Sådan markeres e-mails med forskellige farver i Apple Mail App på iPhone og iPad

10. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens lager Mail-appen til iOS altid har været på niveau med de bedste tredjeparts mail-apps, når det kommer til håndtering af e-mails, var der en praktisk funktion, der havde manglet i årevis, evnen til at markere e-mails med forskellige farver . Da jeg bruger den indfødte Mail-app til både personlige og professionelle behov, ønskede jeg, at denne funktion prioriterede e-mails baseret på betydning. Så jeg er glad for, at Apple endelig har introduceret det med en smule tilpasning i blandingen. Hvis du endnu ikke har afsløret dette smarte hack, skal du følge med, da jeg viser dig, hvordan du kan markere e-mails med forskellige farver i Apple Mail-appen på din iPhone og iPad.

Sådan prioriteres e-mails ved at markere med forskellige farver på iOS 13 og iPadOS 13

Baseret på dine præferencer kan du vælge som mange som syv farver for at markere din e-mail. Orange er valgt som standardindstilling, men du kan gå med den ønskede nuance i tråd med dine behov. For eksempel kunne rød være en bedre mulighed for en e-mail med høj prioritet, og grå kunne være det rigtige valg for de mindre vigtige. Og ja, blå kunne gel godt sammen med opdaterings-e-mails. Med det sagt, lad os komme i gang!

1. Start lagerbeholdningen Mail på din iPhone og iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Mail app

2. Gå nu over til din indbakke.

Head over to Inbox

3. Stryg derefter til venstre på den specifikke e-mail , og tryk på Flag -knappen på menu. Nu vil e-mailen blive markeret med en standard orange farve .

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan oprettes en dataplan på Apple Watch

Swipe left and choose flag button

Nå, hvis du tror, at det er slut, så lad mig fortælle dig, at Mail-appen har mange flere farver at vælge imellem. Men de er lidt begravede.

4. For at vælge andre nuancer skal du stryge til venstre på den samme e-mail og derefter trykke på Mere knap.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on More

5. Derefter skal du se syv farver inklusive orange . Vælg din ønskede nuance, og du er klar til at gå.

Select different flag color for your email

Det er alt der er til det! Senere, hvis du vil ændre flagfarven for at indstille et andet prioritetsniveau, skal du følge de samme trin som nævnt ovenfor og derefter vælge en ny farve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afmarkering af e-mails i Apple Mail-appen på iOS og iPadOS

Hvis du nogensinde tror, at en bestemt e-mail ikke længere har nogen betydning, kan du let fjerne dem. For at gøre dette skal du gå over til den specifikke e-mail, som du tidligere havde markeret. Stryg derefter til venstre på e-mailen , og vælg Fjern markeringsknappen .

Unflag emails

Indstil prioritetsniveauet for e-mails ved at markere på iOS og iPadOS

Så det er sådan, du kan indstil et prioritetsniveau for e-mails ved at markere i stock mail-appen. Som bruger sætter jeg stor pris på denne smarte lille funktion. Selvom det måske ikke er en headlining-funktion i iOS 13, er det værd at tage opmærksom på det. Den seneste iteration af iOS er kommet med flere nyttige funktioner som tre-finger tekstredigeringsbevægelser og to-finger trykbevægelser til styring af meddelelser. For ikke at nævne muligheden for at aflevere musik fra iPhone til HomePod, som også er ret cool. Så hvilken er din yndlingsfunktion, der er ankommet i den nye iOS-version? Lad os i kommentarfeltet nedenfor.