Sådan installerer du Windows 10. maj-2020-opdateringen på din pc

22. juli 2020 0 Af Mathias

Microsoft er lige begyndt at rulle Windows 10 maj 2020-opdateringen til kompatible pc’er via Windows Update. Det bringer en række forbedringer og nye funktioner, herunder en ny, chatbaseret brugergrænseflade til Cortana, opdateringer til Virtual Desktops og mere. Det bringer også et væld af andre justeringer og optimeringer, herunder et forenklet Swift Pair til Bluetooth-tilbehør, nogle designændringer til appen Indstillinger, Windows Hello biometrisk godkendelse til kompatible pc’er og mere. Opdateringen er i øjeblikket kun tilgængelig for et lille antal brugere, men du kan downloade den på din enhed ved at følge en af ​​nedenstående metoder.

Sådan får du Windows 10 maj 2020-opdateringen på din pc

Du får automatisk en anmeldelse om den forestående opdatering, når den er tilgængelig for din enhed. Hvis du imidlertid ikke kan vente med at installere den nye software, kan du altid downloade den manuelt ved at følge en af ​​følgende metoder.

Metode 1: Kontroller Windows Update manuelt

Du kan kontrollere, om opdateringen er tilgængelig manuelt ved at gå til Indstillinger> Opdatering og sikkerhed> Windows Update . Downloadstørrelsen varierer baseret på din hardware og den eksisterende version af Windows på din pc.

Sådan installerer du Windows 10. maj-2020-opdateringen på din pc

Artiklen fortsætter under annoncen

Metode 2: Download fra Microsoft.com

Hvis den er ikke tilgængelig via Windows Update, bortset fra, fordi du også manuelt kan downloade filen fra det officielle websted. For at gøre det, gå over til Windows 10 download-side på Microsoft.com og brug opdateringsassistentværktøjet. Det bruges typisk, når en opdatering er tilgængelig for en bestemt enhed, men problemer med Windows Update forhindrer den i at installere. For at bruge opdateringsassistenten skal du klikke på den blå ‘Opdater nu’-knap og gemme filen på din enhed. Start derefter filen Windows10Upgrade for at starte opdateringsprocessen.

Læs også  Sådan installeres Google Drive på Android TV

Sådan installerer du Windows 10. maj-2020-opdateringen på din pc

Metode 3: Brug Windows 10 Media Creation Tool

Endelig kan du også få Windows 10 maj 200-opdateringen ved at downloade Windows 10 Media Creation Tool fra den samme Microsoft-side som ovenfor. Du kan derefter starte opgraderingsprocessen på din egen tid ved at dobbeltklikke på filen MediaCreatorTool2004.exe .

Sådan installerer du Windows 10. maj-2020-opdateringen på din pc

Artiklen fortsætter under annoncen

Hent Windows 10 maj 2020-opdateringen på din pc nu

Windows 10 maj 2020-opdateringen er sandsynligvis skal være tilgængelig for din enhed i de kommende dage, forudsat at du kører en kompatibel version af Windows 10. Hvis du imidlertid ikke kan vente med at installere den nye software på din pc, kan du få den lige nu ved at følge en af metoderne beskrevet ovenfor. Så gå videre, giv det et skud. Installer Windows 10 maj 2020-opdateringen på din enhed, og lad os vide, hvad du kan lide ved den, og hvad du ikke gør.

Udvalgt billede høflighed: Microsoft