Sådan gendannes slettede e-mails i Gmail

30. december 2020 Slået fra Af Mathias

Det er let at slette e-mails, men det er mere besværligt at gendanne dem. I Gmail er der en nem måde at gøre det på og en hård måde. Førstnævnte er næsten altid vellykket, men det gælder kun for mails, der for nylig er blevet slettet. Hvis du imidlertid ønsker at gendanne e-mails med lang sletning, bliver metoden meget mere kompliceret. Selv da er der ingen garanti for, at det fungerer. Vær det som det kan, vi viser dig begge måder at hente og gendanne slettede e-mails i Gmail.

Gendan slettede e-mails i Gmail

Gendannelse af slettede e-mails er en relativt enkel proces, hvis de blev slettet for mindre end 30 dage siden. Men hvis det har været mere end 30 dage, eller hvis du permanent har slettet dem manuelt (mere om det senere), skal du være rigtig heldig at få din mail tilbage. I dag ser vi på begge disse scenarier for at hjælpe dig med at gendanne slettede e-mails i Gmail. Før det skal vi dog forstå rækkefølgen af begivenheder, der sker, når du sletter en e-mail fra din konto.

Indholdsfortegnelse +

Hvad sker der, når du ‘sletter’ en e-mail?

Når du ‘sletter’ en e-mail i Gmail eller andre velrenommerede webmailtjenesteudbydere som Yahoo og Microsoft Outlook, er det ikke virkelig slettet fra din konto. I stedet flyttes den simpelthen til en “skjult” mappe, typisk kaldet “Papirkurv”, hvor den forbliver i en bestemt periode, før den automatisk slettes for godt. Tidsrammen er typisk 30 dage, men nogle tjenesteudbydere giver brugerne mulighed for at ændre det ud fra deres behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også manuelt slette e-mails fra papirkurven, men det vil også gøre det vanskeligt at gendanne dem, hvis det er nødvendigt. Der er ting, du kan gøre for at prøve at få dem tilbage, men der er ingen garanti for, at du får succes. Hvis du dog prøver at gendanne dine slettede mails inden for den fastsatte tidsramme, er det en simpel proces, der kun tager et par klik. Så uden videre, lad os se, hvordan du gendanner slettede e-mails i Gmail.

Læs også  Sådan fjernes Facebook Bloatware fra OnePlus 8, 8 Pro og Nord

Bemærk: Vores tutorial handler om den webversion af Gmail, som du kan få adgang til via en webbrowser på desktops, smartphones og tablets, men processen forbliver den samme på Android- og iOS-apps også .

Gendan slettede e-mails fra papirkurven

 • Log ind på din Gmail-konto og klik / tryk på “Mere” -indstillingen i venstre rude.
 • Sådan gendannes slettede e-mails i Gmail

  • Rul nu lidt ned og du får vist mappen ‘Papirkurv’. Klik på den .

  Sådan gendannes slettede e-mails i Gmail

  Artiklen fortsætter under annoncen

 • Som du kan se, har min papirkurv en slettet e-mail, som jeg nu vil prøve at gendanne.

Sådan gendannes slettede e-mails i Gmail

 • For at gendanne skal du højreklikke på e-mailen, og du vil se en popup-menu med flere gendannelsesmuligheder. For at gendanne e-mailen kan du vælge ‘Flyt til indbakke’ .
 • How to Recover Deleted Emails in Gmail

  • Hvis du vil hellere gendanne den til en anden mappe flyt musemarkøren til ‘Flyt til’ (tryk på denne mulighed på en berøringsskærmsenhed). Du får flere mappemuligheder, som du kan gendanne din e-mail til.

  How to Recover Deleted Emails in Gmail

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Klik / tryk på den valgte mappe . E-mailen gendannes til den pågældende mappe og er beskyttet mod automatisk sletning.

  Gendan permanent slettet E-mails

  • For at gendanne permanent slettede e-mails og automatisk slettede e-mails i Gmail skal du bruge Googles e-mail-gendannelsesworkflow . For det skal du logge ind på Gmail og gå over til Gmail Message Recovery-siden . Klik / tryk derefter på ‘Fortsæt’ for at bekræfte dit e-mail-id.

  Recover Permanently Deleted Emails in Gmail

  • Nu får du enten en besked, der bekræfter, at gendannelsesprocessen er en succes, eller en, der siger ‘Alle dine beskeder er blevet slettet permanent’. Som du kan se, var det sidstnævnte for mig.

  Recover Permanently Deleted Emails in Gmail

  • Bemærk, at værktøjet Google Message Recovery kun fungerer direkte med forbrugerkonti. Med G Suite-konti skal du kontakte din domæneadministrator for at ansøge om Google på dine vegne. Selv da kan det kun ske inden for 25 dage.

  Recover Permanently Deleted Emails in Gmail

  Andre metoder til Gendan slettede Gmail-meddelelser

  Hvis du bruger tredjeparts-e-mail-klienter til at få adgang til din Gmail, du kan få held, hvis appen synkroniserede sent med din konto. I så fald kan du muligvis gendanne dine e-mails derfra. Denne proces ser imidlertid ikke ud til at virke for de fleste, så jeg lægger ikke mine penge på den.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Der er også et antal tredjepartsapps og -tjenester, der hævder at kunne gendanne dine slettede e-mails. Det er dog usandsynligt, at de fungerer i tilfælde af permanent slettede meddelelser. De kan muligvis gendanne mails, hvis de er i papirkurven, men nu ved du, hvordan man gendanner dem alligevel. Under alle omstændigheder er det farligt at lade tredjeparter få adgang til dine e-mail-legitimationsoplysninger og meget utilrådeligt.

  Hent og gendan slettede Gmail-meddelelser

  Gendannelse af slettede e-mails er virkelig let, hvis du ikke har krydset vinduet med automatisk sletning. Det er dog en helt anden historie, hvis der er gået et stykke tid siden du har slettet e-mail (e). Mens gendannelsen fra papirkurven fungerer fejlfrit hver gang på både personlige og G Suite-konti, gør Gmail Recovery Tool det vanskeligt i det senere tilfælde. Selv i personlige konti er der ingen garanti for, at det fungerer, som du så i mit tilfælde. Uanset hvad, nu hvor du ved, hvordan du gendanner slettede e-mails i Gmail, skal du prøve det og fortælle os, hvordan det gik.

  Artiklen fortsætter under annoncen