Sådan sletter du PS5- eller PSN-konto

Sådan sletter du PS5- eller PSN-konto

3. maj 2021 2 Af Patrick Nielsen

Som mangeårig konsolbruger har jeg oprettet en masse brugerkonti. Nogle til arbejdsrelaterede spil, andre til personlige spil og endnu flere af mange andre grunde. Pointen er, at det egentlig ikke er noget problem at have flere konti, men hvis du logger ind med alle disse konti på din PS5, bliver det svært at holde styr på, hvad du laver på hvilken konto. Så hvis du har en brugerkonto for meget på din konsol, kan du her se, hvordan du sletter PS5-konti. Mangler du god lyd til at nyde din PS5 med, så tjek vores gennemgang af de bedste gamer hovedtelefoner.

Slet brugerkonti

Det er ret ligetil at slette en brugerkonto fra PlayStation 5. Sådan kan du slette din brugerkonto fra en PS5.

  • Gå til Indstillinger -> Brugere og konti.
settings users and accounts ps5
  • Her skal du vælge “Brugere”.
  • Vælg papirkurven ud for det brugernavn, du vil fjerne fra din PS5, og tryk på X på DualSense-controlleren for at slette brugeren.

Slet PlayStation Network-konto

Hvis du derimod af en eller anden grund ønsker at slette hele din PSN-konto selv, skal du gøre det via Sonys websted. Her er, hvad du skal gøre.

  • Gå over på Sonys hjemmeside og klik på “Kontakt os”.
  • Vælg “Account and Security” og indsend derefter en billet med dit e-mail-ID og PSN-ID ved hjælp af Live Chat-funktionen.

Jeg har ikke selv prøvet denne metode, men din anmodning skulle blive behandlet i løbet af et par dage, hvorefter din konto vil blive slettet permanent. Det er der i hvert fald flere rapporter om rundt omkring på nettet.

Læs også  Sådan løses Bluetooth-problemer i iOS 13 på iPhone og iPad
Artiklen forsætter under annoncen

Bemærk dog, at sletning af din PSN-konto også vil fjerne alle de penge, du havde tilføjet i din PS Wallet. Disse midler kan ikke overføres til din bankkonto, så du vil miste alle penge der. Desuden mister du adgangen til alle downloadede eller købte spil og apps samt din progression i forskellige spil. Du vil også miste alle abonnementer, som du betalte for.

Grundlæggende skal du kun sørge for at slette din PSN-konto i de mest ekstreme tilfælde, hvor der simpelthen ikke er nogen anden mulighed tilbage. For når det først er gjort, er der ingen måde at gendanne de slettede ting på.

Ryd op i din konsol ved at slette konti

At have alt for mange brugerkonti på din PS5 vil ikke rigtig påvirke tingene for meget. Det gør det dog svært at vælge den rigtige konto til at logge ind med. Under alle omstændigheder bør du altid bruge en adgangskode til din PS5-brugerkonto, hvis du har mere end én konto på din PS5. Desuden bør du også beskytte dine PS5-køb med en adgangskode for at undgå, at der ved et uheld bliver foretaget køb fra dit kort.

Artiklen forsætter under annoncen