Sådan oprettes navne- og fotodeling i iMessage på iPhone og iPad

16. november 2020 Slået fra Af Mathias

Hvis trykfingeren med to fingre har forenklet opgaven med at administrere meddelelser på iPhone, har muligheden for at oprette en iMessage-profil yderligere forbedret Apples allerede funktionsrige Messages-app. Før iOS 13 brugte iMessage ikke til at dele personlige oplysninger med folk, når brugere skulle kommunikere. Selv om det var en god beslutning ud fra et privatlivsperspektiv, var det bestemt ikke synkroniseret med tiden. Desuden vil denne gammeldags begrænsning også tvinge iPhone-ejere til manuelt at indstille billeder og navne til deres kontakter i adressebogen. Det var mildt sagt en ret kedelig affære. Heldigvis er disse dage væk, da du nu kan konfigurere navn og fotodeling i iMessage på din iPhone og iPad.

Tilpas iMessage-profil til navne- og fotodeling i iOS 13 og iPadOS 13

For dem der elsker fuld tilpasning, er bestanden messaging-app tilbyder flere måder at personalisere iMessage-profilen på. For eksempel kan du bruge en cool Memoji som dit profilbillede til iMessage. Bortset fra at lade dig vælge dit ønskede billede, giver appen dig også mulighed for at dække status med skøre Animojis som poop, panda, gris, robot, spøgelse og mere. For ikke at nævne de filtre og farver, der kan komme super nyttige til at forbedre udseendet på dine billeder. Når alt er sagt, lad os tilpasse iMessage-profilen til navn og fotodeling i iOS 13 og iPadOS 13.

1. Start appen Messages på din iPhone eller iPad, og tryk derefter på de tre prikker øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on three dots in iMessage

2. Nu vises en popup-menu i bunden. Vælg Rediger navn og foto .

Select Edit Name and Photo in iMessage

3. På den næste skærm skal du trykke på Vælg navn og foto . Derefter skal du vælge dit foto. Du kan indstille en sjov elskende Memoji som dit iMessage-profilbillede eller gå med et sejt foto / selfie for at gøre dit billede sødt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Name and Photo

Indstil Memoji som profilbillede af din iMessage

Sørg for, at ikonet Memoji er valgt, og tryk derefter på Blive ved. Vælg nu den ønskede farve og tryk på Fortsæt. Hvis du gerne vil starte fra bunden, skal du trykke på Strike Your Pose > snap et billede> Vælg. Tryk derefter på Fortsæt.

Læs også  Sådan bruges nye markupfarveredskaber i iOS 14 på iPhone og iPad

Now, set Memoji as Your iMessage Profile Picture on iPhone and iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Indstil et foto som din iMessage-profil

Hvis du vil indstille dit Apple ID-profilbillede som dit iMessage-profilbillede, skal du sørge for at det er valgt og derefter trykke på Fortsæt . Derefter skal du vælge et foretrukket filter og trykke på Fortsæt .

Set a nice Photo as your iMessage Profile in iOS 13

Bare hvis du vil indstille et andet foto eller en Animoji som dit iMessage-profilbillede, skal du trykke på tre vandrette prikker .

For at vælge et andet billede skal du trykke på Alle fotos og derefter vælge det ønskede billede fra dit fotobibliotek. Hvis du vil tage et nyt billede, skal du blot trykke på kameraknappen og derefter tage billedet som normalt. Brug derefter fingrene til at flytte og skalere billedet, så det passer perfekt ind i rammen. Tryk derefter på Brug foto i nederste højre hjørne af skærmen. Vælg derefter dit ønskede filter for at finjustere din selfie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Set an selfie as your iMessage Profile in iOS 13

Til indstil en Animoji som profil billede af din iMessage, vælg din favorit Aniimoji > Slå din yndlingsposition og hit udløserknappen> Vælg . Vælg nu din yndlingsfarve. Til sidst skal du trykke på Udført øverst til højre.

Use Animoji as the Profile picture of iMessage

Use Animoji as the Profile picture of iMessage 4 . Når du har bundet perfekt dit profilbillede, skal du trykke på Fortsæt . Derefter ser du muligvis en popup, der siger “Brug dette foto overalt? Dit Apple-id og mit kort i kontakter opdateres med dette billede. ” Tryk på Brug i popupen for at fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use a custom photo as a nice iMessage profile pic

5. Derefter kan du redigere dit for- og efternavn efter ønske. Under afsnittet Del automatisk har du to muligheder:

Set Up Name and Photo Sharing in iMessage in iPadOS 13 and iOS 13

   Kun kontakter: Del kun dit navn og foto med dine kontakter.

  • Spørg altid: Få en meddelelse, inden dit opdaterede navn og foto deles.

  Vælg din foretrukne mulighed, og tryk derefter på Udført at færdiggøre.

  Fremadrettet, hver gang du sender en besked til personer i dine kontakter, deles dit opdaterede navn og foto automatisk. Derefter får modtageren mulighed for at opdatere deres adressebog med dit nye navn og billede.

  Sådan deaktiveres navne- og fotodeling i iMessage på iPhone og iPad

  Senere, hvis du nogensinde beslutter at stoppe med at dele dit navn og dine fotos med personer, du kontakter af personlige årsager, kan du deaktiver let denne funktion direkte fra appen Beskeder.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Åbn appen Beskeder på din enhed, og tryk derefter på tre prikker øverst til højre. Derefter skal du vælge Rediger navn og foto i menuen.

2. Sluk nu kontakten ved siden af Navn og fotodeling . Sørg derefter for at trykke på Udført øverst til højre for at bekræfte, at du vil deaktivere denne funktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disable name and photo sharing in iMessage

Bemærk: Du kan også deaktiver denne funktion fra appen Indstillinger> Beskeder> Del navn og foto> deaktiver skiftet til navn og fotodeling .

SE OGSÅ: RCS Chat vs iMessage: Hvilken er bedre og hvorfor?

Opsæt din iMessage-profil til navn og foto Deling …

Så det er sådan, du kan tilpasse din iMessage-profil til automatisk at dele dine fotos og navne med personer, din kontaktperson. Naturligvis skulle Apple have bragt denne funktion meget tidligere, da den er så brugervenlig. Men det er altid bedre sent end aldrig. Under alle omstændigheder, lad mig vide dine tanker om denne helt nye funktion, og hvad er de andre funktioner, du bedst kan lide i iMessage.

Artiklen fortsætter under annoncen