Sådan får du Samsungs OneUI brugerflade på enhver Android-telefon

24. august 2020 0 Af Mathias

Sådan får du Samsungs OneUI brugerflade på enhver Android-telefon

Så du ønsker ikke at købe en Galaxy-smartphone, men gerne vil have nogle af designelementerne i One UI på din enhed? Takket være Treydav Inc, er der nu en app til det! Kaldt One Shade. Appen er tilgængelig i Play Store og hævder at være i stand til helt at erstatte en Android-telefons underretningspanel med en brugerdefineret meddelelsesskygge.

One Shade understøtter alle Android-telefoner, der kører Android 5.0 Lollipop og nyere, og kræver ikke root-adgang. Det fungerer på samme måde som et andet populært Treydev-program kaldet Power Shade, men designet af underretningspanelet i One Shade trækker stærkt fra Samsungs One UI-design. Heldigvis kan det også tilpasses fuldt ud i modsætning til det faktiske One UI-meddelelsespanel.

Sådan får du Samsungs OneUI brugerflade på enhver Android-telefon

Artiklen fortsætter under annoncen

One Shade bringer også et antal ekstra værktøjer, inklusive tilpasning i fuld farve, der giver brugerne mulighed for at farve alle elementerne i meddelelsesskyggen i henhold til deres præference. Det tilbyder også avancerede meddelelsesindstillinger, musikstyringer (noget, der kan tilbydes indbygget i Android 11), hurtig besvarelse, bundtet underretninger, brugerdefineret baggrundsbillede og mere. Appen kræver ikke root-adgang eller endda forhøjede privilegier for at køre, fordi den bruger Android’s Accessibility Services til at bringe disse funktioner til kompatible smartphones.

Generelt gør appen, hvad den lover, og mange af dens funktioner er også tilgængelige i den gratis version, men vær opmærksom på, at den leveres med pop-up-annoncer på fuld side. Udvikleren tilbyder en ‘Pro’ version, der lover at fjerne reklamerne og tilbyder også nogle ekstra funktioner, så det kan være værd at investere i, hvis du kan lide appen.

Læs også  Sådan sendes lyd- eller stemmemeddelelser ved hjælp af Siri på iPhone

Download OneShade fra Play Store (gratis)