iPhone langsom efter iOS 14-opdatering? 6 tip til løsning af den træg iPhone

13. november 2020 Slået fra Af Mathias

Selvom der ikke kan benægtes, at iOS 14 sandsynligvis er den mest funktionsrige iOS-opdatering på et stykke tid, har den seneste iteration af iOS haft en rimelig andel af problemer. Vær det hurtige batteridrænsproblem eller tilfældig genstart af iPhone, operativsystemet er stødt på en hel del problemer. Et andet problem, som et antal iPhone-brugere har stødt på efter softwareopdateringen, er træghed. Hvis din iPhone er langsom efter opdatering af iOS 14, kan du prøve disse bedste tip og tricks til at rette den træg iPhone.

Bedste tip til at rette den langsomme iPhone efter iOS 14-opdatering

Når du opdaterer softwaren på din iPhone ( eller for den sags skyld på en hvilken som helst enhed), tager det noget tid (ca. et par dage), før softwaren sætter sig ind på grund af den lange baggrundsopdatering. Så hvis du lige har opgraderet din enhed, skal du give lidt tid til operativsystemet for at blive afgjort.

Men hvis iPhone fortsætter med at føles langsom efter iOS 14-opdatering, kan problemet skyldes andre faktorer som en tilfældig fejl, rodet lagerplads eller ressource-hogging-funktioner. Så vi skal foretage fejlfinding af opbremsningen af iPhone fra forskellige perspektiver.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

1. Force Genstart din iPhone og iPad

Jeg tror ikke, mange af jer ville blive overrasket over at se styrken genstart aka hard reset lige øverst. For de ukendte betragtes det som en go-to-fejlfinding til løsning af almindelige problemer.

 • På iPhone 8 eller senere eller iPad uden startknap: Tryk og slip hurtigt knappen til lydstyrke op. Tryk derefter på og slip hurtigt knappen til lydstyrke ned. Derefter skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.
  • På iPhone 7/7 Plus: Tryk og hold lydstyrke ned-knappen og sideknappen på en gang, indtil Apple-logoet vises.
 • På iPhone 6s eller nyere eller iPad med Home-knap: Tryk på og hold startknappen og tænd / sluk-knappen samtidigt, indtil Apple-logoet kommer op på skærmen.

Når din iPhone er genstartet, skal du tjekke, om tingene er blevet bedre. Hvis det har været, er du god at gå!

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Ryd op på din iOS-enhed

Bare hvis din enhed stadig synes at være temmelig langsom, skal du fjerne alt ubrugelige filer, der muligvis har tilstoppet et ton lagerplads på din enhed.

  rodet lagerplads gør ikke kun enheden træg, men har også en tendens til at tømme batteriet. Så fjern dem alle uden mere ado.

  Du kan kigge på, hvordan lageret er forbrugt ved at gå til

  Artiklen fortsætter under annoncen
   Indstillinger-appen -> Generelt -> iPhone / iPad-opbevaring . Spor alle overflødige filer og fjern den. Når alle de ubrugelige filer er blevet fjernet, skal iPhone begynde at køre problemfrit.

   Declutter-Your-iPhone-and-Give-It-a-Fresh-Start

   Skønt widgets er nyttige med hensyn til at gøre det ret ligetil at holde en spor af relaterede oplysninger, tømmer de meget batteri. For ikke at nævne, de har også vist sig at få enheden til at genstarte uventet. Så jeg vil anbefale dig at slippe af med alle de unødvendige widgets.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   3. Tag kontrol over ressourcehogging-funktioner

   Der er en hel del ressource-hogging-funktioner som baggrundsapp-opdatering og placeringstjenester, der ikke kun spiser meget batteri, men også har tendens til at bremse enheden. Så det er bedre at tage kontrol over dem klogt. Ellers vil disse funktioner komme ud af din smartphone.

   Der er to store strøm-sultne funktioner som baggrundsapp-opdatering og placeringstjenester at jeg vil anbefale dig at deaktivere, da de er velkendte for at tømme batteriet og også få enheden til at bremse. Gå over til Indstillinger app -> Generelt -> Opdatering af baggrundsapp. Sluk nu for det.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Background app refresh

   Gå derefter til Indstillinger app> Privatliv -> Placeringstjenester. Deaktiver derefter det eller administrer dets brug smart.

   4. Nulstil alle indstillinger

   Ingen løsning endnu? Det er tid til at nulstille alle indstillinger. Bemærk, at det rydder op i alle eksisterende indstillinger inklusive Wi-Fi-adgangskoder og VPN-indstillinger. Så sørg for at konfigurere dem igen. For at sætte din enhed til fabriksstandard skal du åbne

    Indstillinger app -> Generelt -> Nulstil> Nulstil alle indstillinger.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Reset All Settings

    Vent nu et stykke tid, indtil din iPhone er nulstillet til fabriksstandard. Når enheden er genstartet, skal den begynde at køre normalt. Clean up your device

    Reset All Settings 5. Opdater software på din iOS-enhed

    Hvis ingen af løsningerne har fungeret til at løse trægheden på din iPhone eller iPad, gå til softwareopdateringen. Med næsten hver opdatering introducerer Apple en række fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen. Derfor ville det være passende at opdatere iOS-enheden til den nyeste softwareversion.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Update software

    At gøre det , start Indstillinger-appen på din enhed, og vælg Generelt . Tryk på Softwareopdatering, og download og installer derefter den nyeste version af iOS 14 som normalt. Husk, din iPhone skal have omkring 50% batterilevetid (når den ikke er tilsluttet en strømkilde) og omkring 20% batterilevetid, når den er tilsluttet en strømkilde.

    6. Gendan din iPhone ved hjælp af Finder / iTunes

    Selvom det måske ser ud til at være en smule radikal løsning, ville jeg foreslår, at du gendanner din enhed som ny. Da det har evnen til at løse selv komplekse problemer, satser jeg på det for endelig at slippe af med sløret.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    Bjørn husk, at hvis din Mac kører macOS Catalina eller nyere, skal du bruge Finder til at gendanne din enhed. Og hvis din computer kører Windows, skal du bruge iTunes. Tilslut din iPhone til din computer. Åbn derefter Finder / iTunes, og vælg enheden. Klik derefter på Gendan iPhone og bekræft.

    Tips og tricks til at fremskynde iPhone og iPad

    Forhåbentlig har din iOS-enhed fået den hurtigere ydeevne tilbage. Oftere end at rydde op i tilstoppet opbevaring kan hjælpe dig med at finde ud af trægheden. Hvis det ikke hjælper, viser softwareopdateringen sig ofte at være levedygtig til at løse problemet.

    Med hensyn til muligheden for at gendanne iPhone som ny, skal du se på den som den nukleare løsning, da den sletter alle eksisterende data på din enhed og installerer den nyeste version af iOS. Da hele processen tager masser af tid, skal du kun tage den på som en sidste udvej.

    Artiklen fortsætter under annoncen
    / brugerdefineret css / .tdi_2_c5c.td-a-rec { tekstjustering: center; } .tdi_2_c5c .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_c5c.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_c5c.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_c5c.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  GUIDE: Krypter sikkerhedskopier af iPhone eller iPad på Windows - Sådan gør du