Sådan spiller du PUBG Mobile på PC

31. august 2020 0 Af Mathias

Battle royale-genren sprang efter frigivelsen af PlayerUnknown’s Battlegrounds, bedre kendt som PUBG, på pc eller Mini PC. Spillets succes fik et antal udviklere til at frigive deres egne Battle Royale-spil. Ting sprængte yderligere, da disse spil fandt vej til mobile enheder. Free-to-play-modellen spillede en stor rolle i at gøre spillene populære. Men for mange spillere er det ikke så intuitivt at spille skydespil på en berøringsskærm og føles ikke så tilfredsstillende som at bruge en mus og et tastatur. Men i betragtning af at ikke alle er villige til at betale for PUBG på pc eller har en pc, der er kraftig nok til at køre spillet, har du ikke meget med et valg, eller sådan ser det ud til. Så hvis du har spekuleret på, hvordan du kan få det bedste ud af begge verdener, har vi dækket dig. Sådan spiller du PUBG Mobile på pc.

Afspil PUBG Mobile på din Windows-pc i 2020

I øjeblikket er der to officielle måder at afspille PUBG på Windows-pc’er. Den mest populære er Gameloop-emulatoren – udviklet af Tencent selv – fordi den har en enorm spillerbase og kører nøjagtigt som PUBG Mobile. Tidligere blev det kaldt Tencent Gaming Buddy, men det er blevet omdøbt til Gameloop nu. Dernæst er PUBG Lite – et ordentligt desktop-spil udviklet af Tencent til Windows-pc’er. Den blev udgivet sidste år i juli, og siden da har PUBG Lite også samlet en betydelig spillerbase. Vi gennemgår dem begge og finder ud af, hvilken der er den bedste måde at spille PUBG på pc’er på. Når det er sagt, lad os først begynde med Gameloop og lære at konfigurere det. I sidste ende har vi fremhævet de optimale indstillinger, som du skal bruge til at køre spillet problemfrit, så kontroller også det.

Spil PUBG Mobile på pc: Opsæt Gameloop Emulator

Gameloop hævdes med rette at være den bedste emulator nogensinde til PUBG Mobile, og det er relativt nemt at bruge. For at komme i gang skal du downloade installationsfilen fra dette link og installer emulatoren på din Windows-pc.

Play PUBG Mobile on PC Gameloop Emulator

Artiklen fortsætter under annoncen

Installationsprocessen er ret enkel og ligetil; kør bare .exe-filen, og installationsguiden guider dig gennem processen . Den eksekverbare installationsinstallation installerer først emulatoren på dit system, hvorefter du kan klikke på PUBG Mobile for at downloade spillet.

Play PUBG Mobile on PC Gameloop Emulator 3

    • Juster emulatorindstillinger for den bedste ydelse

Når spillet downloades, kan du konfigurere emulator for at sikre optimal ydelse på dit system, da standardindstillingerne ikke giver den bedste ydelse. For at gøre dette skal du klikke på hamburger-menuen i øverste højre hjørne på emulatorens startskærm og trykke på ‘Indstillinger’.

I indstillingsmuligheden skal du foretage følgende ændringer for at sikre den bedste ydelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • I fanen ‘ Grundlæggende ‘ i Indstillingscenter , behøver du ikke foretage nogen væsentlige ændringer for at forbedre ydeevnen, men du kan vælge, om du vil køre emulatoren ved opstart af Windows eller ej . Indstillingen er slået til som standard, og hvis du har en ældre pc eller ikke har en boot-SSD, vil jeg anbefale, at du slukker for indstillingen, så emulatoren ikke har nogen indflydelse på start / genstartstiden for din pc.
Læs også  Sådan importerer du chats fra WhatsApp til Telegram

Disable run at startup in Tencent Gaming Buddy

  • I fanen ‘Motor’ skal du aktivere indstillingen ‘Prioriter dedikeret GPU’ for at sikre, at emulatoren laver brug af den dedikerede GPU på dit system, hvilket i høj grad vil forbedre ydelsen. Hvis du ikke har en dedikeret GPU, vil aktivering af indstillingen ikke have nogen indvirkning på ydeevnen.

Prioritize Dedicated GPU

  • Vælg den højeste hukommelsesindstilling, der er tilgængelig i rullemenuen ‘Hukommelse’, vælg det maksimale antal tilgængelige kerner i rullemenuen ‘Processor’, og indstil opløsningen efter dine personlige præferencer.

Set maximum available RAM

Artiklen fortsætter under annoncen

Set maximum available RAM

I min test fandt jeg også, at valg af lavest mulige DPI fra rullemenuen ‘DPI’ har også en positiv indvirkning på ydeevnen. Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du genstarte emulatoren for at indstillingerne skal træde i kraft , men sørg for at genstarte efter download er afsluttet, eller du skal muligvis begynde at downloade spillet fra bunden.

Juster indstillinger i spillet for den bedste ydeevne

Nu hvor du har downloadet spillet og allerede har anvendt de optimale indstillinger, kan du køre spillet. Første gang du starter spillet, ser du et kontrolpanel til højre for emulatoren , der viser alt tastatur og museknapper for at spille spillet. Mens de fleste pc-gamere vil være fortrolige med kontrollerne, vil jeg kraftigt råde dig til at gennemgå kontrollerne og huske dem så godt som muligt, hvis du aldrig har spillet et skydespil på din pc før. Panelet kan let skjules, når det ikke er i brug.

Set maximum available processor cores

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan nu logge ind på din Twitter- eller Facebook-konto for at synkronisere din PUBG Mobile data eller spil som gæst, hvis du ikke vil logge ind på din konto. Bemærk, at Hvis du logger ind med de samme legitimationsoplysninger, som du brugte på din telefon, vil alle dine PUBG Mobile-kontodata blive overført til emulatoren Og statistikken forbliver synkroniseret, uanset hvilken platform du spiller spillet på.

Log in to PUBG Mobile on PC

Når du er logget ind, kan du tilpasse indstillingerne i spillet efter dine præferencer og i overensstemmelse med dit systems muligheder. Mit system har en Intel Core i7-7700HQ, kombineret med en Nvidia GeForce GTX 1050Ti og 16 GB RAM, og jeg bruger følgende indstillinger:

Artiklen fortsætter under annoncen

Adjust in-game settings

Med disse indstillinger kører spillet ret godt på mit system med mindre stammere og forsinkelser her og der, hvilket kan forventes, da vi kører spillet på en emulator . Forvent ikke, at spillet kører så godt, som det ville køre på en avanceret smartphone, selvom du har avanceret hardware, der driver din pc .

Du vil måske også ændre kontrolelementerne efter din smag ved at klikke på knappen ‘Tilpas’ i nederste venstre hjørne i fanen ‘Kontrol’ i menuen til indstillinger i spillet.

Adjust in-game settings

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden ting, du måske vil justere, før du spiller spil, er følsomhed . Efter min erfaring er standardfølsomhedsindstillingerne lidt for følsomme efter min smag, og jeg sænkede dem betydeligt ned for at gøre kamerapanning, ADS og omfangsfølsomhed lidt mere håndterbar.

Læs også  Sådan aktiveres Chrome's benchmark-HUD for at spore præstationsmålinger

Customize in-game controls

Når du er færdig med at tilpasse alt efter din smag, du kan hoppe lige ind i et spil og have det sjovt at spille PUBG Mobile på din pc. Vær opmærksom på, at spillere, der bruger en emulator, kun matches med andre spillere, der bruger en emulator , og selvom spillet giver dig mulighed for at indtaste kampe med dine venner, der spiller på mobilenheder, dine venner kan finde sig i en betydelig ulempe i forhold til spillere ved hjælp af tastatur og mus.

Spil PUBG Lite på Windows PC

Som jeg sagde ovenfor, er PUBG Lite en anden måde, du kan nyde dette fantastiske Battle Royale-spil på din Windows-pc. Spillet er udviklet af Tencent selv, så der er ikke meget at gøre for installationen. Bare klik og installer. Bortset fra det skal din pc have mindst 4 GB RAM, en i3-processor, Intel HD 4000 eller mellemliggende AMD Radeon-grafik og skal køre Windows 10, 8 eller 7. Så når det er sagt, lad os gå til installationstrinene. Play PUBG Mobile on PC Gameloop Emulator 3

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Klik på dette link og download PUBG Lite på din computer. Hvis installationsprogrammet siger, at nogle drivere eller biblioteker mangler, kan du downloade disse filer fra det samme link.

2. Kør derefter programmet fra skrivebordsgenvejen og log ind på din PUBG-konto. Derefter skal du klikke på knappen “Installer” og du er færdig. Størrelsen på PUBG Lite er omkring 3,9 GB, så det tager lang tid at downloade og installere spillet.

Adjust sensitivity

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Når installationen er færdig, skal du bare åbne spillet, så vil du være i stand til at spille PUBG på din Windows-pc helt fint.

Play PUBG Lite on Windows PC

4. Men hvis du vil tilpasse PUBG til et skrivebordsmiljø, skal du ændre nogle få indstillinger: øg gengivelsesskalaen til 120 ; indstil synsfeltet i 90 graders vinkel; flyt anti-aliasing fra medium til ultra baseret på din pc’s konfiguration. Alle disse indstillinger er mine personlige anbefalinger, men du kan prøve din egen og se, hvilken kombination der giver bedre FPS-output og grafikkvalitet.

PUBG Lite on Windows PC 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil PUBG Mobile på pc og tag den kyllingemiddag

Nå, det afrunder, hvordan man spiller PUBG Mobile på din pc. Tencent Gameloop-emulatoren er utvivlsomt den bedste emulator til at køre PUBG Mobile derude, og selvom der er et par andre populære Android-emulatorer som Bluestacks og Nox, tilbyder de ikke den samme væske spiloplevelse, du får med Tencent Gameloop . Du kan også prøve at spille PUBG Lite, hvis din vigtigste grund til at spille PUBG Mobile er en gammel pc. PUBG Lite kræver ikke kraftig hardware og kan køre selv på lavere pc’er.