Sådan indstilles Outlook som standardpostapp i iOS 14 på iPhone

19. september 2020 0 Af Mathias

Selvom Apple Mail er blevet væsentligt forbedret med tilføjelsen af nyttige funktioner som at markere e-mails med forskellige farver og vise den seneste besked oven på en tråd, er den stadig ikke nær så effektiv som tredjeparts tilbud som Outlook. Uanset om det er den forvirrende grænseflade eller manglen på et smart værktøj til at styre indbakken, har e-mail-appen en masse grund til at dække for at være på niveau med rivaler. Men gider ikke, de lidelsesdage er forbi, da du endelig kan indstille Outlook som standardpost i iOS 14 på din iPhone eller iPad.

Brug Outlook som standardpostapp i iOS 14 på iPhone og iPad

Det er ingen hemmelighed, at Apple ønsker at have absolut kontrol over økosystemet, hvilket giver meget lidt plads til personalisering. Mens det forventes, at fuldgyldig frihed til tilpasning i den nærmeste fremtid ikke ville være mindre end ønsketænkning, er teknologigiganten langsomt men støt begyndt at løsne den såkaldte murede have.

Ting som de seje startskærmwidgets, App-bibliotek, at lade tredjepartsbrowsere fungere som standard og lade Siri spille godt med konkurrerende musik-streamingtjenester som Spotify giver tilstrækkelig indikation på, at Apple til sidst er begyndt at tænke fra den anden side af spektret.

Når det er sagt, skal du sørge for at opdatere Microsoft Outlook-appen, inden du går videre med trinnene. For at gøre dette skal du gå ind i App Store -> fanen I dag -> Din avatar -> Outlook . Opdater nu appen som normalt.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Start Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.

Open Settings app on your iPhone

2. Rul nu ned og vælg Outlook.

Læs også  Sådan ændres foretrukket netværkstype med Tasker (uden root adgang)

Choose Outlook

3. Tryk derefter på Standard Mail-appen .

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Default Mail app

4. Vælg derefter Outlook.

Set outlook as default mail app in iOS 14

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er stort set det! Fremadrettet fungerer Outlook som standardpostappen på din iDevice. Således åbnes alle e-mail-links direkte i denne app.

Hvis du tilfældigvis skifter mening og ønsker at bruge Apple Mail igen, skal du naturligvis gå tilbage til den samme indstilling og derefter vælge den til sidst.

Brug Microsoft Outlook som standardpostapp på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan indstille Outlook som standardpostappen på din iDevice. Som en, der stærkt er afhængig af e-mails til formel kommunikation, er jeg virkelig glad for denne længe ventede ændring.

Da vi taler om iOS 14, vil jeg anbefale dig at tjekke lige så interessante funktioner som tilpasning af hovedtelefonlyd, tilbageslag og muligheden for at begrænse tredjepartsadgang til Photos-appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du nogen feedback? Hvis ja, skal du skyde det i kommentarerne nedenfor.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_569.td- a-rec {text-align: center; } .tdi_2_569 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_569.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_569.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_569.td-a-rec-img {text-align: center; }}