GUIDE: Sådan sideloader du apps på Android TV

30. august 2020 0 Af Mathias

Android TV er blevet ekstremt populære i løbet af det sidste år eller deromkring takket være det voksende antal producenter, der tilbyder smart-tv på tværs af forskellige prissegmenter. Mens der er nogle gode apps til Android TV, er valget dog ikke godt nok. Takket være kamp mellem virksomheder som Google, Amazon, Netflix og tv-producenter er forbrugere undertiden endda nødt til at gå glip af nogle grundlæggende apps. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge disse apps og mere på dit smart-tv. Det smukke ved Android TV er, at du nemt kan sideloade apps. Så hvis du leder efter måder at prøve at køre dine yndlingsapps på dit tv, skal du her se, hvordan du sideloader apps på Android TV.

Sideload-apps på Android TV i 2020

I denne artikel har vi nævnt flere måder at sideloade apps på dit Android TV. Først vil vi se, hvordan vi kan sideloade apps trådløst gennem Android-smartphones og computere (Windows og macOS). Så viser vi dig, hvordan du sideloader apps gennem et tommelfinger-drev . Før det er vi dog nødt til at aktivere et skift fra siden Indstillinger og downloade en filudforsker på Android TV. Så her er, hvordan det går.

1. Åbn Play Butik på dit Android TV og søg efter Solid Explorer (Gratis, Tilbyder køb i app). Derefter skal du installere appen.

Sideload Apps on Android TV in 2020

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gå derefter til Indstillinger -> Enhedsindstillinger -> Sikkerhed og begrænsninger -> Ukendte kilder -> Aktiver skift til “Solid Explorer” . Efter at have udført de indledende trin, lad os gå over til den trådløse metode nu.

Sideload Apps on Android TV in 2020

 • Sideladning Apps på Android TV trådløst

I dette trådløse afsnit , Vi bruger Send filer til tv-appen til at sende Android-apps fra Android- og Windows-enheder s . Og til macOS bruger vi en native way (SFTP) til at oprette forbindelse til Android TV. Derefter kan vi let sideloade apps på Android TV ved hjælp af Solid Explorer. Lad os nu begynde uden yderligere forsinkelse.

 • Sideladningsapps på Android TV ved hjælp af Android-smartphone

1. På din Android TV og Android-smartphone skal du starte Play Butik og installere Send filer til TV-app (Gratis, Tilbyder køb i app) .

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Sideload Apps on Android TV using Android Smartphone

2. Derefter skal du åbne Send filer til tv-app på begge dine enheder. Klik nu på på “Send” på din smartphone , og vælg den APK-fil, du vil sende. På den næste skærm vises dit Android TV. Tryk nu på det, og inden for få sekunder sendes APK-filen til dit Android TV.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Både din Android TV og Android-smartphone skal være forbundet til det samme WiFi-netværk og skal have SFTV-appen åben.

3. Åbn nu Solid Explorer, og gå til mappen “Downloads” . Her finder du den overførte Android APK. Åbn den, og vælg indstillingen “Pakkeinstallatør”.

Sideload Apps on Android TV using Android Smartphone

4. Klik nu på “Installer”, og appen vil blive sidelastet på dit Android TV. Du kan finde den installerede app i afsnittet “Apps”. Så det er sådan, du kan sideloade apps på Android TV.

Læs også  Sådan bruges Google Assistant på Android TV
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Sideload Apps on Android TV using Android Smartphone

 • Sideladningsapps på Android TV ved hjælp af en Windows-pc

Du kan installer Send filer til tv-appen også på din Windows-pc . Udvikleren har for nylig frigivet Windows-appen, og den fungerer fejlfrit. Så her er hvordan du kan sende Android APK’er og andre filer fra din Windows-pc til Android TV trådløst. Derefter kan du sideloade apps fra Solid Explorer.

1. Download og installer Send filer til tv-applikation på din pc. Efter installationen sidder appen i systembakken .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu skal du bare højreklikke på det og vælge “Send filer” . Som jeg sagde ovenfor, for at dette skal fungere, skal både din Android TV og Windows-pc være tilsluttet det samme WiFi-netværk og skal have SFTV-appen åben.

Sideload Apps on Android TV using a Windows PC

3. Derefter skal du vælge din Android APK , og derefter åbner det et vindue, hvor det viser dit Android TV. Vælg dit tv, og klik på knappen “Ok”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideload Apps on Android TV using a Windows PC

4. Hvis overførslen mislykkes for første gang , skal du prøve igen, og det fungerer helt sikkert. Du kan også prøve at sende filer ved at højreklikke på ikonet på proceslinjen og vælge “Vis overførsler”. Der skal du klikke på “Send filer” og vælge din APK-fil.

Sideload Apps on Android TV using a Windows PC

5. Endelig sendes filen til Android TV, og du kan fortsætte med installationen ved hjælp af Solid Explorer. Åbn downloads -> Android APK -> Pakkeinstallatør -> Installer. Du er færdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideload Apps on Android TV using a Windows PC

 • Sideladningsapps på Android TV ved hjælp af macOS

 • Sideladning af apps på et Android TV ved hjælp af Mac er ikke en meget vanskelig opgave. Alt hvad du behøver er en filudforsker på dit Android TV, der kan oprette forbindelse til SFTP-servere og en SFTP-server, der kører på din Mac. Begge disse kan opnås ganske let ved hjælp af Solid Explorer og native-indstillinger for macOS. Så følg nedenstående trin:

  Bemærk: Både dit Android TV og Mac skal være tilsluttet til det samme WiFi-netværk.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Åbn Systemindstillinger på din Mac, og klik derefter på “ Deling.

  Sideload Apps on Android TV using a Windows PC

  • I venstre kolonne skal du markere “ Fildeling ” og “ Fjernlogin ”og tillad adgang for“ Alle brugere “ . Her finder du noget i tråd med “ssh Sideload Apps on Android TV using macOS @ ”. Vær opmærksom på maskinens brugernavn og IP-adresse.

  • Start nu Solid Explorer på dit Android TV, og åbn hamburger-menuen. Klik her på menuen med 3 prikker ved siden af tandhjulet, og gå derefter til Storage Manager -> Klik på plustegnet nederst til højre -> SFTP .

  Sideload Apps on Android TV using macOS

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Tilføj nu detaljerne til din sikre FTP-server. I feltet Fjernværtsnavn skal du indtaste den IP-adresse, som vi bemærkede ovenfor på Mac . Udover det skal du holde alt som det er og klikke på “Næste”.

  Sideload Apps on Android TV using macOS

  • Indtast nu brugernavnet og adgangskoden til din Mac. Brugernavn skal være det samme som vi bemærkede ovenfor i delingsafsnittet , og adgangskoden er din adgangskode til Mac-login. Klik derefter på “Næste”, og hold alt standard på de næste par skærmbilleder.

  Sideload Apps on Android TV using macOS

  • Endelig oprettes serveren i Storage Manager . Klik på det, og det åbner dybest set din Mac på Android TV. Alle dine APK-filer og mapper vil være tilgængelige her til kopiering og installation. Du finder alle dine data i mappen Volume Date Users YourUsername.

  Sideload Apps on Android TV using macOS

  • Nu kan du downloade APK-filer på din Mac, og de er let tilgængelige på Solid Explorer . Du kan altid finde din Mac Server under hamburger-menuen. Gå blot til APK-filen og åbn den direkte for at installere appen. Ingen grund til at kopiere og indsætte til dit interne lager. Så det er sådan, du kan sideloade apps på Android TV ved hjælp af Mac.

  How to Sideload Apps on Android TV macos

  Artiklen fortsætter under annoncen

  • Sideload-apps på Android TV ved hjælp af USB-flashdrev

  En af de nemmeste måder at sideloade apps på dit Android TV er ved hjælp af et flashdrev. Du skal bare kopiere APK-filen til den app, du vil installere, til USB-flashdrevet og derefter slutte den til dit Android TV. For at gøre dette skal du blot følge nedenstående trin:

  • På din Mac eller pc, download APK-filen til den app, du vil sideloade. Du kan bruge websteder som APKMirror til dette. Vi sideloaderer “Netflix” til denne vejledning. Når APK er downloadet, kopieres det til et USB-drev .
  • Tilslut USB-drevet ind i Android TV-boksen, og starter Solid Explorer . Find USB-drevet her under hamburger-menuen, og åbn det.

  Sideload Apps on Android TV usingUSB Flash Drive

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Naviger til det sted, hvor du gemte APK-filen , og klik blot på den for at begynde at installere den på dit Android TV.

  Sideload Apps on Android TV usingUSB Flash Drive

  • Visse virksomheder tilføjer også en filbrowser til deres Android TV’er, og du kan bruge den app ligesom Solid Explorer til at sidelade APK’er på din smart TV.

  xiaomi built in explorer interface

  Det er dybest set det. Du har nu succesfuldt sidelastet Netflix til dit Android TV ved hjælp af et USB-drev. Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge et USB-drev til sideloadning af apps, kan du bruge den trådløse metode, som vi har nævnt ovenfor.

  Sideload og kør enhver Android-app på dit Android TV

  Android TV Play Store har en mangel på tv-kompatible apps. Så medmindre du sideloader apps på dit tv, vil du gå glip af mange gode apps som Google Chrome, Skype, Google Drive eller Dropbox. Bemærk, at mens du kan installere næsten enhver Android-app på dit Android TV ved at sideloade den, vil nogle apps ikke opføre sig ordentligt, da de ikke er optimeret til store skærme. I min test har medieapps tendens til at fungere bedst. Det er alt fra os, så lad os vide dine tanker om emnet i kommentarerne nedenfor.

  Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Sådan får du vist alle fotos i meddelelsestråde på iPhone og iPad