Sådan optages og transskriberes lyd i Microsoft Word

31. august 2020 1 Af Mathias

Sidste år udgav Google en simpel optager-app på Pixel 4, som kunne transkribe lyd i realtid uden engang at bruge internettet. På lignende linjer fortsætter Otter.ai med at være et første valg blandt professionelle for dets evne til nøjagtigt at transskribe lyd. Så når alle tilbyder denne efterspurgte funktion, hvordan kan Microsoft forblive bagved? Redmond-giganten har nu frigivet en lydtranskriptionsfunktion, og den er integreret lige i Microsoft Word. Du kan enten uploade din lyd eller optage direkte i MS Word for at transskribe lyd inden for få minutter. Så uden forsinkelse, lad os gå videre og lære, hvordan du optager og transskriberer lyd i Microsoft Word.

Optag og transkriber lyd i Microsoft Word

Før vi kommer til trinnene, der er et par bemærkelsesværdige punkter, som du skal huske på:

  • Transkriptionsfunktionen i Microsoft Word er kun tilgængelig for premium-kunder, der har valgt en betalt Microsoft 365-plan .
  • I øjeblikket kan du kun transkribe lydoptagelser i Microsoft Word på engelsk (Sprog).
  • Funktionen er kun tilgængelig på webversionen af Microsoft Word . Det frigives på Office Mobile inden udgangen af året. Hvad angår offline MS Word-appen, er der ingen ord om tidspunktet for dens frigivelse.
  • Du kan samlet ikke uploade mere end 5 timers lyd på en måned. En lydfil må heller ikke være større end 200 MB.
  • I øjeblikket understøtter Transcribe i Microsoft Word . mp3-, .wav- , .m4a- og .mp4-filer.

Transkriber lyd i Microsoft Word

1. Åbn office.com i en webbrowser, og log ind med din Microsoft-konto. Derefter skal du oprette en Word-fil.

Transcribe Audio in Microsoft Word

2. Under afsnittet “Hjem” finder du “ Diktat ” i det yderste højre hjørne. Klik på pilen ud for den, og vælg “Transkriber”.

Transcribe Audio in Microsoft Word

3. En minirude åbnes på højre side. Her kan du enten uploade en lydfil eller optage direkte ved hjælp af Microsoft Word.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transcribe Audio in Microsoft Word

4. Nu begynder Microsoft Word at transkribere lydfilen ved hjælp af Azure Cognitive Services, som er dens AI-platform i skyen. Transcribe Audio in Microsoft Word

Sådan optages og transskriberes lyd i Microsoft Word

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Efter et stykke tid vil du have transkriptionen i højre rude. Den bedste del er, at dens AI-tjeneste er i stand til at skelne forskellige stemmer , som hjælper med at adskille transkriptionen under flere højttalere.

Sådan optages og transskriberes lyd i Microsoft Word

6. Nu kan du blot klikke på “ Tilføj alt til dokument ”, og transskriptionen flyttes til din vigtigste Word-fil. Du kan også afspille lyden og redigere alt, hvad der ikke er på plads.

Transcribe Audio in Microsoft Word

Artiklen fortsætter under annoncen

Lydtranskription tilgængelig i Microsoft Word

Så det er sådan du kan optage og transkribe lyd i Microsoft Word. På nuværende tidspunkt er tjenesten kun tilgængelig på webversionen, men jeg forventer, at Microsoft også bringer denne efterspurgte funktion til native apps. Det kunne også have været bedre, hvis Microsoft tilbød lydtranskriptionsfunktion til gratis brugere med en kortere frist.

Læs også  Sådan tilføjes flere profiler på Amazon Prime Video

Tilføjelsen af denne nye funktion er stadig velkommen, og det sætter Microsoft-ordet et hak over dets alternativer. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.