Sådan installeres Android 11 GSI på enhver projekt Diskant-enhed

24. august 2020 0 Af Mathias

Project Treble blev annonceret tilbage i 2017 med frigivelsen af Android Oreo. Det skulle medbringe hurtigere Android-opdateringer ved at adskille hardwarelaget fra kerne-Android-rammen. Nu hurtigt frem til 2020, og det ser ud til, at projektet har fungeret i nogle dele. GSI er et af de produkter, der har haft succes med at fremvise det sande potentiale i Project Treble. Ideen til at starte en fremtidig version af Android – om end buggy– på bogstaveligt talt enhver Android-enhed er helt sikkert fristende. Så i denne artikel bringer vi dig en detaljeret guide til, hvordan du installerer Android 11 GSI på en hvilken som helst Project Treble-enhed. Vi har leveret en trinvis vejledning, så sørg for at gennemgå alle punkter, før du installerer GSI. Efter at have sagt alt dette, lad os begynde med kravene først.

Bemærk: Bare så du ved, vi tester Android 11 GSI på Poco F1. Bortset fra det, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi af alle dine filer, da du sandsynligvis skal slette det interne lager på grund af krypteringsproblemer.

Krav

1. Din Android-smartphone skal have Treble-support for at køre det generiske systembillede (GSI). Den nemmeste måde at finde ud af er at kontrollere, om din Android-enhed blev lanceret med Android 8, 9 eller 10 . I så fald understøtter din enhed Project Treble, og du kan fortsætte med installationen. Du kan også finde ud af Treble-support fra Treble Check-appen (gratis, tilbyder køb i appen).

2. For det andet skal du have bootloader ulåst på din smartphone for at installere Android 11 GSI-billedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Downloads

1. Jeg bruger Poco F1 til at installere Android 11 GSI, så jeg har brug for en gendannelse som TWRP eller OrangeFox til Poco F1 specifikt. I dette tilfælde bruger jeg OrangeFox-gendannelsen, da den er opdateret og understøtter dekryptering. Download OrangeFox gendannelse til Poco F1 herfra. Med hensyn til din Android-enhed kan du også bruge TWRP, men sørg for, at gendannelsen er blevet opdateret for nylig.

2. Download derefter GSI-systembillede herfra. Det er en Pixel-portet GSI af Erfan og den fungerer på en række Android-enheder. Ja, det er en AB-partitioneret GSI, men det fungerer både på A-kun (f.eks. Poco F1) og AB (f.eks. Mi A3) enheder. Bortset fra det prøvede vi den officielle GSI frigivet af Google, men den kunne ikke starte.

3. Download Force Encryption Disabler (FED) herfra. Det vil hjælpe dig med at bevare din interne lager , mens du skifter mellem ROM og GSI. Hurtigt tip, når du blinker billeder til testformål, skal du sørge for at installere FED for at holde dig væk fra krypteringsmesset.

4. Nu kommer vi til sælgeren. Selvom Google insisterer på, at GSI-billeder vil fungere med lagerudbyderen, er virkeligheden en helt anden. Vi prøvede at installere den officielle GSI øverst på lagerudbyderen på Mi A3, men det virkede ikke. Så du bliver nødt til enten at downloade en ROM med korrekt leverandørimplementering eller et separat leverandørbillede, der er bygget specifikt til din enhed . Først efter dette kan vi starte GSI-billedet med succes. Hvad angår Poco F1, har jeg brugt Pixel 4 ROM af argraur. Så for at sige det lige skal du finde sælgerbillede eller en fuld ROM til din specifikke enhed, der leveres med korrekt leverandørimplementering. Du kan også kommentere nedenfor, hvis du ikke kan finde det rigtige leverandørbillede.

Læs også  Sådan styres tredjepartsappadgang til Bluetooth på iPhone og iPad
Artiklen fortsætter under annoncen

Konfigurer ADB og Fastboot

Inden noget, vi er nødt til at aktivere ADB og Fastboot, så vi kan installere gendannelsen efter vores valg og installere GSI på enhver Project Treble-enhed . Vi har skrevet en omfattende guide til, hvordan du konfigurerer ADB på Windows, macOS, Linux og Chrome OS, så gå gennem vores guide og få det grundlæggende gjort.

Set Up ADB

Installer Android 11 GSI på en hvilken som helst projekt Diskant-enhed

Før du går videre, Jeg antager, at du har konfigureret ADB, låst op bootloader og verificeret Treble-kompatibilitet på din smartphone. Nu hvor vi har gennemgået de grundlæggende punkter og har downloadet de krævede filer, lad os gå videre og installere Android 11 GSI på en hvilken som helst Project Treble-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Tilslut din Android-enhed til din computer og kopier alle de fire filer, du har downloadet – ZIP-fil til gendannelse, GSI-billede, FED , Full ROM- eller leverandørbillede – til din smartphone. Herefter skal du udføre kommandoen nedenfor for at gå ind i fastboot / bootloader-tilstand.

 adb reboot bootloader 

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device

2. Derefter skal du pakke OrangeFox ZIP-filen på din computer og gemme gendannelse. img fil i den samme ADB-mappe.

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Når du er i fastboot-tilstand, skal du indtaste nedenstående kommando for at starte gendannelsesbilledet. Sørg for at gemme gendannelsesbilledet i den samme ADB-mappe . Når du har startet i OrangeFox-gendannelsen, skal du trykke på “Installer” og skubbe til højre for at blinke ZIP-filen til OrangeFox gendannelse. Det installeres og genstartes automatisk til gendannelse.

Bemærk: Dette trin er specifikt for installationen af OrangeFox gendannelse. Hvis du bruger TWRP, skal du følge TWRPs installationsinstruktioner.

 fastboot boot recovery.img 

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device 1

4. Gå nu til Wipe -> Advanced Wipe. Her vælg Dalvik, Cache, System, leverandør og data og lav en ren aftørring. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for “Sælger”, da vi først skal udskifte sælgeren. Derudover skal du IKKE røre ved “internt lager”, da alle vores filer er gemt her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device 2

5. Gå derefter til “Install” og flash Pixel 4 ROM-filen , der har den korrekte leverandørimplementering eller leverandørbilledet.

Bemærk: Hvis du har blinket et dedikeret leverandørbillede, kan du springe til trin 9 med det samme.

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Derefter skal du installere Force Encryption Disabler til at forhindre hardwarekryptering på den første boot.

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device

7 . Tør derefter cachen ud én gang, og tryk på “Reboot System”. Det starter i den nye Pixel 4 ROM. Hvis du står over for står over for krypteringsproblemet , skal du gå videre til det næste afsnit for løsningen.

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device 3

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Nu, hvor du med succes har startet på Pixel 4 ROM, aktiverer ADB igen fra Developer Options og genstart til OrangeFox-gendannelse. Du kan starte op til OrangeFox-gendannelse ved at udføre nedenstående ADB-kommando. For at gøre det klart, installerede vi Pixel 4 ROM for at få den korrekte leverandørimplementering, og nu installerer vi Android 11 GSI ovenpå.

Bemærk: I tilfælde af at du skulle slette det interne lager på grund af krypteringsproblemer, skal du sørge for at kopiere GSI-billedet igen til din smartphone, inden du genstarter til gendannelse. adb genstart genopretning

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device 7

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Nu hvor vi er i gendannelse igen, skal du trykke på Install -> Install Image. Her skal du vælge GSI-billedet og derefter vælge “System Image”. Stryg derefter for at blinke GSI og når det er gjort , tryk på “Genstart system”. Ingen grund til at tørre noget før eller efter installationen.

Læs også  Sådan opsiger du Tinder Gold-abonnementet

Install Android 11 GSI on any Project Treble Device 7

10. Du starter direkte i Android 11 GSI. Her er et par snapshots af Android 11 GSI, der kører på Poco F1 .