Sådan bruges iMessage Effects i macOS Big Sur

22. juli 2020 0 Af Mathias

Apple har endelig givet den længe ventede opdatering til Messages-appen til Mac med introduktionen af ​​macOS Big Sur. Som forventet har appen med messaging sendt de fleste af de gode ting som Memoji-klistermærker og den super cool skærm og bobleeffekter fra dens iOS-modstykke. Hvis du elsker at bruge disse effekter på din iPhone, er chancerne for, at du også gerne vil bruge iMessage-effekter i macOS Big Sur. Lad mig vise dig, hvordan de fungerer!

Sådan bruges iMessage Effects i macOS Big Sur

For de ukendte blev animerede effekter først introduceret i iOS 10 i 2016. Takket være deres evne til at tilføje masser af sjove elementer til meddelelser er de ret populære blandt dem, der beundrer iMessaging alias blå bobler.

Når du ønsker at tænde hele stemningen i messaging, kommer animerede effekter til spil. For at sikre, at din rustning har nok variation til at udtrykke forskellige følelser, kommer messaging-appen med en række effekter som hjerte, balloner, konfetti, fyrværkeri, smække, lasere, højlydt, fest, ekko, gnist og spotlight .

Ikke bare det, der er også et usynligt link, der tilbyder en smule privatliv til din personlige meddelelse. Gem det i de tidspunkter, hvor du beskæftiger dig med hemmelig besked med dine kære. Oven i det hele udløser messaging-appen automatisk forskellige effekter, når du sender bestemte sætninger (mere om det efter springet). Nu hvor du ved, hvad de har fået i vente, er det tid til at komme i gang med trin!

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Trigger automatisk iMessage-effekter på Mac
  • Send manuelt en iMessage med forskellige effekter
  • Ofte stillede spørgsmål

Trigger automatisk iMessage-effekter på Mac

Når du skriver visse sætninger som Pew Pew, Congrats, Gratulerer, Happy Fødselsdag og godt nytår bruger Messages-appen automatisk de tilsvarende effekter. Så næste gang du vil sende en lykønskningsmeddelelse, skal du blot indtaste disse sætninger og sende dem. Appen tilføjer automatisk den passende effekt til at krydre samtalen.

Læs også  Sådan låses Facebook Messenger med Face ID eller Touch ID

Automatically trigger iMessage effects

Send manuelt en iMessage med forskellige Effekter

Når som helst du vil skabe stemning i meddelelsen, kan du manuelt vælge mellem en række foruddefinerede animerede effekter.

  1. Start Meddelelser app på din Mac.

Open Messages app on Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Vælg nu en eksisterende samtale eller start en ny .

open a conversation thread

3. Skriv derefter en dejlig din besked, som du vil sende til din ven. Klik derefter på App Store-ikonet til venstre for iMessage-tekstfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hit the App Store button

4. Vælg næste op Meddelelseseffekter i menuen.

Click on Messages Effects

5. Vælg den ønskede effekt blandt masser af muligheder, herunder balloner, konfetti, fyrværkeri, kærlighed, og mere afhængigt af meddelelsens tema eller dit humør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animated effects

Bare i tilfælde af at du er villig til at sende en meget speciel meddelelse med en smule for privatlivets fred, vælg den usynlige linkeffekt . Med det usynlige blæk forbliver din iMessage sløret, indtil modtageren klikker på det for at afsløre det.

Invisible link

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Når du har valgt en foretrukken effekt, skal du trykke på pilen for at sende iMessage med effekten.

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvordan sender du en iMessage med effekter på Mac?

Som nævnt i guiden ovenfor er det ganske ligetil at sende en iMessage med forskellige effekter som balloner, lasere, ekko og mere. Åbn blot samtalen -> skriv en meddelelse -> App Store-ikon -> Meddelelseseffekter. Vælg nu en effekt og tryk på send-knappen.

Q. Kan iMessages spores?

Nej. Apple tilbyder kryptering fra ende til ende for at beskytte iMessage mod nysgerrige øjne. Når du ved, hvor alvorligt Apple tager sig af sikkerhed og privatliv, skal du ikke bekymre dig om beskyttelsen af ​​dine personlige beskeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Q. Hvordan fungerer iMessage på Mac?

Da jeg dybt integreres i Apple-økosystemet, fungerer iMessage problemfrit på Mac såvel som andre iDevices som iPhone og iPad. Ligesom andre messaging-apps på markedet, bruger de også internettet til at levere meddelelser.

Åbn Messages-appen og indtast din Apple ID-e-mail-adresse for at komme i gang. Klik derefter på menuen Meddelelser -> Præferencer -> fanen Konti, og vælg derefter det telefonnummer og den e-mail-adresse, som du vil nå frem til.

Q. Kan du få iMessage på Apple TV?

Desværre kan du ikke. Vi forventer imidlertid, at Apple vil bringe det på Apple TV engang i fremtiden.

Brug iMessage-effekter til at tænde op beskeder på Mac

Så det er disse måder, du kan bruge iMessage-effekter til at krydre messaging på din Mac. Som nogen der elsker iMessaging til kernen, giver jeg tommelfingrene op til introduktionen af ​​animerede effekter på macOS. De har yderligere beriget iMessaging.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bortset fra appen Meddelelser har Safari til macOS også fået nogle gode forbedringer som muligheden for at tilpasse startsiden og endda indstille et brugerdefineret baggrundsbillede. Giv denne dejlige funktion et tæt kig, hvis du endnu ikke har prøvet det. Husk desuden at dele dine tanker om Big Sur og hvad der får den til at skille sig ud.