Guide: Gendan Google Chromes native notifikation på Windows 10

20. februar 2021 0 Af Mathias

Det har været år siden Microsoft bragte sin egen meddelelseskanal på Windows 10 med nye API’er og Action Center, men det har hidtil været en skuffende oplevelse. Især under brug af Chrome, er meddelelser forsinket, og Handlingscenter viser ikke handlingsknapperne, som virkelig er nyttigt. Så hvis du var tilfreds med Chrome’s native underretning på Windows 10, så er det her, hvordan du kan aktivere det. Du skal bare deaktivere et Chrome-flag, og det handler om det.

Gendan Chrome’s Native Notification på Windows 10 (2021)

  • 1. Åbn chrome://flags , og søg efter “native notifications”. Klik nu på rullemenuen og deaktiver den
  • 2. Klik derefter på knappen “ Genstart ” i nederste højre hjørne for at anvende ændringerne
  • 3. Hvis du nu får en underretning om Chrome, bruger den ikke Windows 10’s underretnings-API , men vil i stedet bede dig gennem sin egen kanal, som er meget hurtigere og har også hurtige handlingsknapper.
  • 4. Hvad mere er, på Chromes oprindelige underretning får du også en hurtig mulighed for at blokere eller tillade, at en underretning vises igen.

Bring Chromes oprindelige meddelelse tilbage på Windows 10

Så det er sådan, du kan gendanne Chromes oprindelige underretning på Windows 10 med bare et flagskift. Google har foretaget ændringer i Chrome for at gøre det tilpasset til den platform, den kører. Men når det kommer til Windows, er det bedre at holde fast ved sin oprindelige meddelelse, da Action Center er langsom til at svare, og jeg afskyr virkelig dets laggy brugergrænseflade. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne Chrome-tip og tricks, skal du gennemgå vores linkede artikel. Og hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.

Læs også  Sådan oprettes forældrekontrol på Mac i macOS Catalina
Artiklen fortsætter under annoncen