Sådan indstilles Firefox som din standardbrowser på iPhone

19. september 2020 0 Af Mathias

Efter at Google Chrome lancerede opdateringen til understøttelse af standardappfunktionen i iOS 14, har Firefox også tilsluttet sig rang. Så hvis du er en person, der bruger Firefox som deres standardbrowser på Mac, kan du nu bruge den på iOS. Efter lanceringen af Firefox Quantum har jeg brugt det som min primære browser på alle mine enheder. Og jeg er glad for, at jeg endelig kan bruge den som standard på min iPhone. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan indstille Firefox som din standardbrowser på iPhone i iOS 14.

Indstil Firefox som din standardbrowser på iPhone

Apple har gjort det enkelt for at ændre din standardbrowser på iPhone og iPad. Din iPhone skal køre iOS 14 for at benytte denne funktion. Sørg også for at opdatere Firefox-browseren til den nyeste version.

Inden vi kommer i gang, vil jeg bemærke, at der i øjeblikket er en fejl, der ændrer standardbrowseren tilbage til Safari, når du genstarter din iPhone. Det er ikke et stort problem, men du skal huske det.

Med alt det sagt, lad os komme til vores vejledning.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Start appen Indstillinger, og rul ned for at finde Firefox. Tryk nu på det.

1. Set Firefox as Your Default Browser on iPhone

2. Her skal du trykke på indstillingen “Standardbrowser-app”.

2. Set Firefox as Your Default Browser on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Til sidst skal du vælge Firefox for at indstille den som din standardbrowser.

3. Set Firefox as Your Default Browser on iPhone

Brug Firefox som standardbrowser på din iPhone og iPad

Nu hvor du har indstillet Firefox som din standardbrowser, når du klikker på et link i stedet for at åbne i Safari, er det åbnes i Firefox. Hvis du af en eller anden grund vil gå tilbage til Safari, skal du følge de samme trin og vælge Safari.

Læs også  Sådan autoriseres / deaktiveres Mac fra iTunes Store i macOS Catalina
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du nyder den nye iOS 14-opdatering på din iPhone, så glem ikke at læse vores omfattende dækning om fremragende iOS 14-funktioner. Vi elsker den nye back tap-funktion, de nye guider i Apple Maps, lydtilpasningsfunktionen til hovedtelefoner, den nye widgets-funktion og meget mere. Du vil nyde at bruge dem, så tjek dem ud.