Sådan tilpasser du iOS-startskærmen som en professionel gratis

13. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Lige siden iOS 14 blev rullet ud, har jeg set og prøvet alle mulige hacks for at tilpasse iPhone-startskærmen. Jeg har elsket at give min startskærm et brugerdefineret udseende ved hjælp af en række forskellige værktøjer. Og jeg gætter på, at de fleste af jer ville være temmelig meget i samme ballpark i betragtning af, hvor stor en tendens “iOS 14 startskærmtilpasning” har været i den seneste tid. Selvom der ikke er mangel på betalte værktøjer, hvordan tilpasser du iOS-startskærmen som en professionel gratis? Nå, så længe du er villig til at blive lidt kreativ, er der en hel del seje hacks, der kan lade dig dække din iPhone-startskærm efter dit hjertes smag.

Tilpas iPhone-startskærm som en gratis Pro

For mig er der tre mest vigtige værktøjer til at designe en startskærm – brugerdefinerede appikoner, brugerdefinerede widgets og et solidt tapetbibliotek. Når du har fået disse komponenter under din radar, er alt, hvad du skal gøre, at tage din fantasi til et langt spin. Afhængigt af et specifikt tema som mørkt, levende og natur kan du indstille et passende tapet, placere appikoner og widgets i perfekt harmoni med layoutet. Nu hvor du har ideen, lad os bringe den i praksis!

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Opret brugerdefinerede appikoner

Intet ser så elegant ud på startskærmen som brugerdefinerede appikoner. Så hvis du ønsker at forstærke tilpasningsspillet, undlader du ikke at lave brugerdefinerede appikoner, så din iPhone-startskærm ser mere personlig ud.

Bare hvis du spekulerer på, hvordan du vil være i stand til at fremstille app-ikoner, lad mig fortælle dig, at processen er ret ligetil. Alt hvad du skal gøre for at komme i gang er simpelthen at vælge det ønskede ikon, farve, badge eller tegn i henhold til designtemaet og derefter placere de brugerdefinerede ikoner på startskærmen ved hjælp af genveje-appen.

App Icon Changer (gratis, $ 9,99 / måned) og Launch Center Pro (gratis , tilbyder køb i appen) er de apps, jeg bruger til at oprette brugerdefinerede iPhone-appikoner. De er begge tilgængelige gratis og gør opgaven med at oprette appikoner ret enkel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil lede dig gennem de hurtige trin ved hjælp af App Icon Change. Så download appen på din enhed og åbn den derefter. Derefter skal du trykke på Superhero-Theme Rediger ikoner fanen. Vælg derefter ikonet Superhero-Theme , og vælg det ønskede ikon. Derefter skal du trykke på Farve- og baggrundsfaner for at vælge den foretrukne farve og baggrund. Tryk derefter på downloadknappen for at gemme appen på din kamerarulle.

App icon changer

Når du har gemt appikonet i Photos-appen, skal du starte Genveje-app , og tryk derefter på “+” knap øverst til højre på skærmen. Tryk derefter på Tilføj handling . Derefter skal du søge efter Åbn app handling, og vælg den app, du vil starte. Vælg det ikon, du lige har oprettet, fra appen Fotos. App icon changer

Til sidst Superhero-Theme tilføj appikonet til startskærmen

Artiklen fortsætter under annoncen

. Fremadrettet kan du trykke på dette brugerdefinerede ikon for at starte den tilsvarende app. Hvis du vil følge den trinvise instruktion, skal du følge vores detaljerede vejledning om oprettelse og brug af brugerdefinerede appikoner.

Bortset fra disse apps er ikoner8 og Flaticon to af mine yndlingsplatforme, der tilbyder masser af appikoner. Så tag disse apps og websteder til en lang test for at lave masser af brugerdefinerede appikoner. Make Custom app icon Gør iøjnefaldende brugerdefinerede startskærmwidgets

Når det kommer til iPhone-startskærmtilpasning, har brugerdefinerede widgets en vigtig rolle at spille. Og gæt hvad, App Store har en bådfyldt apps, der kan lade dig oprette fantastiske startskærmwidgets. Uanset om det er en konstant kørende urwidget eller køligt vejr-widget eller den nyttige hjælpeprogram, der viser hukommelse og total lagerplads, kan du lave alle mulige widgets, der giver dig mulighed for at pudse iPhone-startskærmen op til dit hjerte.

Læs også  4G mobilt bredbånd og hvad det betyder for dig
Artiklen fortsætter under annoncen

Oprettelse af brugerdefinerede widgets er ret let som trinene for de fleste widgetapps er identiske. For eksempel ønsker du at oprette en flot widget ved hjælp af en populær startskærm-widget-app kaldet “Widgetsmith” (gratis, $ 1,99 / månedligt). Start widgetappen Superhero-Theme og tilpas derefter widgetten ved at vælge alle de tilgængelige værktøjer. Derefter skal du trykke og holde på den tomme skærm og Superhero-Theme trykke på “+” -knappen for at få adgang til widgetbiblioteket.

Create custom widget

Vælg derefter Widgetsmith . Vælg derefter den foretrukne størrelse og tilføj det til startskærmen.

Using Widgetsmith on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Opret gennemsigtige widgets

Når jeg er på udkig efter at tilpasse iPhone-startskærmen, vil jeg have den ønskede frihed til at placere ikoner. Selvom iOS ikke tilbyder fleksibiliteten til at efterlade tom plads som Android, er der et par tredjepartsapps, der udfylder tomrummet. Således kan du oprette gennemsigtige widgets på din iPhone og placere dem på det sted, som du vil være blank. Derefter kan du placere appikoner på det ønskede sted. Se på skærmbilledet nedenfor!

Især processen med at oprette usynlige widgets til iPhone er næsten den samme som de normale widgets. Det eneste, du skal huske på, er at sørge for, at de gennemsigtige widgets matcher tapetet, så de let kan bedrage øjnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

De apps, som jeg vil anbefale dig at oprette gennemsigtige startskærmwidgets er – Yidget (gratis) og TWid (gratis). De er enkle at bruge og arbejde som forventet.

Jeg vil vise dig de hurtige trin ved hjælp af Yidget. Først og fremmest Superhero-Theme fanger skærmbilledet

på den tomme skærm på din iPhone-startskærm. Dernæst åbner Yidget-appen og tryk derefter på Opret indstilling . Derefter skal du vælge skærmbilledet og finjustere det ved hjælp af de givne værktøjer.

Customize iphone home screen Using Yidget on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Derefter, tryk og hold på den tomme skærm på din iPhone, og tryk på “+” -knappen . Tryk derefter på Yidget og vælg den rigtige størrelse til widgeten.

Customize iphone home screen Using Yidget on iPhone

Få mest ud af fantastiske tapeter

Baggrunde udgør kernen i attraktive startskærmdesign. Så sørg for, at du har den luksus at vælge imellem et bredt sortiment af baggrunde, da de kan spille en vigtig rolle i at lade dig designe din iPhone-startskærm med forskellige temaer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset om du vil have din startskærm til at se funky ud eller gå retro eller fremvise et glimrende udseende, der er en hel del top-notch tapet apps, der er tilgængelige gratis. De der altid giver mig flotte baggrunde uden at skulle bryde banken er – Black Lite (gratis) og WallPick (gratis).

Disse tapetapps har et stort bibliotek med professionelt designede baggrunde og temaer og sikrer, at du altid har noget nyt at prøve. På den anden side, hvis du er i dynamiske baggrunde, skal du tjekke vores artikel om de bedste live tapet apps til iPhone.

Hvad hvis du ikke vil installere tapetapps på din enhed eller bare ønsker at have mere smukke baggrunde, vil jeg anbefale dig at tjekke et par kendte websteder, der tilbyder masser af iPhone-baggrunde: Unsplash og Wallpaper Safari .

Artiklen fortsætter under annoncen

Stunning wallpapers

Mens Unsplash har en bred vifte af naturlige og abstrakte baggrunde, er Wallpaper Safari kommet med nogle ikoniske baggrunde, der skal resonere med dit fan-boy-billede.

Skift automatisk iPhone-tapet med Bare et tryk

Ligegyldigt hvor flot et tema er, det har tendens til at se kedeligt eller bleg ud efter et stykke tid. Derfor er det uundgåeligt med en tidsbestemt ændring at holde det charmerende udseende intakt. Det viser sig, at der er en genvej, der kan lade dig automatisk ændre dit iPhone-tapet med et enkelt tryk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilpasser du iOS-startskærmen som en professionel gratis

Løsningen fungerer med en genvej kaldet “Baggrund”. Derfor bliver du nødt til først at indstille den ved hjælp af dine valgte baggrunde. For at komme i gang skal du oprette et album af alle dine yndlingsbaggrunde og tilføj derefter tapetgenvejen til dit genvejsbibliotek.

Tap-on-Allow-Untrusted-Shortcut

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så, tillad tapetappen at bruge dit brugerdefinerede fotoalbum ved hjælp af genvejsappen.

Tap-on-Allow-Access

Når det er gjort, er alt hvad du skal gøre for at bladre gennem alle dine yndlingsbaggrunde simpelthen Superhero-Theme tryk på ikonet på startskærmen

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holde et spor af seje ideer til startskærmdesign

Når du har fået brugerdefinerede appikoner, widgets og matchende baggrunde , at skabe smukke temaer er ikke en big deal. Afhængigt af forskellige temaer som mørk, vinter, kærlighed og funky kan du designe startskærmen ved at placere ikonerne på linje med et specifikt layout.

My-Dark-Theme

Husk, at der ikke er nogen tommelfingerregel til oprettelse af et førsteklasses tema. Så undlad aldrig at eksperimentere og improvisere. Fra hvad jeg kan fortælle efter at have oprettet masser af iOS 14-temaer på startskærmen, betaler det sig at finjustere alle subtile ting, som du tror kan spille en vital rolle i prydningen af startskærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Love-theme

Hvis du f.eks. Vil oprette et kærlighedstema, skal du medbringe de farverige widgets, der viser en delikat blomst med en passende meddelelse ovenpå. Desuden skal du sørge for, at appikonerne også er i perfekt synkronisering for at gelere med kærlighedstemaet.

Et par pæne måder at holde rodet væk fra startskærmen

Artiklen fortsætter under annoncen

En rodet startskærm ser aldrig behagelig ud for øjnene. Sørg derfor for at holde det rent, så det aldrig ser belastet ud med for mange unødvendige apps. iOS 14 tilbyder et par bedre måder at holde startskærmen rodfri.

Download apps direkte til appbiblioteket: Når du har et pænt designet App-bibliotek, der altid er klar til at holde apps organiseret og let tilgængelige, er der ingen mening i at ødelægge hele startskærmen med for mange apps . Med iOS 14 kan du downloade apps direkte til appbiblioteket. På denne måde bliver dit specifikke tema med et tilpasset applayout aldrig ødelagt. Naviger til

Superhero-Theme Indstillinger app -> Startskærm

. Under afsnittet Nyligt downloadede apps skal du vælge Superhero-Theme Kun appbibliotek .

Select-App-Library-only

Artiklen fortsætter under annoncen

Skjul sider med uønskede startskærme: Hvis du vil have bedre kontrol over startskærmen, skal du holde så få startskærmsider som muligt. I modsætning til tidligere kan du skjule unødvendige startskærmsider, så de kan forblive ude af syne.

Tryk og hold en tom skærm nede, og tryk på de vandrette prikker i bunden. Derefter skal du fjerne markeringen af den side, som du vil skjule, og derefter trykke på Udført i øverste højre hjørne for at afslutte. Hvis du nogensinde vil fjerne sider på startskærmen, skal du følge de samme trin og derefter vælge de sider, du vil have tilbage.

Hide Home screen pages

Pro-tip til at tilpasse iPhone-startskærm

Så det er sådan, du kan give dit iPhone-startskærm et brugerdefineret udseende. Med så mange seje ideer antager jeg, at tilpasning af startskærmen nu bliver en behagelig oplevelse for dig. Og det også uden at skulle bryde din bank.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilket af disse tip har du forresten fundet mere spændende forresten? Sørg for at skyde din feedback. Spild også nogle bønner om sådanne seje tip, som du synes er værd at nævne i denne vejledning.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_f5b.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_f5b .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_f5b.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_f5b.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_f5b.td-a-rec-img {text-align: center; }}