Sådan omgås papirkurven og slet filer direkte på Windows 10

22. juli 2020 0 Af Mathias

Papirkurv har været en del af Windows siden MS-DOS-dage, men der er mennesker, der ikke ønsker en totrinsproces til at slette filer. Når de trykker på Slet-tasten, ønsker de, at den straks slettes. Hvis du er en af ​​disse brugere, er denne vejledning til dig. Her vil vi vise dig, hvordan man omgår papirkurven og sletter filer direkte på Windows 10. Vi har også tilbudt en hurtig løsning og en permanent rettelse, så du kan springe papirkurven helt over. Med det i tankerne, lad os gå videre og lære at slette filer direkte i Windows 10.

Omgå papirkurven og slette filer direkte på Windows 10

)

1. Den nemmeste måde at slette filer direkte og omgå papirkurven er at trykke på “Shift” -tasten , mens du trykker på “Delete” -tasten. Det vil straks slette din fil, og den går ikke til papirkurven. Det er dog en hurtig løsning, og du bliver nødt til at trykke på “Shift” -tasten hver eneste gang, mens du sletter filer.

2. Hvis du vil ændre opførslen permanent, skal du højreklikke på “Papirkurv” på dit skrivebord og åbne “ Egenskaber “.

Bypass Recycle Bin and Delete Files Directly on Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Vælg derefter “C:” -drev og vælg “Flyt ikke filer til papirkurven. Fjern filer straks, når de slettes. ” mulighed. Tilsvarende gør dette også for andre drev . Du er måske ikke opmærksom på det, men internt opretter Windows separat papirkurven for hvert drev.

Bypass Recycle Bin and Delete Files Directly on Windows 10

4. Jeg vil også anbefale dig at aktivere afkrydsningsfeltet for “Vis sletningsbekræftelsesdialog”. Før du sletter, vil det advare dig om, at filerne vil springe papirkurven over og blive slettet permanent. Klik nu på knappen “OK”.

Læs også  Sådan aktiveres WhatsApp Dark Mode på Android og iPhone

Bypass Recycle Bin and Delete Files Directly on Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Du er færdig. Hver gang du sletter en fil eller mappe, vil den nu advare dig med en dialogboks, og efter yderligere bekræftelse vil filen blive slettet direkte ved at omgå papirkurven.

Sådan omgås papirkurven og slet filer direkte på Windows 10

Deaktiver papirkurven på Windows 10

Så det er sådan du kan springe papirkurven, mens du sletter filer og mapper på Windows 10. Mens tastaturgenvejen helt sikkert fungerer fint, men hvis du vil have en permanent løsning, skal du gennemgå hele tutorial. Det sparer dig tid og også meget besvær. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du vil lære mere om Windows 10, skal du gennemgå vores dedikerede artikel om de bedste tips og tricks til Windows 10. Og i tilfælde af at du ved et uheld har slettet en fil, så find ud af, hvordan du gendanner slettede filer på Windows 10 og gå gennem det nye Windows-gendannelsesværktøj.

Artiklen fortsætter under annoncen