Sådan slettes Siri og dikteringshistorik i iOS 13 og iPadOS 13

20. november 2020 Slået fra Af Mathias

Da en chokerende rapport, der afslørede, hvordan Apple plejede at dele Siri-optagelser med entreprenører, dukkede op for et par måneder tilbage, modtog tech-giganten en masse flak fra alle sider. Da virksomheden følte varmen, stoppede virksomheden straks Siris taleklassificeringsprogram og tilbød også en midlertidig løsning, der involverede fuldstændig slukning af Siri og diktering på hver af enhederne. Men det betød også, at du ikke længere kunne bruge Siri, hvilket gjorde hele situationen endnu værre. Heldigvis, i hvad der kunne betragtes som et gennemtænkt træk for at løse dette dilemma, har Apple nu leveret en meget bedre måde at slette Siri og dikteringshistorik i iOS 13 og iPadOS 13.

Bemærk: Funktionen introduceres med iOS 13.2-opdatering, som er i beta fra nu af. Hvis du kører de stabile builds af iOS eller iPadOS, skal du vente på den stabile iOS 13.2-udgivelse.

Sådan slettes Siri History på iPhone og iPad med lethed

I modsætning til tidligere, Apple ikke længere klassificerer dine Siri stemmeoptagelser som standard. Så du kan vælge at deltage i klassificeringsprogrammet eller ignorere det. Desuden kan du også udslette hele Siri-historikken fra en bestemt enhed, hvis du nogensinde vil beskytte din sikkerhed og privatlivets fred i iOS 13. Når det er sagt, lad mig vise dig, hvordan det er gjort på den rigtige måde!

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad, og vælg Siri & Search .

Læs også  Sådan installeres Android 11 GSI på enhver projekt Diskant-enhed

Tap on Siri & Search

2. Tryk nu på Siri & Dictation History , som er placeret under Spørg Siri sektionen.

Tap on Siri & Dictation History

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk på “Slet Siri og dikteringshistorik” . Nu vises en lille menu fra bunden af skærmen, tryk på Slet Siri & diktathistorik igen.

Delete Siri & Dictation History

Nu vil Siri- og dikteringsinteraktioner, der i øjeblikket er knyttet til denne iPhone eller iPad, blive slettet fra Apple-servere. Så du kan trække vejret nu!

Fjern Siri samtalehistorik fra Apple-servere med lethed

Når du beskæftiger dig med privatlivsrelaterede ting, lønner det sig at være så gennemsigtig som muligt. Selvom jeg er mere eller mindre tilfreds med Apples bevægelse for at gøre deltagelsen i klassificeringsprogrammet til en opt-in-mulighed, ville jeg ønske, at tech-giganten havde været klar over det lige fra starten. Jeg forstår, at virksomheden har brug for at kompilere bestemte data som en del af bestræbelserne på at forbedre Siri’s præstationer, men ved at lade entreprenører lytte til personlige samtaler, selv uden samtykke, går det for langt. Fortæl mig dine tanker om hele dette spørgsmål, og om du er tilfreds med inkluderingen af muligheden for at fjerne Siri-samtalehistorik.

Artiklen fortsætter under annoncen