Sådan stopper du upload af HD-fotos / videoer til Facebook fra iPhone og Android

6. september 2020 0 Af Mathias

Når jeg har luksusen med ubegrænset mobildata, bliver streaming af musik i høj kvalitet, videoer og upload af high-definition-billeder på sociale netværkssider som Facebook aldrig en anledning til bekymring. Dog, når de begrænsede båndbredder løber tør for gas i god tid inden deadline, foretrækker jeg dog at holde øje med min brug, så jeg kan presse så meget mobildata som muligt. Og det er præcis, hvad der har fået mig til at finde en måde at stoppe med at uploade HD-fotos / videoer til Facebook fra iPhone og Android-enheder. Hvis min stemning også ekko med din, så lad mig vise dig, hvordan du kan vælge at uploade billeder af lav kvalitet på Facebook.

Upload fotos og videoer af lav kvalitet til Facebook fra iPhone og Android

Upload af billeder i lav kvalitet spiser ikke kun mindre mobildata, men bruger også relativt mindre batteri. Så hvis du vil have dit enheds batteri til at vare lidt længere mellem opladningerne, kan dette lille smarte trick vise sig at være super praktisk. Når vi taler om processen, er det ret simpelt, og du kan gøre det lige fra Facebook-appen. Da det er ret ens for både iOS og Android, viser vi kun iOS-apps skærmbilleder.

1. Åbn Facebook , og tryk på menufanen .

Tap on the menu button at the bottom right corner

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu skal du rulle ned og trykke på Indstillinger og privatliv. Tryk derefter på Indstillinger.

tap on Settings

3. Rul ned til videoer og fotos sektionen, og tryk på den.

Tap on Videos and Photos

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: På Android-enheden skal du trykke på indstillingen Medier og kontakter.

4. Under Video / fotoindstillinger skal du slukke for afbryderne for Upload HD.

Læs også  Sådan startes dual OS Chrome OS og Windows 10 (understøtter Play Store)

Upload low quality images to Facebook

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stort set det! Fremadrettet, når du sender billeder på Facebook, vil det automatisk konvertere dem til lav kvalitet og derved spare både dine mobildata og batteri. Desuden vil det også uploade billederne lidt hurtigere.

Stop upload af HD-fotos og -videoer til Facebook ved hjælp af iOS-indstillingsappen

Hvis du bruger iOS, kan du også deaktivere disse upload HD-skifter fra appen Indstillinger. Denne proces virker meget lettere end den, der findes i Facebook-appen.

 1. Start Indstillinger app på din enhed. Rul derefter ned og vælg Facebook .
 2. Scroll down and tap on Facebook

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Rul ned igen og sluk derefter for kontakterne for Upload HD under Videoer og fotos. Derefter afslutter Indstillinger-appen.

  Prevent Facebook from uploading high definition images and videos

  Det er det!

  Upload billeder og videoer af lav kvalitet til Facebook

  Så det er sådan, du kan uploade billeder af lavere kvalitet på Facebook. Som jeg sagde ovenfor, er det altid bedre at placere dine skud i deres førsteklasses kvalitet, så du har flere chancer for at få masser af likes og kommentarer. Så gem dette hack kun til de tidspunkter, hvor det er vigtigere at gemme mobildata eller øge batteriets levetid på din enhed, end at gøre dine billeder trend på Facebook. For nylig dækkede vi et lige så nyttigt indlæg om fjernelse af tredjepartsappadgang fra Facebook. Tjek det, hvis du ønsker at forbedre din sikkerhed og privatliv. Prevent Facebook from uploading high definition images and videos

  Artiklen fortsætter under annoncen