Sådan sorteres billeder og videoer i Fotos-appen i iOS 14 på iPhone / iPad

19. september 2020 1 Af Mathias

Mens Google Fotos muligvis stadig hævder at herske i ro med hensyn til alsidighed og intelligens, har Apple Photos langsomt men støt dækket en masse jord. Udover at tilføje nogle bemærkelsesværdige fortrolighedscentrerede funktioner som muligheden for at begrænse tredjepartsappadgang, har appen også introduceret flere pæne funktioner såsom filtre og en bedre måde at skjule det skjulte album på. En anden cool tilføjelse, der er værd at nævne, er Sortering. Som navnet selv antyder, giver det dig mulighed for at sortere billeder og videoer i Photos-appen i iOS 14 på din iPhone og iPad. Hvis du mener, at dit fotobibliotek fortjener en bedre organisation, så lad os give det et skud!

Sorter billeder og videoer i Fotos-appen i iOS 14 på iPhone / iPad

Den nyligt introducerede sorteringsfunktion giver dig mulighed for at organisere billeder på tre måder: Nyeste til ældste, Ældste til nyeste og Brugerdefineret rækkefølge. Afhængigt af i hvilken rækkefølge du vil have dine minder vist, kan du vælge den ønskede rækkefølge.

Selvom sorteringsværktøjet er ret simpelt at bruge, er det lidt skjult i hylderne til flere funktioner, der er ankommet i den seneste iteration af iOS. Det er grunden til, at jeg ikke kunne bemærke det oprindeligt. Og jeg antager, din historie er muligvis ikke alt for anderledes.

 1. Start Fotos-appen på din iPhone eller iPad.

Open Photos app on your iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på fanen Album nederst.

Læs også  Sådan køres et offline OCR-værktøj på en Chromebook

tap on Albums tab

3. Vælg derefter albummet , hvilke fotos og videoer du vil sortere.

Select the album

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Tryk derefter på de tre vandrette prikker øverst til højre.

Tap on three dots at the top right corner

5. Vælg derefter Sort i menuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Sort in the menu

6. Til sidst skal du vælge den foretrukne sorteringsindstilling . Som nævnt ovenfor har du tre muligheder at vælge imellem: Select Sort in the menu

 • Nyeste til ældste –
 • Ældste til nyeste-
 • Brugerdefineret ordre –
 • Sort images in Photos app

  Det er stort set det! Ændringen træder i kraft med det samme, og dine billeder begynder at vises i den ønskede rækkefølge.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvis du nogensinde vil ændre sorteringsrækkefølgen for dine fotos, skal du vende tilbage til den samme menu ved at følge ovenstående trin og derefter vælge den foretrukne mulighed til sidst.

  Sorter perfekt fotos og videoer på iPhone og iPad

  Så det er sådan, den helt nye sorteringsfunktion fungerer i Photos-appen. Det kan spille en vigtig rolle i at holde dine skud i den rigtige rækkefølge. Uanset om du foretrækker at holde dine billeder perfekt organiseret eller ønsker at gøre det lettere at udforske, har det en rolle at spille.

  Da vi taler om iOS 14, vil jeg anbefale dig at tjekke lige så seje nye tilføjelser som Photos-widgeten, muligheden for at indstille standardbrowser / mail og søvnsporing. Har du feedback eller spørgsmål? Du er velkommen til at sende det igennem kommentarfeltet nedenfor.