Sådan oprettes forældrekontrol til TikTok på iPhone og Android

6. september 2020 0 Af Mathias

På trods af den meteoriske stigning er TikTok blevet involveret i for mange kontroverser. Så meget, at den sociale delingstjeneste til videodeling blev forbudt i mange dele af verden inklusive Indien. Som du måske har gættet, er det det uanstændige indhold, der har vist sig at være den ødelæggende chef for den ByteDance-ejede platform. Mens jeg er en stor fan af lip-synkroniseringsvideoer, der viser en fantastisk dansefærdighed eller kreativitet uden for kassen, følte jeg altid, at virksomheden kunne gøre meget bedre for at afværge stødende ting, så alle fra et lille barn til voksne kan bruge appen sikkert. Så jeg er glad for at vide, at ByteDance nu giver brugerne mulighed for at oprette forældrekontrol til TikTok på iPhone og Android. Hvis du endnu ikke skal løse denne funktion, så lad mig hjælpe dig med at komme i gang!

Opsæt forældrekontrol til TikTok på iPhone og Android

Der er to måder at aktivere forældrekontrol på TikTok på din iPhone og Android-enhed. For det første er det at bruge de indfødte forældrekontrolmetoder, der kommer i appen. Og det andet er at bruge forældrekontrol på OS-niveau på din iPhone eller Android-enhed. Vi har forklaret begge metoderne nedenfor.

Aktivér forældrekontrol på TikTok ved hjælp af indfødt metode

TikTok har en ret praktisk indfødt forældrekontrolfunktion. Så hvis du ikke vil gå til en fuld skærmtid på din iPhone eller Android-enhed, kan du aktivere begrænsningen direkte fra appen sociale netværk. Bortset fra at give dig mulighed for at aktivere appbegrænsning, tilbyder TikTok også en pålidelig måde at regere i upassende indhold fra at blive vist i det personlige feed.

Bemærk: Trinene til aktivering af forældrekontrol ved hjælp af appen er de samme på iPhone og Android. Så vi vedhæfter kun skærmbilleder fra iOS-versionen af appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start appen TikTok på din enhed, og tryk på profilfane nederst.

Læs også  Skift Zoom baggrund: guide til at ændre virtuel Zoobaggrund

Open TikTok on your device

2. Tryk nu på tre vandrette prikker øverst til højre.

Tap on the Horizontal menu at the top right

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på Digital velvære .

Tap on Digital wellbeing

4. Derefter har du to muligheder:

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Digital wellbeing for TikTok

 • Tidsstyring af skærm – Det giver dig mulighed for at indstille skærmtidsgrænsen for TikTok-appen. For at aktivere denne funktion skal du trykke på den . Tryk derefter på Tidsgrænse , og vælg derefter den foretrukne tid blandt flere muligheder som 40m, 60m, 90m og 120m.
 • get started with screen time management for TikTok Derefter skal du trykke på “Tænd skærmtidsstyring ” og indstiller en adgangskode.

  Setting screen time passcode for TikTok

  Begrænset tilstand: Det giver dig mulighed for at begrænse udseendet af indhold, der kan være stødende eller uanstændigt. For at aktivere denne funktion skal du trykke på den og derefter trykke på “Slå Begrænset tilstand til”. Indtast derefter adgangskoden.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Enable Restricted Mode for TikTok

  Når tiden er udløbet, får du en advarsel og siger noget som om det er tid til at afvikle. Hvis du stadig vil bruge appen, skal du godkende ved hjælp af adgangskoden.

  Indstil tidsgrænse for TikTok ved hjælp af skærmtid på iPhone og iPad

  Bare hvis du vil have mere kontrol over TikTok, kan du brug den indbyggede skærmtidsfunktion for at forhindre dit barn i at bruge for meget af appen. Bemærk, at appgrænser gælder for alle enheder, der er synkroniseret med den samme iCloud-konto. Desuden nulstilles grænserne hver dag ved midnat. Tap on the Horizontal menu at the top right

  Artiklen fortsætter under annoncen

  1 . Åbn Indstillinger-appen på din enhed -> Skærmtid -> Appgrænser.

  Tap on App Limits

  2. Tryk nu på Tilføj grænse og indtast derefter din Skærmtidskode.

  Tap on Add Limit

  Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Tryk derefter på Kreativitet og vælg TikTok . Tryk derefter på Næste. Indstil derefter tidsgrænsen og tryk på Tilføj øverst til højre for at afslutte.

  Tap on Add Limit

  Bemærk: Du kan også tilpasse begrænsningen baseret på dage, hvis du vil. For at gøre det skal du trykke på Tilpas dage og derefter finjustere begrænsningen pr. Krav.

  Fra nu af vises en alarm fem minutter før grænsen er nået. Og når timeren løber ud, skal du indtaste adgangskoden for at bruge appen.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Opsæt forældrekontrol til TikTok på Android ved hjælp af Digital Wellbeing

  De nyeste versioner af Android inklusive Android Pie og Android Q leveres med en fuld -fedged forældrekontrolfunktion, der kan hjælpe dig med at opsætte forældrekontrol til TikTok-appen på din Android-smartphone eller -tablet. Dens implementering er lige så ligetil som iOS ‘skærmtid.

  1. Start appen på din Android-enhed, og tryk derefter på Digital velvære og forældrekontrol.

  Setting up parental controls for TikTok on Android

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Tryk nu på instrumentbrættet

  , og vælg TikTok.

  Select TikTok app

  3. Dernæst har du flere muligheder. For eksempel kan du finjustere meddelelsesgrænser og endda indstil tidsgrænsen for appen. Så opsæt alle efter dine behov.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Select TikTok app

  Aktivér forældrekontrol for TikTok på iOS og Android

  Så det er sådan, du kan forhindre dit barn i at overbruge TikTok og beskytte dem mod at blive udsat for upassende indhold. Nu hvor du ved, hvordan det fungerer, skal du konfigurere det perfekt, så dine børn kan udforske videoer sikkert eller fortsætte med den lip-syncing dille i et sikkert miljø. Fandt denne vejledning nyttig? Kast dine tanker, og fortæl os også, hvilke forbedringer du stadig vil se i denne videodelingsplatform.

Artiklen fortsætter under annoncen