Guide: Nulstil din Nintendo Switch-konsol – sådan gør du

17. marts 2021 0 Af Mathias

Nintendo Switch er en af ​​mine yndlingskonsoller – måske nogensinde.

Den giver dig mulighed for at spille spil på farten, eller bruge et switch-stativ og dock til at spille på tv’et.

Der er dog tidspunkter, hvor tingene går mindre godt og hvor en genstart ikke fikser problemerne. I sådanne tilfælde skal du muligvis nulstille din switch tilbage til fabriksindstillinger. Hvis du er i en sådan situation, så tag det roligt. Her er hvordan du nulstiller Nintendo Switch.

Bemærk: En nulstilling betyder at alt data, inkl. gemte spil, spil og andet, SLETTES.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nulstil Nintendo Switch

Der er et par forskellige måder, du kan nulstille din Nintendo Switch afhængigt af hvorfor du gør det i første omgang. I denne artikel dækker vi de forskellige måder, du kan udføre en Nintendo Switch-nulstilling på. Vi fortæller dig også, hvilken metode du skal bruge i hvilken situation. Vi har vedhæftet skærmbilleder til alle trin, så du bør ikke have nogen problemer med at følge vejledningen.

Gendan og nulstil Nintendo Switch totalt

Hvis du vil omformatere og nulstille din Nintendo Switch fuldstændigt, hvis den skal sælges eller bare for at få en frisk start, er dette metoden du skal bruge. En fuld nulstilling er faktisk ret ligetil, og vi vil skitsere alle de trin, du skal følge, så du nemt kan nulstille din Switch (eller Switch Lite)-konsol.

Bemærk: For at nulstille Nintendo Switch fuldstændigt, inden du sælger, skal du være et sted, hvor din switch er tilsluttet WiFi. På denne måde afmeldes din switch automatisk fra din Nintendo-konto.

  • Gå til Indstillinger.
switch settings
  • Rul ned til ‘System’
system settings nintendo switch
  • I bunden af i højre rude finder du ‘Formateringsindstillinger’.
formatting options nintendo switch
  • Rul ned og vælg ‘Initialiser konsol’.
format nintendo switch completely
  • Rul ned og vælg ‘Næste’ på de skærmbilleder, der vises. Til sidst skal du trykke på den røde knap mærket ‘Initialiser’. Dette er point of no return. Når du har trykket på denne knap, kan du ikke annullere nulstillingsprocessen. Så sørg for at du rent faktisk vil nulstille din konsol, inden du fortsætter.
completely reset nintendo switch
completely reset nintendo switch

Nulstil Nintendo-switch uden at slette data

På den anden side, hvis du bare prøver at nulstille din Nintendo Switch for at løse nogle problemer, og du ikke vil miste dine data, skal du i stedet følge disse trin. Denne metode er lidt mere tidskrævende og kompliceret at komme til. Følg trin-for-trin vejledning nedenfor for at få dette til at fungere hurtigt.

Læs også  Sådan oprettes en lokal konto på Windows 10 under installationen
Artiklen fortsætter under annoncen
  • Tryk først på og hold tænd / sluk-knappen nede på din switch, og sluk den derefter.
  • Tryk og hold nu nede på lydstyrke op og lydstyrke ned knapperne sammen. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, men hold knapperne for lydstyrke op og ned nede, indtil skærmbilledet Vedligeholdelsestilstand vises.
nintendo switch maintenance mode
  • Her skal du rulle ned og trykke på ‘Initialiser konsol uden at slette data’.
reset nintendo switch without deleting data
  • Tryk på næste, og tryk derefter på den røde knap mærket ‘Initialiser’. Dette er udgangspunktet for nulstillingen. Når du har bekræftet, kan du ikke annullere nulstillingsprocessen.
confirm reset nintendo switch

Nulstil din Nintendo Switch hvis den sælges eller resettes

Det var to måder du kan nulstille en Nintendo switch-konsol på. Som vi diskuterede, er de forskellige i sagens natur. Så det er vigtigt, at du bruger den rigtige i henhold til dine krav. Hvis du ønsker at nulstille blot for at løse et irriterende softwareproblem, kan du i stedet bruge metoden hvor du ikke mister dine data, men det er naturligvis op til dig.