Android TV vises ikke i Google Home? Her er rettelserne

5. januar 2021 Slået fra Af Mathias

I IoT-økosystemet tager det ofte mere tid at få en smart enhed til at fungere end en dum enhed. Tag et eksempel på Android TV, der ofte afbryder forbindelsen fra Google Home og ikke vises i appen. Brugere rapporterer, at selvom internettet fungerer fint, kan Android TV ikke finde Google Home, og det gør den smarte oplevelse meget frustrerende. Så hvis dit Android TV ikke vises i Google Home, og du vil løse problemet en gang for alle, er du kommet til det rigtige sted. Følg blot vores guide nedenfor, så får du problemet løst.

Android TV vises ikke i Google Home? Find alle løsninger

1. Før noget skal du sikre dig, at den Google -konto, der er føjet til dit Android TV, er den samme som den, der er linket til din smartphone . Medmindre de tilknyttede konti er de samme, vises Android TV ikke i Google Home.

2. For at kontrollere din Google-konto på Android TV skal du gå til Indstillinger -> Konti og login. Her kan du tjekke Google-kontoen og også tilføje en ny.

Artiklen fortsætter under annoncen

Android TV Not Showing in Google Home

3. Åbn Indstillinger -> Google på din smartphone . Her skal du kontrollere din Google-konto og tilføje en ny konto, hvis det er nødvendigt.

check google account

4. Dernæst vil jeg anbefale dig at manuelt opsætte Android TV på Google Home. Tryk på ikonet “+” i øverste venstre hjørne, og vælg “Opsæt enhed”.

Artiklen fortsætter under annoncen

google home app

5. Derefter skal du vælge “Ny enhed” og lade den søge efter dit tv. Når det finder dit tv, skal du trykke på det, og du vil være i stand til at tilføje dit Android TV til Home-appen. Husk, at manuel opsætning skal både din smartphone og Android TV være forbundet med et fælles WiFi-netværk .

google home app

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Hvis Android TV stadig ikke kan oprette forbindelse til Google Home, skal du åbne siden til dit tv-indstillinger -> Apps -> Se alle apps -> Google. Klik her på “ Afinstaller opdateringer ” og ryd også dine data.

Læs også  Find gemte Wi-Fi-adgangskoder i Windows 10 (Guide)

Android TV Not Showing in Google Home

7. Fortsæt nu til Play Butik på dit Android TV, og opdater Google-appen .

Android TV Not Showing in Google Home

Artiklen fortsætter under annoncen

8. En af hovedårsagerne til, at Android TV ikke kan finde Google Home, er manglende evne til at få adgang til placeringen. For at give placeringstilladelsen skal du trykke og holde på Google Home og åbne “Appinfo”. Åbn derefter “Tilladelser”, og sørg for, at “Placering” -tilladelse er givet.

location permission

9. Tænd også placeringen af din Android-enhed. Åbn Indstillinger -> Placering -> Tænd skiftet.

location permisison

Artiklen fortsætter under annoncen

10. Hvis Android TV stadig ikke vises i Home-appen, skal du åbne siden App Info og gå til “Storage and Cache” og trykke på “ Clear Storage “. Åbn nu og konfigurer Google Home-appen fra bunden.

clear storage

11. Hvis ovenstående trin mislykkes, kan du hårdt nulstille dit Android TV og starte en ny start. På installationssiden skal du tilføje den korrekte Google-konto, så vises dit Android TV på Google Home. Husk, dette trin sletter alle dine apps , præferencer og lokale filer fra det interne lager. Så fortsæt kun efter at have taget en sikkerhedskopi af dine vigtige filer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Android TV Not Showing in Google Home

Ofte stillede spørgsmål

Q. Arbejder Google Home med Android TV?

Ja, Google Home fungerer med Android TV. Du kan udføre flere handlinger på dit tv ved blot en stemmekommando til Google Home.

Sp. Hvordan tilføjer jeg Android TV til min Google Home-app?

Som jeg nævnte ovenfor, skal du sørge for både dit Android TV og din smartphone skal have den samme Google-konto. Derefter vises tv’et automatisk i din Google Home-app. Hvis du står over for et problem, skal du følge vores ovenstående vejledning for løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvorfor opretter ikke mit Google-hjem forbindelse til mit tv?

Der kan være flere problemer som f.eks. Kontofejl, manglende adgang til adgang placering, problemer med den aktuelle Google-build og mere. Du kan finde løsninger på alle disse problemer fra ovenstående tutorial.

Læs også  Sådan importeres sange til musikappen på macOS Catalina: 5 forklarede metoder

Sp. Kan Google Home afspille Netflix på Android TV?

Ja, Google Home kan afspille Netflix på Android TV. Bare sig “Hey Google, spil X på Netflix på mit TV”, og det følger efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvordan får jeg Google Home til at tænde for mit tv?

Du skal forbinde dit Google Home til tv’et via HDMI Havn. Derefter skal du aktivere HDMI-CEC på dit tv. Sig bare, “Hej Google, tænd for mit tv”, og så har du det.

Q. Kan Google Home tænde Samsung TV?

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, ved hjælp af HDMI-CEC kan Google Home tænde Samsung TV. Sørg for at forbinde dit Google-hjem til Samsung TV via HDMI-porten. Derefter skal du aktivere Anynet + på dit Samsung TV. Åbn Indstillinger -> Generelt -> Ekstern enhedshåndtering -> Anynet + (HDMI-CEC). Åbn nu Anynet +, og tænd for det.

Sp. Kan jeg linke mit LG TV til Google Home?

Ja, du kan linke dit LG TV til Google Home ved hjælp af LG ThinQ-app (gratis).

Sp. Hvordan bruger jeg Google Home på mit Smart TV uden Chromecast?

Du kan ikke bruge dit smart TV med Google Home uden Chromecast. Du har enten brug for Android TV, Android Box eller Chromecast. Find listen over smart home-enheder, der er kompatible med Google Home fra vores artikel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løs Google Home kan ikke oprette forbindelse til Android TV-fejl

Så det er sådan, du kan løse problemer med Google Home og Android TV-forbindelser. Jeg har nævnt flere måder at rette fejlen på, så jeg håber, at du finder en løsning fra et af de mange punkter, der er beskrevet ovenfor. Alligevel er det alt fra os. Hvis dit Android TV ikke er i stand til at oprette forbindelse til WiFi, hjælper vores linkede guide dig med at fejlfinde problemet. Og hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.