvevælgerfunktion på din Windows 10-maskine.

Hent systembredt farvevælger på Windows 10

PowerToys er et kraftfuldt værktøj til at tilpasse din Windows 10-pc . Hvis du allerede har installeret PowerToys på dit system, er du velkommen til at skifte til forskellige sektioner ved hjælp af værktøjet til indholdsfortegnelse nedenfor. Tjek også vores dybtgående artikel om PowerToys-funktioner, der viser alle de funktioner, som du kan få adgang til ved hjælp af denne fantastiske tilføjelse.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Download og installer PowerToys

For at bruge den systemdækkende farvevælger skal du downloade og installere PowerToys. For at gøre dette skal du besøge PowerToys ‘GitHub-side. Fra sektionen Aktiver skal du klikke på den nyeste .exe-fil for at downloade den . Når download er afsluttet, kører installationsfilen for at installere applikationen på din computer.

download powertoys Når du er færdig med installationsprocessen, behandles du med PowerToys appens startside. Hvis du altid vil have adgang til farvevælgeren, skal du ikke glemme at aktivere skiftet ‘Kør ved opstart’ .

download powertoys

Aktivér PowerToys farvevælger

1. Fra PowerToys ‘sidebar skal du skifte til fanen Farvevælger. Det er den anden mulighed fra toppen og den ottende mulighed fra bunden. På denne side vender ‘Aktiver farvevælger’ til ‘Til’ -tilstand .

Læs også  Sådan aktiveres Picture-in-Picture-tilstand på Chromebook
Artiklen fortsætter under annoncen

2. Som du kan se på billedet nedenfor, kan du aktivere farvevælgeren ved hjælp af tastaturgenvejen Win + Shift + C . Du kan også omforme dette til enhver anden genvej, du foretrækker. For at ændre genvejen skal du klikke på ‘Aktiver farvevælger’ og trykke på den nye tastaturgenvejskombination . Til demonstration har jeg ændret genvejstasterne til Win + Shift + J.

enable color picker powertoys

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Før du kommer i gang med værktøjet, kan du vælge at tilpasse aktiveringsadfærden. De tilgængelige indstillinger er farvevælger med redaktørtilstand aktiveret, kun editor og farvevælger. Farvevælger med redaktørtilstand åbner først farvevælgergrænsefladen og åbner derefter redigeringsværktøjet, når du vælger en farve, mens redigeringsværktøjet direkte åbner redigeringstilstanden, og farvevælgertilstand forbliver i farvevælgerskærmen selv efter kopiering af farven.

Brug PowerToys farvevælger

Nu hvor du har downloadet og aktiveret farvevælgeren, lad os komme til den spændende udførelsesdel. For at komme i gang skal du trykke på tastaturgenvejen du har defineret i appen. Så snart du trykker på genvejen, vises en farvevælgergrænseflade, der opfordrer dig til at vælge farven fra skærmen.

color picker interface

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du vælger en farve, HEX-farvekoden kopieres automatisk til dit udklipsholder . Desuden kan du se HEX-, RGB- og HSL-koder sammen med dine nylige farvevalg i editor-tilstand.

Læs også  Hvad er Microsoft Safety Scanner, og hvordan du bruger det

color picker interface

PowerToys har også pakket en mulighed for at lade brugerne tilpasse den valgte farve let. Dette skal være praktisk, hvis du leder efter en lysere / mørkere nuance i en bestemt farve, du lige har valgt fra din skærm.

powertoys editor

Artiklen fortsætter under annoncen

Vælg farver overalt på Windows 10

Så det var vores hurtige guide til introduktion af PowerToys ‘systemomfattende farvevælgerværktøj på Windows 10. Vi håber, at dette praktiske værktøj hjælper dig med at vælge farver uden besvær. For flere sådanne Windows 10-tip, glem ikke at tjekke vores artikel om de bedste Windows 10-tip og tricks. colorpicker editor adjustment

/ brugerdefineret css / .tdi_2_57d.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_57d .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_57d.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_57d.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_57d.td-a-rec-img {text-align: center; }}