Sådan lytter du til Google Podcasts på nettet

3. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Podcasting har fået et enormt offentligt anerkendelsesboom i det sidste års tid, og det er jeg glad for. Det er langt min foretrukne måde at forbruge medier på, og det fortjente udbruddet. Desuden behøver jeg endelig ikke at forklare alle, hvad podcasts er, og hvorfor jeg bliver ved med at lytte til dem. Takket være den stigende popularitet har virksomheder som Google udgivet deres egne podcast-apps. Google Podcasts-appen har gjort det muligt for millioner af Android-brugere at opdage og lytte til podcasts.

Selv om Google Podcasts-appen er ganske god, er den ikke rig på funktioner. En af de største klager, som brugerne har over Google Podcasts app, er manglen på en webafspiller. Og selv om det er rigtigt, at Google ikke har frigivet nogen officiel webafspiller til Google Podcasts-appen, er der en måde at lytte til podcasts på nettet ved hjælp af Google Podcasts på. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan lytte til Google Podcasts på nettet:

Lyt til Google Podcasts på nettet

Google har gjort det så nemt at åbne en webafspiller, at jeg ikke forstår, hvorfor de ikke har gjort afspilleren officiel. Hvis den var officiel, ville flere brugere være tilbøjelige til at bruge appen. Når det er sagt, så kan du her se, hvordan du kan bruge Google Podcasts webafspiller:

  1. Start Google Podcasts-appen på din Android-telefon, og tryk på åbn den podcast-episode, du vil lytte til.
  2. Tryk nu på menuen med tre prikker, og tryk derefter på “Share”. I Android-delingsarket skal du trykke på knappen “Copy to Clipboard”.
  3. Det andet trin kopierer podcastlinket på din enhed, som vil se nogenlunde sådan ud:
Læs også  Sådan gendannes slettede fotos i Android

https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cDovL2pvZXJvZ2FuZXhwLmpvZXJvZ2FuLmxpYnN5bnByby5jb20vcnNz&episode=NjhjMjU5NTk5MzEzNGNhZGI5YmQ4MGNiNWEyZjY4ZTg

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Nu åbner du dette link på dit skrivebord. Du vil se en splash screen som vist nedenfor:

5. For at aktivere web play skal du blot erstatte “www.google.com/podcasts” med “podcasts.google.com“. Efter udskiftningen får du følgende link. https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cDovL2pvZXJvZ2FuZXhwLmpvZXJvZ2FuLmxpYnN5bnByby5jb20vcnNz&episode=NjhjMjU5NTk5MzEzNGNhZGI5YmQ4MGNiNWEyZjY4ZTg

6. Nu skal du bare kopiere linket og indsætte det i webbrowseren, og du vil kunne se den pågældende episode som vist på billedet nedenfor.

7. Faktisk kan du endda klikke på podcastnavnet og åbne hele podcastmappen og vælge en episode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det, som jeg elsker mest ved dette hack, er, at når du først ændrer linket for at få web player én gang i din browser, vil det automatisk konvertere alle de links, du indsætter i fremtiden. Det betyder at du ikke behøver at konvertere linkene manuelt hver gang du vil bruge web player. Du skal bare gøre det én gang, og så er du færdig.

SEE ALSO: Sådan aktiveres skærmoptagelse i Android Q

Brug Google Podcasts på nettet

Som du kan se, kan du aktivere Google Podcasts-webafspilleren ret nemt. Jeg ville bare ønske, at Google gør denne webafspiller officiel, så vi ikke behøver at kopiere og indsætte links fra vores smartphones til vores skrivebord. Brug webafspilleren, og lad os vide, om du kan lide den eller ej.

Læs også  Sådan deaktiveres Cortana på Windows 10