Sådan genposter du på Instagram: Flere forklarede metoder

3. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Med hensyn til engagement og indflydelse er Instagram blevet et kolossalt værktøj til markedsføring af sociale medier. Både førsteklasses mærker og små virksomheder bruger denne enorme platform til ikke kun at være trendende, men også interagere med potentielle kunder. Mens denne hurtigt voksende foto- og videodelingsplatform er fyldt med næsten alle de eftertragtede funktioner, er der en ting, der mangler længe – Genoptagelse. Men gider ikke, der er en hel del løsninger til at overvinde vejspærringen og genindlægge på Instagram med lethed. Uanset om du er professionel og ønsker at promovere dit brand på Instagram eller en normal bruger, der elsker at dele seje ting, her kan du læse om på Instagram.

Tip til genindlægning på Instagram med lethed i 2020

I betragtning af bekvemmelighed og kompatibilitet har vi forklaret flere måder, der kan hjælpe du deler et Instagram-indlæg ikke kun på Android- og iOS-enheder, men også på din computer. Men inden du kommer i gang, er der et par ting, du skal overveje.

Glem aldrig at give kredit til originalplakaten

Det er virkelig svært at skabe indhold uden for kassen, da en stor indsats og dedikation går i det. De ægte skabere fortjener ros og skal altid gives den rette kredit. Så glem aldrig at give æren, hvor den skal betales. Inden du genudgiver et Instagram-billede eller -video, skal du altid bede om tilladelse. Du kan gøre det ved at sende en Instagram DM eller bare kommentere indlægget og bede om tilladelse til at dele det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke følger denne norm, overtræder du vilkårene og betingelserne. Således kan du finde dig selv involveret i alvorlige juridiske kampe. I betragtning af hvor vigtig det er, skal du placere det lige øverst på din dagsorden uden fejl.

Bemærk: Når nogen mærker dig i deres historier , får du øjeblikkelig besked via direkte besked sammen med muligheden for at føje dem til din historie. Husk, du får lov til at genindlægge enhver historie (hvor du er blevet nævnt) i kun op til 24 timer. I denne omfattende tutorial ser vi ud over denne begrænsede funktion.

Videredel Instagram-indlæg på Android-enhed

Vi har prøvet mange tredjepartsapps, der tillader genudsendelse på Instagram. Og efter at have sat dem på en syretest, har vi valgt “ Repost for Instagram fra Kimcy929 ” (gratis køb i app) som den mest pålidelige løsning. Denne tredjeparts-app har en pæn grænseflade og kommer gratis. Så download det, inden du går videre med processen.

1. For det første skal du åbne Instagram-appen på din Android-enhed og finde det foto eller den video, du gerne vil videredele.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på tre prikker øverst til højre, og vælg Kopier link . Linket kopieres nu til udklipsholderen, og du skal se bekræftelsen på skærmen.

Copy link on Instagram Copy link on Instagram

3. Start derefter Repost for Instagram-appen på din Android-enhed, og lad den få adgang til dine fotos, medier og filer.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Derefter genkender appen automatisk linket og viser indholdet på skærmen. Tryk på det. På det næste skærmbillede; skal du trykke på Repost-knappen nederst til venstre . Derefter fortæller den dig, at billedteksten blev kopieret til udklipsholderen. Tryk på OK.

Repost on Instagram

5. Nu skal du trykke på Feed .

Læs også  Sådan afholder du en online filmfest på Twitch

Repost on Instagram

Artiklen fortsætter under annoncen

6. Derefter har du mulighed for at beskære fotoet ved hjælp af den indbyggede fotoredigerer. Derefter skal du trykke på pilen øverst til højre.

Crop your Instagram post

7. Her kan du bruge filtre og redigeringsværktøjer til at finjustere billedet. Klik derefter på på Næste i øverste højre hjørne.

Instagram filters

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Endelig skriv den passende billedtekst ned, og sørg for at give kredit.

Reposting on Instagram

Ligesom ethvert andet indlæg kan du også tilføje placering, tagge folk og endda dele dem på sider som Facebook, Twitter og Tumblr på én gang. Når du er færdig, skal du trykke på Del for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repost for Instagram Alternative?

I betragtning af at der ikke er nogen app, der kan tilfredsstille alle brugere, troede vi, at det ville være bedre at nævne et dygtigt alternativ. Og jeg kan med sikkerhed sige, at “Repost for Instagram from Red Cactus” (gratis køb i app) ser ud til at være ret solidt satse, da det er designet til at få opgaven udført uden besvær.

Med hensyn til processen er den ret identisk. I en nøddeskal skal du åbne denne app -> ramte Instagram-ikonet øverst til højre. Nu vil du blive taget inde i Instagram-appen, se efter det indhold, du vil videredele. Her skal du trykke på de tre prikker og vælge Kopier link. Åbn nu Repost for Instagram-appen, og tryk derefter på Repost øverst til venstre. Derefter er det forretning som normalt.

Genindlæg Instagram-indlæg på iOS

At dele et Instagram-billede eller -klip på iOS er lige så ligetil. For at få opgaven udført med den nødvendige bekvemmelighed har vi valgt “Repost for Instagram”. Når vi taler om processen, holder det alting smukt enkel og har en relativt ren grænseflade. Desuden kan du få denne app gratis. Sørg for, at du allerede har downloadet Repost for Instagram (gratis med annoncer) på din iOS-enhed, før du følger trinene.

1. Åbn Instagram-appen, og find det indlæg, du gerne vil videredele. H ramte de tre prikker, og vælg “Kopier link” i menuen .

Artiklen fortsætter under annoncen

Reposting on Instagram

2. Åbn derefter Repost for Instagram-appen, og den genkender hurtigt det kopierede link. Tryk på “Ok” for at fortsætte. Sørg også for at give den alle de tilladelser, den har brug for til at fungere.

Repost for Instagram 1

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Til sidst skal du trykke på knappen Genpost. På dette stadium viser appen muligvis en annonce. Derefter skal du trykke på knappen “Åbn & repost” for at genindlægge indlægget på din Instagram-profil.

Repost for Instagram 2

Er der nogen anden mulighed?

Ja, “Repost: For Instagram” Af Bench sro (gratis) er lige så imponerende, både med hensyn til brugervenlighed og pålidelighed. Og ligesom dets modstykke er det gratis. Repsoting-processen er identisk, så du kan følge de samme trin, der er forklaret ovenfor, for at videredele et Instagram-indlæg fra din iOS-enhed.

Genindlæg på Instagram Brug af Windows og macOS

Takket være superhåndige tredjepartsapps er det nemt at videredele et Instagram-indlæg på mobile enheder. Men hvis du tror, at processen muligvis ikke er så forudgående på computere, så tager du fejl.

Læs også  Sådan styres meddelelser på iPhone og iPad ved hjælp af to-finger-trykbevægelse
Artiklen fortsætter under annoncen

For let at dele indlæg på Instagram ved hjælp af en Windows- eller macOS-enhed, vil jeg foreslå, at du afprøver en ret intuitiv Google Chrome-udvidelse kaldet “Downloader til Instagram”. Det giver dig mulighed for at downloade alle fotos og videoer fra Instagram. Og når du har downloadet indlægget, kan du videredele det ligesom alle andre indhold.

1. Klik først på linket for at downloade Chrome-udvidelsen “Downloader til Instagram” (gratis).

2. Klik nu på Tilføj til Chrome. Derefter skal du klikke på Tilføj udvidelse for at bekræfte.

Repost for Instagram 3

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Gå derefter til Instagram.com på din computer og find det billede eller den video, du vil videredele.

4. Nu holder du markøren over en hvilken som helst video, en Download-knap dukker op. Klik på den for at downloade indholdet på din computer.

Download Instagram videos by using Chrome extension

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Derefter genindlæg dette indhold ligesom ethvert andet foto eller video . Men glem ikke at give den meget fortjente kredit.

Et lige så godt alternativ: DownloadGram

Bare hvis du ikke vil tilføje en udvidelse til Chrome, ville DownloadGram være en bedre vej at gå . Ved hjælp af dette websted kan du downloade ethvert billede eller klip fra Instagram på din computer.

1. Gå over til Instagram.com og log ind på din konto, hvis du ikke allerede er det. Klik derefter på de tre prikker øverst til højre for ethvert indlæg, og vælg Kopier link.

2. Gå derefter til DownloadGram.com (besøg webstedet) og indsæt linket. Derefter ramte download.

Artiklen fortsætter under annoncen

Download Instagram videos by using Chrome extension 3. Klik nu på Download billede / Video.

Når indholdet er downloadet, kan du videredele og se det, når og når du vil. Når det er sagt, vil du bemærke, at der ikke er nogen indbygget Instagram-app til Mac, og Windows-appen er ikke så god. Hvis du vil være i stand til at bruge Instagram på Mac eller pc uden nogen begrænsninger, skal du klikke på linkene for at læse artiklerne om den samme.

Bliv ved med at dele de fedeste ting på Instagram

Så det er sådan, du kan videresende alt det iøjnefaldende Instagram-indhold fra din mobile enhed eller computer. Selvfølgelig ville det have været meget lettere, hvis der havde været en officiel mulighed. Når det er sagt, får de ovennævnte muligheder jobbet let. Få derfor mest muligt ud af dem til at styrke dit brand på Instagram eller bliv fængslet med dine venner.

Instagram kan have langt mindre aktive brugere end Facebook. Men når det kommer til højt engagement, er det uovertruffen. Hvad der synes at have stået denne foto- og videodelingsapp godt, er den brede vifte af yndige funktioner som historier og masser af attraktive filtre. Hvad er den eneste ting, du elsker meget i denne app? Skyd dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen