Sådan sendes Instagram DM online på Dekstop

3. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Instagram DM tilbyder en ret god måde at holde kontakten med venner og tilhængere. Selvom jeg altid har elsket at bruge Instagrams Direct Messaging, har jeg også ønsket det på nettet i lang tid. Og jeg antager, jeg er ikke den eneste Instagrammer, der beder om en indfødt mulighed for at sende Instagram DM online på Windows eller macOS desktop-maskiner. Hvis du også er i samme båd og vil kommunikere med dine Instagram-venner, mens du bruger Mac eller pc, er denne guide noget for dig. Jeg vil lede dig gennem flere måder, der kan udfylde tomrummet og lade dig nyde direkte beskeder lige fra din computer. Så uden yderligere ado, her er hvordan du kan sende Instagram DM Online.

Send Instagram DM Online (2020)

I denne artikel vil vi dele flere metoder, som du kan bruge til at sende direkte beskeder online på Windows PC, Mac og endda browsere. Så du kan nemt springe til det afsnit, der vedrører dig.

1. Afsendelse af Instagram DM Online på Windows-pc

Nå, hvis du er Windows-bruger, ville du være glad for at vide, at den sociale netværksgigant tilbyder en fuldgyldig app i Windows-butikken. Så hvis du ofte skal kommunikere med dine venner ved hjælp af Instagram Direct Message, ville det være bedre at installere denne app. Desuden har Instagram til pc en velkendt grænseflade og lader dig chatte med dine venner ved hjælp af alle klokker og fløjter. Så din besked vil fortsat være i top gear.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start Microsoft Store på din pc, og søg efter Instagram, eller klik bare på dette link og installer det fra butikken.

2. Åbn nu Instagram og log ind på din konto.

3. Dernæst skal du se DM-ikonet lige øverst . Klik på den.

Instagram DM Online on Windows PC

4. Vælg derefter den eksisterende samtale, eller start en ny.

Direct Messaging on Instagram

 • Brug en tredjeparts Instagram-klient

 • Bare hvis du ikke ønsker at gå til den officielle Instagram-app og leder efter et dygtigt alternativ, “IG: dm” (gratis) er det værd at prøve. Det er ret let og har en ren grænseflade designet bare til Instagram direkte messaging og intet andet. Igen er det lige så let som en cirkel at komme i gang med denne app. Det bedste er også, at det er tilgængeligt for alle de tre store operativsystemer, herunder macOS, Windows 10 og Linux.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Afsendelse af Instagram DM Online på Mac

  Desværre tilbyder Instagram ikke en app til macOS. Men det er unødvendigt at bekymre sig om det, da der er en hel del praktiske Instagram-klienter til Mac, der kan lade dig bruge Direkte beskeder. Igen, Jeg vil foreslå, at du prøver IG: dm, da den er mere pålidelig og fungerer uden problemer.

  IG:DM Instagram direct messaging app

  Med hensyn til funktionalitet kan det være tillid til at være en god Instagram-klient til Mac. Når du har logget ind på din konto, kan du se alle dine samtale tråde, der er anført i sidepanelet. Vælg bare den, du vil chatte med, og fortsæt samtalen. Desuden lader det dig også bruge sjove elskende emojis, så du kan udtrykke din indre stemme i flere farver.

  Flume

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Andre alternativer? Der er en app kaldet Flume (gratis, $ 20), der kan lade dig bruge Instagram DM på din Mac. Med hensyn til brugeroplevelse er det op til opgaven og skal lade dig nyde at sende beskeder uden problemer. Så hvis du vil prøve andre bemærkelsesværdige muligheder, ville det være en pålidelig vej at gå. Forresten, hvis du virkelig vil nyde at bruge Instagram på Mac uden nogen begrænsninger, skal du klikke på linket for at tjekke vores artikel.

  3. Afsendelse af Instagram DM online ved hjælp af Chrome Browser

  Hvis du tilfældigvis bruger Google Chrome, kan du bruge det til at sende Instagram direkte beskeder online. Du skal bare konfigurere det på en måde for at tillade disse funktioner. Følg blot nedenstående trin, så kan du gøre dette.

  1. Åbn Instagrams officielle hjemmeside på Chrome, og log ind på din konto enten via Facebook eller ved hjælp af separate legitimationsoplysninger.

  Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Når du er logget ind, skal du trykke på CMD + Shift + C-tasten (Mac) / Ctrl + Shift + I (Windows) for at åbne udviklerkonsollen. Klik på knappen “mobil-tablet” i højre rude i øverste venstre hjørne.

  Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome

  3. Derefter opdateres siden , og Instagram genindlæses i mobilvisning. Derefter skal du lukke konsollen.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Sådan sendes Instagram DM online på Dekstop

  4. Som du kan se, er der en knap til direkte besked øverst til højre . Du kan bruge dette til ikke kun at læse dine Insta DM’er online, men også sende dem efter din bekvemmelighed.

  Sådan sendes Instagram DM online på Dekstop

  Tid til at opleve Instagram Direct Messaging

  Som du har fik alle de mulige måder og midler til at overvinde forhindringen, skal du bruge Insta DM på din computer til at være synkroniseret med alle dine venner og sjove venner. Bare hvis du vil tage oplevelsen endnu længere, vil jeg anbefale dig at kigge på nogle af de bedste Instagram-filtre, fotoredigerere og videoredigerere samt den nemmeste måde at på download Instagram-videoer . Når du bevæger dig ind i meddelelsens rille, går jeg tilbage til tegnebrættet for at udforske flere sådanne tip, du kan dele med dig. Så hold dig opdateret, så du aldrig går glip af vores nyeste guider.

  Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også  Sådan bruges funktionen Nye guider i Apple Maps