Sådan aktiveres indgående opkald på fuld skærm på iPhone i iOS 14

22. juli 2020 0 Af Mathias

Apple har bragt Android-lignende bannermeddelelse til indgående opkald i iOS 14, hvilket er et gennemtænkt valg, når man tænker på, hvor brugervenligt det er. Det betyder, at et indgående opkald ikke længere overtager hele skærmen på din iPhone, hvilket stopper den igangværende opgave. Mens de fleste iPhone-ejere ville sætte pris på denne helt nye iOS-funktion, kan en håndfuld brugere muligvis ikke lide underretningen om bannerkald. Hvis det er dig, skal du følge med for at lære den hurtige måde at aktivere indgående opkald på fuld skærm i iOS 14.

Hent tilbage fuld indgående opkald på iPhone i iOS 14

Jeg antager, at Apple allerede havde fornemmet, at nogle iOS-brugere måske ønsker at få tilbage besked om fuld skærm på deres iPhone. Derfor har tech-giganten tilbudt en ligetil måde at skifte mellem banner- og fuldskærmsvisningstil. Fra det, jeg kan fortælle, er det altid en god ide at tage sig af gammeldagere, mens du går videre.

  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone, der kører iOS 14.

How to enable full screen incoming calls in iOS 14

2. Nu skal du rulle ned og trykke på Telefon .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on the Phone option

3. Vælg derefter Indgående opkald .

tap on Incoming Calls

4. Næste op, vælg Fuld skærm . Afslut derefter indstillingerne.

Choose Full Screen incoming calls style

Værsgo! Fremadrettet viser telefonen, FaceTime og andre lyd- og videoopkaldsapps, du bruger til at modtage opkald, visningen på fuld skærm på din iPhone. Når som helst du vil vende tilbage til bannerstilen, skal du blot vende tilbage på netop denne skærm og vælge Banner til sidst.

Aktivér indgående opkald på fuld skærm i iOS 14

Så det er den hurtige måde at bringe de gamle indgående opkald på fuld skærm tilbage på iOS-enheder. Personligt kan jeg godt lide den nye bannerstilvisning, da det ikke forstyrrer mit igangværende arbejde. På trods af min personlige præference støtter jeg beslutningen om at beholde den gamle stil.

Artiklen fortsætter under annoncen

For nylig har vi dækket flere bemærkelsesværdige emner relateret til iOS 14. Hvis du ikke kunne kontrollere dem, er det nu det rigtige tidspunkt at kaste et blik på dem.

  • Sådan bruges Picture-in-Picture-tilstand i iOS 14
  • 12 bedste tip til tilpasning af widgets i iOS 14 som en professionel
  • Hvad er appbibliotek, og hvordan bruges det i iOS 14
  • Sådan bruges tilbage-tap for at starte Enhver app i iOS 14

Desuden kan du også dele din feedback om den seneste iteration af iOS og de funktioner, der har fanget dine øjne.